Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben içli köfte yaptım negom.
Ben.
Ben.
Bihterin :KK70: :KK70:
Duysalar inanmazlar ama yaptım :KK70:
Ben 💔 korono
Vayy maşaallah 😍 eline sağlık canım. Yakın olsak yapardım, üç dört gün önce yaptım bende.
Çocuğun olunca işin ucunda neler yapılıyor 🤗

Ay insallah yatip kalkip dua ediyorum o kadar cocugumin odasini soyle suslicem boyle yapicam diyordm ama hic biri olmayacak sanirim bosa hayaller kurmusum
Bidenem aynı durumdayız aynı hislerdeyiz. ByNkoaLa ByNkoaLa da seninle aynı haftada birbirinizi daha iyi anlarsınız.
Geçen hafta arkadaşım doğurdu acıbadem gibi ziyaretçiyi yağlayıp ballayan bir hastahane bile ziyaretçi yasağı koymuş. 1 kişiden fazla rekafatçi yasak. Annesi kalıyor diye eşi kalamadı. Kaçak göçek girmiş eşi de zorla atmışlar her defasında :KK70:
Oda süslemesi bile yasak..
Benim doğum temmuzda ama doktorum hastahane normale dönse de ziyaretçi almayalım viral salgın bitmez dedi. Gerçi kaynanamın gelememesini herşeye değişirim de işte :KK70:

Bulaşıcı değil miymiş. Ulan bok yiyin diyorum günlerdir o millete. Zaten yiyorlarmış meğer :skandal::KK70:
Yemişler pis boğazlar 😒
Ayrıntısına bakmadım canım afakanlar bastı negatif haberlerden.
Yeni dünya bu, biyolojik savaşlar. İnsanoğlu çok güçlü, her şartta koşulda yaşamayı öğreniyor :KK37:

Sen daha çok şeyler yaparsın bence 😌
Ben hazır yemeyi severim :KK70: :KK70: ama cici bebem ve korona el ele verip beni hamarat yaptı.
Arkası arkaya sarma yaptım, karaköy poğaça yaptım bide içli köfte yarım. 2 gün sonra geyşam evdeyken de irmik tatlısı yapıcam.
İş başı düştü bileğe kuvvet :KK70::KK70:

Ben hazır yemeyi severim :KK70: :KK70: ama cici bebem ve korona el ele verip beni hamarat yaptı.
Arkası arkaya sarma yaptım, karaköy poğaça yaptım bide içli köfte yarım. 2 gün sonra geyşam evdeyken de irmik tatlısı yapıcam.
İş başı düştü bileğe kuvvet :KK70::KK70:
Afiyet şifa olsun cici bebeye de sana da ❤️

Yemişler pis boğazlar 😒
Ayrıntısına bakmadım canım afakanlar bastı negatif haberlerden.
Yeni dünya bu, biyolojik savaşlar. İnsanoğlu çok güçlü, her şartta koşulda yaşamayı öğreniyor :KK37:
Vay anasını ne boğaz be arkadaş.
Öleceğimi bilsem bok yemem yarasa yemem kedi köpek yemem 🤢 Edebimle bir kenarcıkta ölür giderim. Vallahi inanamıyorum ben.

Vay anasını ne boğaz be arkadaş.
Öleceğimi bilsem bok yemem yarasa yemem kedi köpek yemem 🤢 Edebimle bir kenarcıkta ölür giderim. Vallahi inanamıyorum ben.
Kendileri yiyip ölse sadece keşke, dünyaya sebep oldular. Elleriyle yaydılar virüsü 😡

Aman cici. Senin hislerin vs lerin kuvvetli aman ha 🤭🤭
Darbeden önce darbeyi rüyamda gördüm. Rüyamda Milli eğitim binası gözümün önünde yıkıldı yerle bir oldu sokaklarda her yer askerdi ortalık toz dumandı.
Az bir süre sonra darbe oldu.
Koronayı göremedim ama nasıl olur güçlerimle bağlantım kesildi bu bebe yüzünden :KK70:

Konu kapandı mehlikam konuşmuyoruz artık :KK74:
Sen nasılsın bakalım bebeler nasıl?
Ben konuları çok geriden takip ediyorum ya sonraki yazılanları okuyamadım cicim,
Bebiş kucağımda emiyor şu anda ,saatlerdir temizlikle uğraşıyorum arada bebiş ağlıyor emziriyorum o yüzden uzuyor, her yeri hallettim halılarını toplamistim serdim bir tek salonu silmesi kaldı, sonra da duşa girecem,
Oğlum ödevini yapıyor,kızım ebayi izliyor şuan
Sen nasılsın, cici bebe uyutmamış, doğunca uslu olur uyutur inşaallah 💓

Allah kolaylık versin negom gerekirse domestosa bas adamı :KK70:
Kolonya sıkıyorum baştan aşağı, sonra kıyafetler balkona, o duşa, gargara vs 😂
Çamaşır suyu da sıkarım yakında 😂
Ben konuları çok geriden takip ediyorum ya sonraki yazılanları okuyamadım cicim,
Bebiş kucağımda emiyor şu anda ,saatlerdir temizlikle uğraşıyorum arada bebiş ağlıyor emziriyorum o yüzden uzuyor, her yeri hallettim halılarını toplamistim serdim bir tek salonu silmesi kaldı, sonra da duşa girecem,
Oğlum ödevini yapıyor,kızım ebayi izliyor şuan
Sen nasılsın, cici bebe uyutmamış, doğunca uslu olur uyutur inşaallah 💓
Hayırlı olsun mehlika bebeğin sağlıkla büyüsün 😊

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X