Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim tersim pistir cicim,adama nefes aldırmıyorum biktiracak kadar şey ettiriyorum filan ama bı reddetsin ardı fenaa :KK8: ondan sonra o benim ardimda dolanmaya başlıyor :KK53::KK70:
İnşallah ilerde bizde size dönmek:KK70:
5 aydır 1 kere peşimde dolaşmadı şamdanım :mad:
Benimki vebalı görmüş gibi kaçsın anca. Elbise giyince hadi çıkar pijamanı giy diyor adam :skandal:

Benimki vebalı görmüş gibi kaçsın anca. Elbise giyince hadi çıkar pijamanı giy diyor adam :skandal:
Varya şöyle şeyler yaptığında geysayi boğup öldüresim geliyor benim burdan be cicii :işsiz: :KK70: allah sabır versin sana😂

Çok tanidik geldi cicim bende elbise vs giyince neee ooo havalar ısınmadan hasta mi olacaksın da bilmem ne n git altına pijama giy diyor tüm hallerime tecavüz ediyor 🙄🙄🙄🙄🤦🏿‍♀️😂

Çok tanidik geldi cicim bende elbise vs giyince neee ooo havalar ısınmadan hasta mi olacaksın da bilmem ne n git altına pijama giy diyor tüm hallerime tecavüz ediyor 🙄🙄🙄🙄🤦🏿‍♀️😂

Ya kocama acıdım şuan,benim ki ne kadar biktiysa artık beni öyle hazırlanmış filan görünce, gel gel hadi gel bekliyom alda sende kurtul bende hadi hadi gel filan diyor yatağa uzanıp ajhsjsj:KK70::KK70:

Varya şöyle şeyler yaptığında geysayi boğup öldüresim geliyor benim burdan be cicii :işsiz: :KK70: allah sabır versin sana😂
Anasından tembihlenmiş namıslı kızlar gibi elletmiyo bile adam :KK70: :KK70: :KK70:
Ne gösteriyor ne elletiyo :KK70::KK70:
Bende boğayım diyorum bazen ama sonra belki bigün elletir umuduyla vazgeçiyorum :cry::KK70::KK70:

Kizlar suan camilerde dualar selavatlar okunuyo ciktim cama el actim dua ettim benim icin dua edermisiniz🤲
Rabbim gönlünün muradını versin yasnazim bebeğin sana tutumsun hayırla tamamla 9 ayini insallah canım🤲😍
Sende bizlere dua et biz isteyenler de bebiş müjdesi verebilelim sizlere tez vakitte 🤲❤️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X