-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #86.101
5 aydır 1 kere peşimde dolaşmadı şamdanımBenim tersim pistir cicim,adama nefes aldırmıyorum biktiracak kadar şey ettiriyorum filan ama bı reddetsin ardı fenaaondan sonra o benim ardimda dolanmaya başlıyor
İnşallah ilerde bizde size dönmek
Seninki de mi gebelikten beri içine ecinniler kaçmış gibi oldu kuzumAhahah banada cok tanidik geldi cici
Varya şöyle şeyler yaptığında geysayi boğup öldüresim geliyor benim burdan be cicii5 aydır 1 kere peşimde dolaşmadı şamdanım
Benimki vebalı görmüş gibi kaçsın anca. Elbise giyince hadi çıkar pijamanı giy diyor adam
Gusül al gusül diloşum kulak arkan kuru kalmışAyy ben duşa gidiyorum küveti doldurayim intihar ediyimmm
Çok tanidik geldi cicim bende elbise vs giyince neee ooo havalar ısınmadan hasta mi olacaksın da bilmem ne n git altına pijama giy diyor tüm hallerime tecavüz ediyor5 aydır 1 kere peşimde dolaşmadı şamdanım
Benimki vebalı görmüş gibi kaçsın anca. Elbise giyince hadi çıkar pijamanı giy diyor adam
Ahahah sanki gebelikten once cok farkliydiSeninki de mi gebelikten beri içine ecinniler kaçmış gibi oldu kuzum
Çok dikkat de ederdim oraya da gözden kaçmiş zaar cicimmGusül al gusül diloşum kulak arkan kuru kalmış
Olamaz zatenYok bişey
5 aydır 1 kere peşimde dolaşmadı şamdanım
Çok tanidik geldi cicim bende elbise vs giyince neee ooo havalar ısınmadan hasta mi olacaksın da bilmem ne n git altına pijama giy diyor tüm hallerime tecavüz ediyor
Anasından tembihlenmiş namıslı kızlar gibi elletmiyo bile adamVarya şöyle şeyler yaptığında geysayi boğup öldüresim geliyor benim burdan be ciciiallah sabır versin sana
Git kocana sarrr ne milletin adamına sarionnnYa üç gündür bir kadın bir erkege sardım valla YouTube da,Gül gül ölüyorum yeminleonlar da biz kadar eğlenceli
Rabbim gönlünün muradını versin yasnazim bebeğin sana tutumsun hayırla tamamla 9 ayini insallah canımKizlar suan camilerde dualar selavatlar okunuyo ciktim cama el actim dua ettim benim icin dua edermisiniz
Anlar yasnazım anlat dertleşelimAhahah sanki gebelikten once cok farkliydi