Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kız adam kaçıyo da reddetmiyo en azından. aramızda mandasi pardon kocası reddedenler var :KK70: :KK70: misal ben:KK70: kirpik dipleri falan ağrıyo adamin:KK70: :KK70:
Ya ahaha benimkinin totosu yemez reddetmeye samdanimm :KK53: bu sefer ben inatlasip bı kesersem nanayi yer o, bilir onu:KK8:

Ya ahaha benimkinin totosu yemez reddetmeye samdanimm :KK53: bu sefer ben inatlasip bı kesersem nanayi yer o, bilir onu:KK8:
Bizimkiler kessek diye korkmaz aksine gözümüzün içine bakıyorlar keselim diye, çok skandal :cry: :KK70: :KK70:

Ne güzel tekbirler getiriliyor, salavatlar çekiliyor camilerde sizlerin oralar da öyle mi kizlarr:KK51:
Evet güzelliğim dün akşam sela yoktu, bu akşam önce sela sonra ezan tekbir filan oldu.

Tabi bizim mahallenin bozuk heralde ses yarıda kesiliyor 😊

Yakşamlar arkadaşlar dün ekmek bugün poğaça derken delirmiş gibi hamur işine sardık :KK53: İlk kez ekmek ilk kez poğaça yaptım valla çok güzel oldular youtubeda bi teyzemiz var ölçüleri hep tam 😍 not: biraz fazla pişirdim çok pişmiş daa güzel oluyor :KK53:
Aboooo çok güzel olmuş buşümmmm ellerine sağlık sana bu izin iyi geldi vuruyon hamurun gözüneee :KK69: :KK70: :KK70: :KK54: :KK28: :KK73: :KK74:

Yaaa seni yerim canım şamdanım senden de mümkün değil zaten dünya yakışıklısı olmuş oğlun :oops:
Ben genlerim yüzünden parayı görünce yelkenleri suya indiriyorum şamdanım  :KK70::KK70:
Güloyu bir akroş için asla ikna edemezsin öyle çekti ki turşusunu kurar da vermez :KK70::KK70:

ya tursusunu satarsa diye bekleyecem cici:KK70: :KK70: senin kızın da aşırı talibi var🤦bir macir olarak paraya bakiyon ama pempe gibi kız yetistirirsen gider bi fakire kaçar bu kız 🤦 sen Starbucks da kahve içecek diye beklerken ışıklarda çiçek micek satmaz inşallah 🙏🙏anasi kadar sevsin parayi inşallah 🙏🙏

Bizimkiler kessek diye korkmaz aksine gözümüzün içine bakıyorlar keselim diye, çok skandal :cry: :KK70: :KK70:
Benim tersim pistir cicim,adama nefes aldırmıyorum biktiracak kadar şey ettiriyorum filan ama bı reddetsin ardı fenaa :KK8: ondan sonra o benim ardimda dolanmaya başlıyor :KK53::KK70:
İnşallah ilerde bizde size dönmek:KK70:

benimki sallamiyo ki işe:KK70: :KK70: mikrop gibi yapıştığından istediğini alana kadar uğraşıyo. keşke nanay alabilse:KK70::KK70:

hep birlikte doktor now a gideriz. ağır yaşamlar corona "arizonanin yolculuğu" olur adı da:KK70: :KK70:
Süper fikir :KK70: ayağa kalkamayacak kadar obezleşmiş tüm kertenkelerin texasda doktor now'un elindeki zayıflama öyküsü :KK70::KK70::KK70:
Doktor now bizi haşlarken eve stok yapmıştık bozulmasın diye yedik deriz :KK70::KK70:

Evet güzelliğim dün akşam sela yoktu, bu akşam önce sela sonra ezan tekbir filan oldu.

Tabi bizim mahallenin bozuk heralde ses yarıda kesiliyor 😊
Evet canım dün başladı aynen,çok güzeldi ama herkes balkonlara çıktı amin demek için🤲😍

Başla baslaa çok bişey yapma ama bizde de var geline bol bol çeyiz verme😂

Kız sen akışı ters yöne akıtıyon olur mu böyle büşş🤣 hamile dediğin kilo alır kaç ay oldu daha ne verip duruyon 😂o zmn tabi yaparsın böyle anasını satiyim :KK70: vazgectim yap sen bol bol alış bu işlere,ye de can olsun biraz:KK53::KK70:
Valla kuzum bulantılardan 6 kilo vermiştim toplam 7-8 kilo verdim zaten tombik başlamıştım iyi oldu :KK70: :KK70:
masmavi 3 mutfakta

hatice mazı
bunlardan biri mi:)
Kız Hatice maziymiş ben niye başka bişey hatırladım acaba 🤣🤣🤣 kadın çok iyi ya tüm tarifleri tuttu 😍😍
Benim 30 Nisana kadar uzatıldı izin. Bidaha da ben gitmem herhalde :KK70:
Demin aynanın önünden geçerken bir baktım da halim hal değil :KK42::KK70:
Benimde 30 nisan cicim 1 ay var artık şu tez için Rabbim önüme bu fırsatı verdi daha da bitiremezsen olma yüksek mühendis der ters teptirir valla 🤣🤣
Aboooo çok güzel olmuş buşümmmm ellerine sağlık sana bu izin iyi geldi vuruyon hamurun gözüneee :KK69: :KK70: :KK70: :KK54: :KK28: :KK73: :KK74:
Sağol diloşumm yerim seni 😍😍😍

ya tursusunu satarsa diye bekleyecem cici:KK70: :KK70: senin kızın da aşırı talibi var🤦bir macir olarak paraya bakiyon ama pempe gibi kız yetistirirsen gider bi fakire kaçar bu kız 🤦 sen Starbucks da kahve içecek diye beklerken ışıklarda çiçek micek satmaz inşallah 🙏🙏anasi kadar sevsin parayi inşallah 🙏🙏
koptum :KK70:
Kesin ben bir ömür feratlardan ve küpeklerden uzak tutmak zorunda kalacağım bu kızı of ya şuan yıkıldım
Screenshot_20200215_085847.jpg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X