- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #85.921
Sen daha çok şeyler yaparsın benceOoo samoş aynısı olmuş
Neden ben böyle şeyler yapmaya üşenirmişim gibi geliyor,bakarken yoruldum daha
Bulaşıcı değil miymiş. Ulan bok yiyin diyorum günlerdir o millete. Zaten yiyorlarmış meğerO dışkı yiyenlerde oluyormuş, hayvan dışkısı, tövbe estağfurullah
Korkma canım ondan
Vayy maşaallahBen içli köfte yaptım negom.
Ben.
Ben.
Bihterin
Duysalar inanmazlar ama yaptım
Benkorono
Aynen ya o tepkiyi okuyunca şok oldum,Kazen çok kötü bir şey söyledi diye düşünmüştümBende anlayamadim espri anlayisim kit ben topigin en naif kadini bunu hakettimi filan diyordum ki espriymiskk birinci noteri
Bidenem aynı durumdayız aynı hislerdeyiz.Ay insallah yatip kalkip dua ediyorum o kadar cocugumin odasini soyle suslicem boyle yapicam diyordm ama hic biri olmayacak sanirim bosa hayaller kurmusum
Yemişler pis boğazlarBulaşıcı değil miymiş. Ulan bok yiyin diyorum günlerdir o millete. Zaten yiyorlarmış meğer
Doğurucam ya güneşin bir batıdan doğmadığı kaldı anasını satayım hay böyle şansıhayvandan hayvana geciyo dedikleri o değil miydi yao da mi baskaymis ne yıl be arkadaş
Ben hazır yemeyi severimSen daha çok şeyler yaparsın bence
Aman cici. Senin hislerin vs lerin kuvvetli aman haDoğurucam ya güneşin bir batıdan doğmadığı kaldı anasını satayım hay böyle şansı
Konu kapandı mehlikam konuşmuyoruz artıkAynen ya o tepkiyi okuyunca şok oldum,Kazen çok kötü bir şey söyledi diye düşünmüştüm
Afiyet şifa olsun cici bebeye de sana daBen hazır yemeyi severimama cici bebem ve korona el ele verip beni hamarat yaptı.
Arkası arkaya sarma yaptım, karaköy poğaça yaptım bide içli köfte yarım. 2 gün sonra geyşam evdeyken de irmik tatlısı yapıcam.
İş başı düştü bileğe kuvvet
Vay anasını ne boğaz be arkadaş.Yemişler pis boğazlar
Ayrıntısına bakmadım canım afakanlar bastı negatif haberlerden.
Yeni dünya bu, biyolojik savaşlar. İnsanoğlu çok güçlü, her şartta koşulda yaşamayı öğreniyor
Kendileri yiyip ölse sadece keşke, dünyaya sebep oldular. Elleriyle yaydılar virüsüVay anasını ne boğaz be arkadaş.
Öleceğimi bilsem bok yemem yarasa yemem kedi köpek yememEdebimle bir kenarcıkta ölür giderim. Vallahi inanamıyorum ben.
Darbeden önce darbeyi rüyamda gördüm. Rüyamda Milli eğitim binası gözümün önünde yıkıldı yerle bir oldu sokaklarda her yer askerdi ortalık toz dumandı.Aman cici. Senin hislerin vs lerin kuvvetli aman ha
Allah kolaylık versin negom gerekirse domestosa bas adamıBen kaçtım, eşim gelir şimdi. Dezenfekte işi var malum
Ben konuları çok geriden takip ediyorum ya sonraki yazılanları okuyamadım cicim,Konu kapandı mehlikam konuşmuyoruz artık
Sen nasılsın bakalım bebeler nasıl?
Kolonya sıkıyorum baştan aşağı, sonra kıyafetler balkona, o duşa, gargara vsAllah kolaylık versin negom gerekirse domestosa bas adamı
Hayırlı olsun mehlika bebeğin sağlıkla büyüsünBen konuları çok geriden takip ediyorum ya sonraki yazılanları okuyamadım cicim,
Bebiş kucağımda emiyor şu anda ,saatlerdir temizlikle uğraşıyorum arada bebiş ağlıyor emziriyorum o yüzden uzuyor, her yeri hallettim halılarını toplamistim serdim bir tek salonu silmesi kaldı, sonra da duşa girecem,
Oğlum ödevini yapıyor,kızım ebayi izliyor şuan
Sen nasılsın, cici bebe uyutmamış, doğunca uslu olur uyutur inşaallah