- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #86.061
Saniye teyze mi büşümYakşamlar arkadaşlar dün ekmek bugün poğaça derken delirmiş gibi hamur işine sardıkİlk kez ekmek ilk kez poğaça yaptım valla çok güzel oldular youtubeda bi teyzemiz var ölçüleri hep tam
Aman benim çocuklarım babalarına çekerse avratlarindan yada heriflerinden kaçarlar ya,bana çeksinler onlar kovalasinlar eşlerinievet genelde babaya cekiyolar ben babama daha çok benziyorum huy olarak
Yarın fıstıklı irmik helvası yapacağım hatta sabah topikte de söyledim. Yoksa?Cicim öldürdüler milletibir tek fıstıklı helvamiz eksik
Ayy kadının adı yoktu sanırım kuzum kanalın adı vardı alamancı bi teyzemizSaniye teyze mi büşüm
Ellerine kollarına sağlık valla mis gibi görünüyor
Gördünüz tabi geçen gün içli keftenin kenarından cici bebemi anladınız bu kız güzel olacak şimdiden belli fırsatı değerlendirelim dediniz, sizi gidi sizi
K Kendinisevenbirii
@Pembis Hayaller
Ondan kizima hediye gelmisti seneye olurvalla alize puffylerle çok güzel ev botu yapmışlaryeni hedefin bu olabilir
Kız çok alışma hee doğuma çok çok kiloyla gidersin bakAyy kadının adı yoktu sanırım kuzum kanalın adı vardı alamancı bi teyzemizaayy teşekkür ederimm çok sevdim hamur yapmayı
Büyüsün toplu etiketleri o yapacak selam çukulata annelerim, kertenkele annelerim, limonlu kolonya annelerim diyecekSus sus içim yine kiprasti duygulandırdı cici beben beni dün öyle görününce kenardanhele bı doğsun biraz büyüsün burayı ele almaya başlasın da, bak onun beynine nasıl isliycez biz ogluslarimizi
Yapamaz diye degil tehlikeli diye be tig bu sakasi yok Allah korusun eline batsa gozune soksa korkarim kiz benyok ama çay ya sen yapamaz diye vermiyosun ama bazı çocuklar aşırı yetenekli oluyo:) bence denemeli herşeyi:)
ben benimkinin eline tornavida falan verip oynatiyorumel becerisi gelissin diye.
Ayy kuzum valla ben o kadar çok yiyorum ki evdeyken tartının pili bitmişti kesin çok kilo aldım dedim, pil aldık dün bi çıktım 1 kilo daha vermişim ay anlamadım ki evde çok iş yapıyorum spor niyetine olsun yürüyüş yapamıyorum diye ondan mıdır nedirKız çok alışma hee doğuma çok çok kiloyla gidersin bak
Voooooov ellerine sağlık büşom hamaratım benimYakşamlar arkadaşlar dün ekmek bugün poğaça derken delirmiş gibi hamur işine sardıkİlk kez ekmek ilk kez poğaça yaptım valla çok güzel oldular youtubeda bi teyzemiz var ölçüleri hep tam not: biraz fazla pişirdim çok pişmiş daa güzel oluyor
Yarın fıstıklı irmik helvası yapacağım hatta sabah topikte de söyledim. Yoksa?Yoksa milleti öldürdüler bende helvasını kavurmakla mı görevlendirildim, ilahi bir msj mı geldi yoksa bana.
Cicimm bide izini uzattılar ne yapacağız bilmiyorumVoooooov ellerine sağlık büşom hamaratım benim
Karantinadan 500 kilo çıkacağız
Aman benim çocuklarım babalarına çekerse avratlarindan yada heriflerinden kaçarlar ya,bana çeksinler onlar kovalasinlar eşlerini
Başla baslaa çok bişey yapma ama bizde de var geline bol bol çeyiz vermeBüyüsün toplu etiketleri o yapacak selam çukulata annelerim, kertenkele annelerim, limonlu kolonya annelerim diyecek
Sana hem seksü şempaze annem der hem de içli annem
Ben şimdiden çeyize başlayayım anlaşıldı
Kız sen akışı ters yöne akıtıyon olur mu böyle büşşAyy kuzum valla ben o kadar çok yiyorum ki evdeyken tartının pili bitmişti kesin çok kilo aldım dedim, pil aldık dün bi çıktım 1 kilo daha vermişim ay anlamadım ki evde çok iş yapıyorum spor niyetine olsun yürüyüş yapamıyorum diye ondan mıdır nedirama hamur işi spor dinlemez bilirim kendimi tutcam bunları 2 günde yeriz kahvaltıya falan çıkarırız
Ayy kadının adı yoktu sanırım kuzum kanalın adı vardı alamancı bi teyzemizaayy teşekkür ederimm çok sevdim hamur yapmayı
Yaaa seni yerim canım şamdanım senden de mümkün değil zaten dünya yakışıklısı olmuş oğlunben rosun kızını çok istedim ama o macir değil oğlum akros diye vermiyosen en azından francayzingi duyunca ılımlı yaklasiyosun cici
rosdan ve senden cirkin bebe çıkma ihtimali mümkün değil
Yapamaz diye degil tehlikeli diye be tig bu sakasi yok Allah korusun eline batsa gozune soksa korkarim kiz ben
Benim 30 Nisana kadar uzatıldı izin. Bidaha da ben gitmem herhaldeCicimm bide izini uzattılar ne yapacağız bilmiyorum