Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah kahretmesin seksapalitik pamuğum benim :KK70: :KK70:
Kızın olursa patladı planlar :KK70::KK70:
Hemen ardına ikinciyi yaparım o oğlan olursa senin ikinci de kız olursa olmadı onu aliriz ya, geç olsun güç olmasın varsın bizim olsun sizden bı tanesi:KK70::KK70:
Keseyimi gormedi tam

O zman cicimin cici bebesi bana kalır hadi inşallah:KK70: :KK70:
Kız sende hemen ne razı geldin böyle :KK70: insan bı savaş filan ilan ederdi bana:KK70:

Korona tpoiginde mi neydi bi ogretmen ogrencileri evinde toplayip ders verecegni yazmisti da tepki verdi herkes hakli olarak maksat zaten toplanmamakken ...
Tövbe estağfurullah. Yemin ederim bizim mesleğin %50si şova dönüştü bazıları yüzünden. Çocukları toplamamız gerekse okulda toplarız zaten o hepten saçmalık 🤦🏼‍♀️
Ben canlı ders versem sınıfta bilgisayarı olmayan öğrencilerim var onların suçu ne? Yada hadi geçtim hepsinin bilgisayarı olsa doğudaki çocukların suçu ne onlar alabilecek mi öğretmenlerinden o eğitimi. Haksız rekabet herkesin kanına işlemiş.
Sadece vahşice velilerin gözüne girme çabaları.
Okul esnasında da ekstra ekstra derslerle göz boyayan çok arkadaş var. Ben bana verilen süreyle kaç kez il ilçe birincisi çıkardım kimsenin gözünü boyamadan 🙄
Gerçekten sinir oluyorum böyle şeylere.

kız benim annem aşırı cilvelidir. benim cilvem eksilerden sıfıra zor çıktı:KK70: yani cilveli olcak kızın diye şart yok. aksine anne otur oturdugun yerde cilvelenip durma diyebilir sana:KK70: :KK70:
Babasına çekerse kesin öyle der zaten :KK70:

Senin kaderin @ByNkoaLa nınkiyle aynı ilerliyor o da çok uzun öğrenemedi :KK70:
Maskeni tak kendini kolonyalaya kolonyalaya git büşom. Gitmezsen olmaz ki kontroller mecbur devem etmeli. Benim 1 ay sonra yeniden randevum var mesela. Daha tetanoz aşım bekliyor doktor ortalık durulsun 30 haftaya kadar vakti var dedi.
Sağlığını durumunu öğrenmek zorundayız gitmemek olmaz :KK43:
Doğru cicim bizim eylül annelerinde biride mutlaka gidin ben gitmeyim diyordum gittim iyiki gitmişim çocuğun suyu azalmış dedi Allah korusun öyle bişey olsa bilemeyiz gitmek lazım 😔

Gördünüz tabi geçen gün içli keftenin kenarından cici bebemi anladınız bu kız güzel olacak şimdiden belli fırsatı değerlendirelim dediniz, sizi gidi sizi :KK70: :KK70: :KK70:
K Kendinisevenbirii
Pembis Hayaller Pembis Hayaller
Sus sus içim yine kiprasti duygulandırdı cici beben beni dün öyle görününce kenardan:KK61::nazar: hele bı doğsun biraz büyüsün burayı ele almaya başlasın da, bak onun beynine nasıl isliycez biz ogluslarimizi:KK53:

Canim lutfen ediselenme bence sorun yok tup bebekte hafta hesabi biraz karisabiliuor son adettenmi sayiliyor yoksa transferdenmi blmiyorum da sen 2 hafta dha bekle ama 1 hafta sonra gidip baktir gene ... Allah in izniyle bebegn seninledir insallah Allah cabalarini bosa cikarmasin
Amin canim cok tesekkur ederim dualarin icin 🥰

Yakşamlar arkadaşlar dün ekmek bugün poğaça derken delirmiş gibi hamur işine sardık :KK53: İlk kez ekmek ilk kez poğaça yaptım valla çok güzel oldular youtubeda bi teyzemiz var ölçüleri hep tam 😍 not: biraz fazla pişirdim çok pişmiş daa güzel oluyor :KK53:

Eklentiler

• 79F1D4A9-864B-466F-AAB2-FFC7125B6EE7.jpeg
    79F1D4A9-864B-466F-AAB2-FFC7125B6EE7.jpeg
    136,7 KB · Görüntüleme: 24
  • F9D94D50-F422-4DEC-A7F2-B3FB961B64CE.jpeg
    F9D94D50-F422-4DEC-A7F2-B3FB961B64CE.jpeg
    173,1 KB · Görüntüleme: 32
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X