- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #85.941
Evde ekmek simit yapıyorum, yakın da ticarete dönüştürücem işi
Neler yaptırmıyor ki bu corona
Samdanım çok hoş olmuş, gayet benzemiş vallahi
Ooo samoş aynısı olmuş
Neden ben böyle şeyler yapmaya üşenirmişim gibi geliyor,bakarken yoruldum daha
Sağol negom, amin, teşekkürlerKolonya sıkıyorum baştan aşağı, sonra kıyafetler balkona, o duşa, gargara vs
Çamaşır suyu da sıkarım yakında
Hayırlı olsun mehlika bebeğin sağlıkla büyüsün
Aynen ya o tepkiyi okuyunca şok oldum,Kazen çok kötü bir şey söyledi diye düşünmüştüm
Tertemiz kalbin var da o yüzden cicimDarbeden önce darbeyi rüyamda gördüm. Rüyamda Milli eğitim binası gözümün önünde yıkıldı yerle bir oldu sokaklarda her yer askerdi ortalık toz dumandı.
Az bir süre sonra darbe oldu.
Koronayı göremedim ama nasıl olur güçlerimle bağlantım kesildi bu bebe yüzünden
Doğurucam ya güneşin bir batıdan doğmadığı kaldı anasını satayım hay böyle şansı
Mehlikam bir tekme atıyor afedersin popomun çıkış noktası bile zonkluyorBen konuları çok geriden takip ediyorum ya sonraki yazılanları okuyamadım cicim,
Bebiş kucağımda emiyor şu anda ,saatlerdir temizlikle uğraşıyorum arada bebiş ağlıyor emziriyorum o yüzden uzuyor, her yeri hallettim halılarını toplamistim serdim bir tek salonu silmesi kaldı, sonra da duşa girecem,
Oğlum ödevini yapıyor,kızım ebayi izliyor şuan
Sen nasılsın, cici bebe uyutmamış, doğunca uslu olur uyutur inşaallah
Hastaneler bomboş inanınBidenem aynı durumdayız aynı hislerdeyiz.ByNkoaLa da seninle aynı haftada birbirinizi daha iyi anlarsınız.
Geçen hafta arkadaşım doğurdu acıbadem gibi ziyaretçiyi yağlayıp ballayan bir hastahane bile ziyaretçi yasağı koymuş. 1 kişiden fazla rekafatçi yasak. Annesi kalıyor diye eşi kalamadı. Kaçak göçek girmiş eşi de zorla atmışlar her defasında
Oda süslemesi bile yasak..
Benim doğum temmuzda ama doktorum hastahane normale dönse de ziyaretçi almayalım viral salgın bitmez dedi. Gerçi kaynanamın gelememesini herşeye değişirim de işte
Damar yolunu niye öyle yaptılar ki rosumHastaneler bomboş inanın
Yani özeller sanirm oyleee
Az önce özelden çıktım iğne vuruldum
Boşu boşuna damar yolumu da açtılar bugün ne iğrenç bir gün
Macırlık böyledir sen farketmezsin ama kanına sinsi sinsi ilerler. MacırVid-19 virüsü bu asla kaçış yok, değil 7 diğerinde 17 bile çıkarırsınufak çaplı ticarethaneler olmaya başladık nego
teşekkür ederim nurum
sen bide kendi kendime kalıp cikarirken görecektin beni
senden bana macirlik gecmis ortmenim8 dilim olmasi gerekiyodu. üstün geometri zekamla el yeteneğimle öyle bi kalıp çıkarmışim ki 7 dilimden top yaptım
usenmezsin cici bütün gün evde napcan
Canımsın gülparem o senin kalbinin güzelliği kiTertemiz kalbin var da o yüzden cicim❤
Normalde ilacı damardan verecekmiş bnde dedm bizde normalde serum vermişlerdi ama sonradan iğneye çevirdiler damar yolumu da açmış olduDamar yolunu niye öyle yaptılar ki rosum
Ne diyorsun gülomHastaneler bomboş inanın
Yani özeller sanirm oyleee
Az önce özelden çıktım iğne vuruldum
Boşu boşuna damar yolumu da açtılar bugün ne iğrenç bir gün
Hmmm damar yolundan korkuyorum ben ya ne bilim rosumNormalde ilacı damardan verecekmiş bnde dedm bizde normalde serum vermişlerdi ama sonradan iğneye çevirdiler damar yolumu da açmış oldu
Sonra iğne vurdu
Saol balim başıma gelenler kimseninkine gelmez emn ol sinirden catlicamNe diyorsun gülom
Geçmiş olsun sultanım kan ilacı için mi? Olaylar karışınca ben senin msjjnı okumamışım sanırım şuan öğrendim
Benim kaynana kronik hasta zaten gelemezdeBidenem aynı durumdayız aynı hislerdeyiz.ByNkoaLa da seninle aynı haftada birbirinizi daha iyi anlarsınız.
Geçen hafta arkadaşım doğurdu acıbadem gibi ziyaretçiyi yağlayıp ballayan bir hastahane bile ziyaretçi yasağı koymuş. 1 kişiden fazla rekafatçi yasak. Annesi kalıyor diye eşi kalamadı. Kaçak göçek girmiş eşi de zorla atmışlar her defasında
Oda süslemesi bile yasak..
Benim doğum temmuzda ama doktorum hastahane normale dönse de ziyaretçi almayalım viral salgın bitmez dedi. Gerçi kaynanamın gelememesini herşeye değişirim de işte
Haşmetli sultanım evet bu konuyla alakalı attığın msja nail oldum şimdiSaol balim başıma gelenler kimseninkine gelmez emn ol sinirden catlicam
Akros sağlık ocgainda olay çıkardı
Sonra doktorumu aradm o da hastaneye yönlendirdi oraya gittik
Kadın doğuma çıkın dedi çıktık o da alerjik bunyeniz varsa acile inin dedi acile indik
Orda da kız ilacı serum kan şeklinde hazırlamış
Damar yolumu açtı dedm popodan olacakakros da mudahele etti sonra vurdular gönderdiler kendimi çok kastım heralde sağ kolum aşırı agriyor
Benim kaynana da kronik moral bozucuBenim kaynana kronik hasta zaten gelemezdeAcibadem bile boyleyse diger hastaneler de kesin ziyaretci falan almaz. Allahin takdiri hayirlisi dicem artik napalim Hepimize hayirli dogumlar kizlar