Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim tersim pistir cicim,adama nefes aldırmıyorum biktiracak kadar şey ettiriyorum filan ama bı reddetsin ardı fenaa ondan sonra o benim ardimda dolanmaya başlıyor
İnşallah ilerde bizde size dönmek
5 aydır 1 kere peşimde dolaşmadı şamdanım
Benimki vebalı görmüş gibi kaçsın anca. Elbise giyince hadi çıkar pijamanı giy diyor adam

Benimki vebalı görmüş gibi kaçsın anca. Elbise giyince hadi çıkar pijamanı giy diyor adam
Varya şöyle şeyler yaptığında geysayi boğup öldüresim geliyor benim burdan be cicii allah sabır versin sana

Çok tanidik geldi cicim bende elbise vs giyince neee ooo havalar ısınmadan hasta mi olacaksın da bilmem ne n git altına pijama giy diyor tüm hallerime tecavüz ediyor

Çok tanidik geldi cicim bende elbise vs giyince neee ooo havalar ısınmadan hasta mi olacaksın da bilmem ne n git altına pijama giy diyor tüm hallerime tecavüz ediyor

Ya kocama acıdım şuan,benim ki ne kadar biktiysa artık beni öyle hazırlanmış filan görünce, gel gel hadi gel bekliyom alda sende kurtul bende hadi hadi gel filan diyor yatağa uzanıp ajhsjsj

Varya şöyle şeyler yaptığında geysayi boğup öldüresim geliyor benim burdan be cicii allah sabır versin sana
Anasından tembihlenmiş namıslı kızlar gibi elletmiyo bile adam
Ne gösteriyor ne elletiyo
Bende boğayım diyorum bazen ama sonra belki bigün elletir umuduyla vazgeçiyorum

Kizlar suan camilerde dualar selavatlar okunuyo ciktim cama el actim dua ettim benim icin dua edermisiniz
Rabbim gönlünün muradını versin yasnazim bebeğin sana tutumsun hayırla tamamla 9 ayini insallah canım
Sende bizlere dua et biz isteyenler de bebiş müjdesi verebilelim sizlere tez vakitte

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…