Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evde ekmek simit yapıyorum, yakın da ticarete dönüştürücem işi
Neler yaptırmıyor ki bu corona

ufak çaplı ticarethaneler olmaya başladık nego

Samdanım çok hoş olmuş, gayet benzemiş vallahi

teşekkür ederim nurum

Ooo samoş aynısı olmuş
Neden ben böyle şeyler yapmaya üşenirmişim gibi geliyor, bakarken yoruldum daha

sen bide kendi kendime kalıp cikarirken görecektin beni

senden bana macirlik gecmis ortmenim 8 dilim olmasi gerekiyodu. üstün geometri zekamla el yeteneğimle öyle bi kalıp çıkarmışim ki 7 dilimden top yaptım

usenmezsin cici bütün gün evde napcan

Tertemiz kalbin var da o yüzden cicim

Doğurucam ya güneşin bir batıdan doğmadığı kaldı anasını satayım hay böyle şansı

dünyanın manyetizma alani kayiyomus bu hızla giderse bi sene sonra olabilirmis cici o durum da taaaa ocakta mi ne okumuştum bu haberi

Mehlikam bir tekme atıyor afedersin popomun çıkış noktası bile zonkluyor
Sen daha 22 haftalıksın ayağın 3 cm bu hareketler bu tavırlar nedir ya hastahaneye gidince de uslu kız rolü yapıyor doktora doktor hareket ettirsin diye dürtüyor yine tık yok
Benim bu kızdan gözüm korktu mehlikam ben anladım anlayacağını alan olmaz evde kaldı bu
Yerim bebişini emzirirken acıyor mu?

Hastaneler bomboş inanın
Yani özeller sanirm oyleee
Az önce özelden çıktım iğne vuruldum
Boşu boşuna damar yolumu da açtılar bugün ne iğrenç bir gün

Macırlık böyledir sen farketmezsin ama kanına sinsi sinsi ilerler. MacırVid-19 virüsü bu asla kaçış yok, değil 7 diğerinde 17 bile çıkarırsın
Mesela enteresan bir bilgi size. Tavuğun kanatları eskiden yenmez götürülüp dağa bayıra hayvanlar yesin diye atılırmış. Macırlar da gidip o kanatları toplayıp pişirir yermiş. Kanat yemek macırlardan öğrenilmiş. Günümüzdeki tavuğun en değerli kısmı
İşte Macırlık böyledir
İnşallah üşenmem inşallah beni ikna edebilir böyle şeylere
Tertemiz kalbin var da o yüzden cicim❤
Canımsın gülparem o senin kalbinin güzelliği ki

Hastaneler bomboş inanın
Yani özeller sanirm oyleee
Az önce özelden çıktım iğne vuruldum
Boşu boşuna damar yolumu da açtılar bugün ne iğrenç bir gün
Ne diyorsun gülom
Geçmiş olsun sultanım kan ilacı için mi? Olaylar karışınca ben senin msjjnı okumamışım sanırım şuan öğrendim

Ne diyorsun gülom
Geçmiş olsun sultanım kan ilacı için mi? Olaylar karışınca ben senin msjjnı okumamışım sanırım şuan öğrendim
Saol balim başıma gelenler kimseninkine gelmez emn ol sinirden catlicam
Akros sağlık ocgainda olay çıkardı
Sonra doktorumu aradm o da hastaneye yönlendirdi oraya gittik
Kadın doğuma çıkın dedi çıktık o da alerjik bunyeniz varsa acile inin dedi acile indik
Orda da kız ilacı serum kan şeklinde hazırlamış
Damar yolumu açtı dedm popodan olacak akros da mudahele etti sonra vurdular gönderdiler kendimi çok kastım heralde sağ kolum aşırı agriyor

Benim kaynana kronik hasta zaten gelemezde Acibadem bile boyleyse diger hastaneler de kesin ziyaretci falan almaz. Allahin takdiri hayirlisi dicem artik napalim Hepimize hayirli dogumlar kizlar

Haşmetli sultanım evet bu konuyla alakalı attığın msja nail oldum şimdi
Demekki bugün genel bir negatiflik durumu var sadece topikte değil reel hayatlarımızda da tehlike altındayız resmen, dolunay falan mı var acaba
Ah o sultanımı delik deşik ettikleri elceğizleri kırılsın inşallah
Akroş sana zarar gelecek diye korkup öyle davranmıştır onu da anlayabiliyorum. Olan sana olmuş

Benim kaynana kronik hasta zaten gelemezde Acibadem bile boyleyse diger hastaneler de kesin ziyaretci falan almaz. Allahin takdiri hayirlisi dicem artik napalim Hepimize hayirli dogumlar kizlar
Benim kaynana da kronik moral bozucu
İnşaallah hayırla kucağımıza alalım da ziyaretçiymiş süsmüş beri kalsın napalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…