- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #86.021
Akros da bende olcem falan sandık o da ondan panikledi yavrmTövbeeeeebana öleceğim gibi müdahale etseler kendimi öleceğim sanırdım
Yok gülom bizim milletin çoğunluğu eğitilmez. Gerçekten Allah hepsini bildiği gibi yapsın ne diyim üzülüyorum.
Ben de 6 da sadece kese gördüm. 7 de kanamayla acillik oldum o zaman kalp duyduk
6 yasina daha 3 yil varkız bizim orda altı yedi yaşında el bezi örmeye başlar çocuklareli kaşık tutunca verirler tigi
ilk elbezimi altı ya da yedi yaşında yaptım hem de modelli
şimdiki anneler hiç kiyamiyo kızlarınaşaka bi yana verirsen deneyip yapabilir zamanla:)
6 yasina daha 3 yil var
Sabret kuzum ama olumlu düşüne düşüneYok canim baska biyere gitmem gittigim yerde tup bebek doktoru sonucta nasibimde ne varsa onu yaşarim dedigim gibi artik üzulmuyorm 1 aydir cok yoruldum gercekten 2 hafta daha sabredicez
Senin kaderinAhh bi öğrenemedim gitti 4.ayım bitecek
3 nisanda ama gidip gitmemek arasında kararsızım cicim off
Bizde alınan kız geri verilmez demiş miydim
senin kız da artık o duduslarla bi ferat bulursa napcan cici oturup engel olma planları yapcan
ama bence de kizabilir sana kendinisevenbiri
Olur oluurr tamaamm bana uyarrbabası yavusuhlu anası baldan dadli(seksapaliteligimi de iliştiriyim şuraya )olacagundan benim oğluşumun kendi de ortaya karışık seksapalitesi yüksek bir oglus olur bi keree bu kdr seksapaliteye bide büyük pipisli bişey olursaaağğ tabi ki de benim oğlumu seçeceğinden hiç şüphem olmaz cici gelincemin
Ay neler yazdım ben öyle yaa
Valla bı anda talipleri çoğaldı cici bebenin annesiiiama artık bize ait o benim gelincem olacak kimseye vermem akshsk
Doğmamış çocuğa da don biçmek böyle olsa gerekte allahim yaa
Demiştin pamuğum tımam ihihiBizde alınan kız geri verilmez demiş miydim
Aynen benmkine döndü busunun işi :)Senin kaderinByNkoaLa nınkiyle aynı ilerliyor o da çok uzun öğrenemedi
Maskeni tak kendini kolonyalaya kolonyalaya git büşom. Gitmezsen olmaz ki kontroller mecbur devem etmeli. Benim 1 ay sonra yeniden randevum var mesela. Daha tetanoz aşım bekliyor doktor ortalık durulsun 30 haftaya kadar vakti var dedi.
Sağlığını durumunu öğrenmek zorundayız gitmemek olmaz
Öyle olursa iki kat seksapaliteli bir kız olur başıma, her yani ayrı oynar samdanim dur şimdi başa çıkamam o kızla bensenin kızın olcak kızın
Ya sen bizim aileye gelin ver kızını da ördek gibi tuttuğu dudakları benim oğluşumun dudaklarıyla birleşince 333e döner merak etmeDemiştin pamuğum tımam ihihi
Çocuğumu ördek gibi tuttuğu dudaklarıyla bile alan varya çok şükür mutluyum rahat uyuyabilirim
Var sultanım muhtemelen bu dönem okullar açılmaz zatenAkros da bende olcem falan sandık o da ondan panikledi yavrm
Babam diyor kimse yok diye ama pek inanamadm nedense :)
Tubimmm okullar 30 Nisan a kdr tatil :)
Habern var mı bakanlık açıklama yapti
Aslnda ellen orulenn ipler varya ondan alsam oyalanirmi ki acep yabeni neden dinlemiyosun çayim sen. eli kaşık tutunca zincir cektirmeye baslican
.ya da eliyle zincir cekmeyi ogretcen
yapmasin zaten ben aglayarak ormustun istemeye istemeye
Allah kahretmesin seksapalitik pamuğum benimÖyle olursa iki kat seksapaliteli bir kız olur başıma, her yani ayrı oynar samdanim dur şimdi başa çıkamam o kızla benhem cicinin kıza talip olduk o kadar oğlan olsun artık
Ya sen bizim aileye gelin ver kızını da ördek gibi tuttuğu dudakları benim oğluşumun dudaklarıyla birleşince 333e döner merak etme
Keseyimi gormedi tamAlttanda baktı karındanda canim stres yapmiyorum ya artik umursamiyorum olacaklari
O zman cicimin cici bebesi bana kalır hadi inşallahAllah kahretmesin seksapalitik pamuğum benim
Kızın olursa patladı planlar
Korona tpoiginde mi neydi bi ogretmen ogrencileri evinde toplayip ders verecegni yazmisti da tepki verdi herkes hakli olarak maksat zaten toplanmamakken ...Var sultanım muhtemelen bu dönem okullar açılmaz zaten
1 öğretmen çocuklarla canlı ders yapmış bi velim de gelmiş bana yolunu yapıyor
Sırf gösteriş yemin ederim illa bazı öğretmenler böyle ortalık karıştıracak. Benim evinde bilgisayar olmayan çocuklarımın ne günahı var da benim canlı dersimden mahrum kalsınlar ? Bu ortamda böyle iş mi olur. Kaldı ki canlı ders nedir ha ben vermişim ha televizyonda başka bir öğretmen.. Sırf birşey yapıyorum bakın veliler havası.
Vay benim bebem şimdiden talipleri var böyle şans olur mu yavKeseyimi gormedi tam
O zman cicimin cici bebesi bana kalır hadi inşallah
Canim lutfen ediselenme bence sorun yok tup bebekte hafta hesabi biraz karisabiliuor son adettenmi sayiliyor yoksa transferdenmi blmiyorum da sen 2 hafta dha bekle ama 1 hafta sonra gidip baktir gene ... Allah in izniyle bebegn seninledir insallah Allah cabalarini bosa cikarmasinYok canim baska biyere gitmem gittigim yerde tup bebek doktoru sonucta nasibimde ne varsa onu yaşarim dedigim gibi artik üzulmuyorm 1 aydir cok yoruldum gercekten 2 hafta daha sabredicez
Demiştin pamuğum tımam ihihi
Çocuğumu ördek gibi tuttuğu dudaklarıyla bile alan varya çok şükür mutluyum rahat uyuyabilirim
Farkindamisin tam kaynana tarzi konusmussunkız bizim orda altı yedi yaşında el bezi örmeye başlar çocuklareli kaşık tutunca verirler tigi
ilk elbezimi altı ya da yedi yaşında yaptım hem de modelli
şimdiki anneler hiç kiyamiyo kızlarınaşaka bi yana verirsen deneyip yapabilir zamanla:)
Öyle olursa iki kat seksapaliteli bir kız olur başıma, her yani ayrı oynar samdanim dur şimdi başa çıkamam o kızla benhem cicinin kıza talip olduk o kadar oğlan olsun artık
Ya sen bizim aileye gelin ver kızını da ördek gibi tuttuğu dudakları benim oğluşumun dudaklarıyla birleşince 333e döner merak etme