Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
81 ile yayılmış diyolar zaten sultanım
Yapmıştır da eli hafiftir şanslısın gülom ben tetanozu düşünüyorum kara kara

Bir karamel makiato kaç para pembişim yani enflasyon ortada dolar ortada alan geri getirir bu kızı

işte oğlum akros diye vermiyosun. ben senin kızına Starbucks francayzingi alırdım. akşama kadar patronluk yapsın otursun. hem kazansin hem hava atsin.

ama yooookkkk oğlum akreo diye yükseleni terazi diye evde kalacak illa

yaaaaa ellerine sağlık çok güzel olmuş çayım tam kız işi çok sevimli
ben olsam ben de turuncu isterdim kızınla zevkimiz çok benziyo
Ilkten yesil istedi dedim o hic iyi degil sonrada modeldekini kadina gosterdim kac ip alsam diye o arada bu turuncu ya turuncu alalim dedi bakalm yapabilirsek 2 3 tane baska tarz yelek ordum bu farkli yeni bi heyecan ... ev hanimina baska ne heyecan olacagidiiii

Benim durumum biraz sıkintılı cici bebişi goremedik iki seferdir normalde görmemiz gerekiyodu ama 2 hafta sonra bidaha gel dediler bekliyorum

Kimin oğlu daha yakışıklı olursa o olsun cicimin prensesi karar versin o zman

bana biraz tutumluluk bulaşması şart cici virüsleri bol bol sal ben ekstradan üst katı çatı yerine beton yapcam cici. dördüncü kat gibi olur macir binasının tek yaşayan damı bizimki olur
Macır evlerinde çatı olmaz teras olur şamdanım. Teras olur ki kendi tarhananı bilmemneyini yaptığında serebilesin, biberleri kurutup asabilesin erzakları depolayabilesin
Baba evimde terasımız 2 katlıydı. Alt kat dediğim şeyler için üst katta da biberi dometesi falan ekip kendi ektiğimizi yerdik. Çeşitli meyveler vesaire. Çünkü bir meyvenin biberin kilosu kaç pere. Kendin yapmalısın

yaparsın yaparsın. bi kere başladı mi hepsi aynı geliyo çay:) :) şimdiye kadar ormemen ilginç aslında:) gezmekten vakit bulamadin demi

Yaaa gerçekten alacak var benim kızımı yaşasın
Tamam pamuğum siz yeterki alın ben onu tuzlar öyle saklarım ama çabuk alın karamel makiato çok pahalı ocağımı batırır bu kız

işte teras az cici komple çatıyı kullanıma acip herşeyi ekeriz diye düşündüm etrafına da tel ceker kurutmaliklari asarim bebisim
tabiki macir evi dikmisken pazara gideni döverler

Hmm starbucks frençayzingi mi bunu duyan cici bebe dudakları daha bir ördekleştirmiş olabilir
Samoşum eskiden çamaşır suyuyla karneden not silinirdi hatırlar mısın. Aynı yöntemle senin çocuğu akrep değil yaya çevirsek, kimlikten çamaşır suyuyla tek rakam
Ve çocuğun akroşluğu hepimizin arasında bir sır olarak mezara kadar gitse kendi bile bilmese.. Bence kızlar kapıda kuyruk olur

81 ile yayılmış diyolar zaten sultanım
Yapmıştır da eli hafiftir şanslısın gülom ben tetanozu düşünüyorum kara kara
Evet tubim 81 il de var ve kimsenin umrnda değil en acısı bu
Akros bile evde sadece bir gün durdu delirdi
Ben nabim

Eli hafifmis gerçekten ins hep öyle insanlara denk gelirm
Öyle olayı büyüttüler ki sanki olcekmism gbi mudahele ediyorlar Yaaa

Benim durumum biraz sıkintılı cici bebişi goremedik iki seferdir normalde görmemiz gerekiyodu ama 2 hafta sonra bidaha gel dediler bekliyorum
Allah Allah o nasıl iş yasnazım. Kese var bebek mi yok
Başka bir doktora daha gittin mi?

Valla bilmiyorum ki tup bebegim ben doktor dün suan 6 haftaliksin dedi neye göre hesapladiklarini hala anlamadım
Yasnazm sana da yazamadım canmmm
Son durum ne
6 haftalik sadece kese görünüyor aslnda
Çok nadir kalp atışı duyulması 8 haftalıkken net duyarsın ins

işte teras az cici komple çatıyı kullanıma acip herşeyi ekeriz diye düşündüm etrafına da tel ceker kurutmaliklari asarim bebisim
tabiki macir evi dikmisken pazara gideni döverler
Süper fikir pazara sadece meyve sebze tohumu bir de kendin yapamadığın tereyağı peynir gibi şeyleri bide balık almak için girebilirsin. Hoş peynir tereyağ yapan bile var babamın eşi mesela. Kadın kendi tereyağını kendi yapıyor hakiki macır karısı

çok mantıklı cici

ama erkek milletine güven olmaz benim minnos akrosum akros olduğunu bilmeye devam etsin. senin cocon kızına diyelim ki talibi olmasin diye akrep kaydettik nüfusa aslında bu yay

hem herkes uzak durur hem kızın ikna olur

ben başka türlü kaynana babaanne falan olamam zaten neyimvar neyim yok serecem gelinin önüne

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…