Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Akros da bende olcem falan sandık o da ondan panikledi yavrm
Babam diyor kimse yok diye ama pek inanamadm nedense :)

Tubimmm okullar 30 Nisan a kdr tatil :)
Habern var mı bakanlık açıklama yapti

6 yasina daha 3 yil var

Yok canim baska biyere gitmem gittigim yerde tup bebek doktoru sonucta nasibimde ne varsa onu yaşarim dedigim gibi artik üzulmuyorm 1 aydir cok yoruldum gercekten 2 hafta daha sabredicez
Sabret kuzum ama olumlu düşüne düşüne herşey çok güzel olacak

Ahh bi öğrenemedim gitti 4.ayım bitecek
3 nisanda ama gidip gitmemek arasında kararsızım cicim off
Senin kaderin ByNkoaLa nınkiyle aynı ilerliyor o da çok uzun öğrenemedi
Maskeni tak kendini kolonyalaya kolonyalaya git büşom. Gitmezsen olmaz ki kontroller mecbur devem etmeli. Benim 1 ay sonra yeniden randevum var mesela. Daha tetanoz aşım bekliyor doktor ortalık durulsun 30 haftaya kadar vakti var dedi.
Sağlığını durumunu öğrenmek zorundayız gitmemek olmaz

senin kız da artık o duduslarla bi ferat bulursa napcan cici oturup engel olma planları yapcan

ama bence de kizabilir sana kendinisevenbiri
Bizde alınan kız geri verilmez demiş miydim
Demiştin pamuğum tımam ihihi
Çocuğumu ördek gibi tuttuğu dudaklarıyla bile alan varya çok şükür mutluyum rahat uyuyabilirim

Aynen benmkine döndü busunun işi :)
Mecbur bugün bende gittim hastaneye 5.30 da kimsecikler yoktu ama.yine de insan korkuyor

senin kızın olcak kızın
Öyle olursa iki kat seksapaliteli bir kız olur başıma, her yani ayrı oynar samdanim dur şimdi başa çıkamam o kızla ben hem cicinin kıza talip olduk o kadar oğlan olsun artık
Demiştin pamuğum tımam ihihi
Çocuğumu ördek gibi tuttuğu dudaklarıyla bile alan varya çok şükür mutluyum rahat uyuyabilirim
Ya sen bizim aileye gelin ver kızını da ördek gibi tuttuğu dudakları benim oğluşumun dudaklarıyla birleşince 333e döner merak etme

Akros da bende olcem falan sandık o da ondan panikledi yavrm
Babam diyor kimse yok diye ama pek inanamadm nedense :)

Tubimmm okullar 30 Nisan a kdr tatil :)
Habern var mı bakanlık açıklama yapti
Var sultanım muhtemelen bu dönem okullar açılmaz zaten
1 öğretmen çocuklarla canlı ders yapmış bi velim de gelmiş bana yolunu yapıyor
Sırf gösteriş yemin ederim illa bazı öğretmenler böyle ortalık karıştıracak. Benim evinde bilgisayar olmayan çocuklarımın ne günahı var da benim canlı dersimden mahrum kalsınlar ? Bu ortamda böyle iş mi olur. Kaldı ki canlı ders nedir ha ben vermişim ha televizyonda başka bir öğretmen.. Sırf birşey yapıyorum bakın veliler havası.

Allah kahretmesin seksapalitik pamuğum benim
Kızın olursa patladı planlar

Korona tpoiginde mi neydi bi ogretmen ogrencileri evinde toplayip ders verecegni yazmisti da tepki verdi herkes hakli olarak maksat zaten toplanmamakken ...

Yok canim baska biyere gitmem gittigim yerde tup bebek doktoru sonucta nasibimde ne varsa onu yaşarim dedigim gibi artik üzulmuyorm 1 aydir cok yoruldum gercekten 2 hafta daha sabredicez
Canim lutfen ediselenme bence sorun yok tup bebekte hafta hesabi biraz karisabiliuor son adettenmi sayiliyor yoksa transferdenmi blmiyorum da sen 2 hafta dha bekle ama 1 hafta sonra gidip baktir gene ... Allah in izniyle bebegn seninledir insallah Allah cabalarini bosa cikarmasin

Farkindamisin tam kaynana tarzi konusmussun

kız benim annem aşırı cilvelidir. benim cilvem eksilerden sıfıra zor çıktı yani cilveli olcak kızın diye şart yok. aksine anne otur oturdugun yerde cilvelenip durma diyebilir sana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…