- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #85.961
kk birinci noteri ustteki benim ordugum alttaki modelim
göremedim ama olsun sonra tekrae koyabilirsen bakarim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kk birinci noteri ustteki benim ordugum alttaki modelim
Olan hep bana oluyor beee papatyam :)Haşmetli sultanım evet bu konuyla alakalı attığın msja nail oldum şimdi
Demekki bugün genel bir negatiflik durumu var sadece topikte değil reel hayatlarımızda da tehlike altındayız resmen, dolunay falan mı var acaba
Ah o sultanımı delik deşik ettikleri elceğizleri kırılsın inşallah
Akroş sana zarar gelecek diye korkup öyle davranmıştır onu da anlayabiliyorum. Olan sana olmuş
Hayırlı olsun canmmmSelam kızlar çoktandır yoktum bugün gittim minnosumun cinsiyetini öğrendim doktor içine ne doğuyor dedi kız dedim annesi pipisine bak dedi oğlusum olacakmis yani 4 aydır kızım diye seviyodum ufak çaplı bi hayal kırıklığı yaşadım alışma evresindeyim şuan siz nasılsınız ne var ne yok
Macırlık böyledir sen farketmezsin ama kanına sinsi sinsi ilerler. MacırVid-19 virüsü bu asla kaçış yok, değil 7 diğerinde 17 bile çıkarırsın
Mesela enteresan bir bilgi size. Tavuğun kanatları eskiden yenmez götürülüp dağa bayıra hayvanlar yesin diye atılırmış. Macırlar da gidip o kanatları toplayıp pişirir yermiş. Kanat yemek macırlardan öğrenilmiş. Günümüzdeki tavuğun en değerli kısmı
İşte Macırlık böyledir
İnşallah üşenmem inşallah beni ikna edebilir böyle şeylere
Canımsın gülparem o senin kalbinin güzelliği ki
Yaaaa Maşallah bir pipili daha geliyor deseneSelam kızlar çoktandır yoktum bugün gittim minnosumun cinsiyetini öğrendim doktor içine ne doğuyor dedi kız dedim annesi pipisine bak dedi oğlusum olacakmis yani 4 aydır kızım diye seviyodum ufak çaplı bi hayal kırıklığı yaşadım alışma evresindeyim şuan siz nasılsınız ne var ne yok
Ay cici aynenn ya nasil bi gun boyleHaşmetli sultanım evet bu konuyla alakalı attığın msja nail oldum şimdi
Demekki bugün genel bir negatiflik durumu var sadece topikte değil reel hayatlarımızda da tehlike altındayız resmen, dolunay falan mı var acaba
Ah o sultanımı delik deşik ettikleri elceğizleri kırılsın inşallah
Akroş sana zarar gelecek diye korkup öyle davranmıştır onu da anlayabiliyorum. Olan sana olmuş
Bizim tarotçu Nisan ayını yayınladı mı acaba bir bakayım ben korkuyorum artık gelecek ayın getireceklerindenOlan hep bana oluyor beee papatyam :)
Yeniay a girecekmisiz bugün onu okudum
Sağlıkla ilgili skntilarnz bitecek falan diyordu
Arkasından dolunay gelecekmiş
Ahh sorma dedm bu kdr korkutcak ne var oldum geldim biseyim yok
Bir yığın tantana yemn olsun
Arabayla giderken şöyle baktm da herkes kendi hayatında Yaaa valla delirdim
Burdamisingöremedim ama olsun sonra tekrae koyabilirsen bakarim
evet burdayım canım:)Burdamisin
Koptum 3 katlı bina yakındır şamdanım. Benimle 5 6 ay daha sohbette kal macırvid-19 sayesinde ilk tuğlayı atarsınyakında üç katlı macir binası dikebilirim cici biraz da tutumluluk bulaşırsa inşallah
kanat çok güzel ama ya
istediğin herşeyi bulamiyosun el mecbur yapiyosun
Pembişim diloyloy1 önce talip oldu sonra baktı benim Kız pek oynak vazgeçti herhalde bidaha sesi soluğu çıkmadı nişan atıldı sonra K Kendinisevenbirii talip oldu ama onun bebeği daha yola çıkmadı olduğunda kız olma ihtimali var. Onunki kız olursa seninkiyle baş göz edebiliriz ama benim kız oynak yani bide dudaklarını concon kızlar gibi ördek şeklinde tutuyorCicim senin kızın başı bağlıydı dimi yoksa talip olacaktim B Brunello Cicinelli
Ayyyyy amma korkmuşsundur çayım benim ilk oturduğumuz evde alt komşunun evinde yangın çıkmıştı resmen travma yaşadım. O gün bugündür yemek yaptığımda gidip inatla ocağı 50 kere kontrol ediyorum fişten hiçbirşey bırakmam falan Allah korusun yaAy cici aynenn ya nasil bi gun boyle
Kizim anne bisey kokuyo dedi kablo yanigi gbi ates gni kokuyodu bende dikkat ettim ocakta bisey unuttum sandim yok camdan geliyo koku cama gittim baktim 3 m ileride cop konteyneri var atese vermisler ama nasil yaniyor yanibasinda da araba park edilmis vaziyette baktim bi genc kiz var elnde de tlf ariyormusun biyeri dedim yok ben cop atmaya geldm dedi neyse aradim itfaiyeyi hemen geldiler sondurduler cok sukur tehlike buyuyebilirdi 5 dk camda bekledim ya gelen gecen camdan cikan 1 2 kisi ssdece seyrediyordu
Uykum pek yok kuzummmBizim tarotçu Nisan ayını yayınladı mı acaba bir bakayım ben korkuyorum artık gelecek ayın getireceklerinden
Gülom istersen uyu sen uyuyabilirsen biraz. Ağrı yapmıştır iğne,
Bursa allahtan temkinli sultanım herkes evinde cidden orası niye öyle ya
Ayy bilemedim ki şimdi starbucks diyinceKoptum 3 katlı bina yakındır şamdanım. Benimle 5 6 ay daha sohbette kal macırvid-19 sayesinde ilk tuğlayı atarsın
Unutma zenginse altı dükkanlı ve garajlı olacak
Kanat tavuğun tek yiyebildiğim yeri o da ızgara olacak
Pembişim diloyloy1 önce talip oldu sonra baktı benim Kız pek oynak vazgeçti herhalde bidaha sesi soluğu çıkmadı nişan atıldı sonra K Kendinisevenbirii talip oldu ama onun bebeği daha yola çıkmadı olduğunda kız olma ihtimali var. Onunki kız olursa seninkiyle baş göz edebiliriz ama benim kız oynak yani bide dudaklarını concon kızlar gibi ördek şeklinde tutuyor
Starbucksda takılır bu kız bilmiyorum ister misin
Ayyyyy amma korkmuşsundur çayım benim ilk oturduğumuz evde alt komşunun evinde yangın çıkmıştı resmen travma yaşadım. O gün bugündür yemek yaptığımda gidip inatla ocağı 50 kere kontrol ediyorum fişten hiçbirşey bırakmam falan Allah korusun ya
Evet canim baya alevlenmisti yanindaki araba patlayabilirdi camimin onu diyebilirim nerdeyse ama cabuk geleceklerinden emindim zamanlamamiz iyi oldu kizim sayesnde sukurKoptum 3 katlı bina yakındır şamdanım. Benimle 5 6 ay daha sohbette kal macırvid-19 sayesinde ilk tuğlayı atarsın
Pembişim diloyloy1 önce talip oldu sonra baktı benim Kız pek oynak vazgeçti herhalde bidaha sesi soluğu çıkmadı nişan atıldı sonra K Kendinisevenbirii talip oldu ama onun bebeği daha yola çıkmadı olduğunda kız olma ihtimali var. Onunki kız olursa seninkiyle baş göz edebiliriz ama benim kız oynak yani bide dudaklarını concon kızlar gibi ördek şeklinde tutuyor
Ayyyyy amma korkmuşsundur çayım benim ilk oturduğumuz evde alt komşunun evinde yangın çıkmıştı resmen travma yaşadım. O gün bugündür yemek yaptığımda gidip inatla ocağı 50 kere kontrol ediyorum fişten hiçbirşey bırakmam falan Allah korusun ya
Koptum 3 katlı bina yakındır şamdanım. Benimle 5 6 ay daha sohbette kal macırvid-19 sayesinde ilk tuğlayı atarsın
Bir karamel makiato kaç para pembişim yani enflasyon ortada dolar ortada alan geri getirir bu kızıAyy bilemedim ki şimdi starbucks diyince
Valla istemesin bı zahmet pembiscimsenin kiz benim gelincem artık,bizde alınan kız geri verilmez Starbucksda takılsın varsın benim oğlum onun için çalışır çabalar rahat yaşatır be cicim sen bize sakla bu kızıPembişim @diloyloy1 önce talip oldu sonra baktı benim Kız pek oynak vazgeçti herhalde bidaha sesi soluğu çıkmadı nişan atıldı sonra @Kendinisevenbirii talip oldu ama onun bebeği daha yola çıkmadı olduğunda kız olma ihtimali var. Onunki kız olursa seninkiyle baş göz edebiliriz ama benim kız oynak yani bide dudaklarını concon kızlar gibi ördek şeklinde tutuyor