Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam kızlar çoktandır yoktum bugün gittim minnosumun cinsiyetini öğrendim doktor içine ne doğuyor dedi kız dedim annesi pipisine bak dedi oğlusum olacakmis yani 4 aydır kızım diye seviyodum ufak çaplı bi hayal kırıklığı yaşadım alışma evresindeyim şuan siz nasılsınız ne var ne yok

Olan hep bana oluyor beee papatyam :)
Yeniay a girecekmisiz bugün onu okudum
Sağlıkla ilgili skntilarnz bitecek falan diyordu
Arkasından dolunay gelecekmiş
Ahh sorma dedm bu kdr korkutcak ne var oldum geldim biseyim yok
Bir yığın tantana yemn olsun

Arabayla giderken şöyle baktm da herkes kendi hayatında Yaaa valla delirdim

Hayırlı olsun canmmm
Sağlıkla gelsin de pilili olsun varsın :)

yakında üç katlı macir binası dikebilirim cici biraz da tutumluluk bulaşırsa inşallah

kanat çok güzel ama ya

istediğin herşeyi bulamiyosun el mecbur yapiyosun

Yaaaa Maşallah bir pipili daha geliyor desene
Hayırla gelsin miniğim
Cinsiyet tablosunu yeniden oluşturayım bakalım ortaya ne çıkacak:
B Brunello Cicinelli kız
ByNkoaLa kız
poncikvegece erkek
diloyloy1 erkek
Pembis Hayaller erkek
@bi prenses annesi erkek
B BUSR4 Bilinmiyor
@Yasnaz bilinmiyor
Pipili kaynadı buralar büşo ve Yasnazdan kız bekliyoruz

Ay cici aynenn ya nasil bi gun boyle
Kizim anne bisey kokuyo dedi kablo yanigi gbi ates gni kokuyodu bende dikkat ettim ocakta bisey unuttum sandim yok camdan geliyo koku cama gittim baktim 3 m ileride cop konteyneri var atese vermisler ama nasil yaniyor yanibasinda da araba park edilmis vaziyette baktim bi genc kiz var elnde de tlf ariyormusun biyeri dedim yok ben cop atmaya geldm dedi neyse aradim itfaiyeyi hemen geldiler sondurduler cok sukur tehlike buyuyebilirdi 5 dk camda bekledim ya gelen gecen camdan cikan 1 2 kisi ssdece seyrediyordu

Bizim tarotçu Nisan ayını yayınladı mı acaba bir bakayım ben korkuyorum artık gelecek ayın getireceklerinden
Gülom istersen uyu sen uyuyabilirsen biraz. Ağrı yapmıştır iğne,
Bursa allahtan temkinli sultanım herkes evinde cidden orası niye öyle ya

yakında üç katlı macir binası dikebilirim cici biraz da tutumluluk bulaşırsa inşallah

kanat çok güzel ama ya

istediğin herşeyi bulamiyosun el mecbur yapiyosun
Koptum 3 katlı bina yakındır şamdanım. Benimle 5 6 ay daha sohbette kal macırvid-19 sayesinde ilk tuğlayı atarsın
Unutma zenginse altı dükkanlı ve garajlı olacak
Kanat tavuğun tek yiyebildiğim yeri o da ızgara olacak
Cicim senin kızın başı bağlıydı dimi yoksa talip olacaktim B Brunello Cicinelli
Pembişim diloyloy1 önce talip oldu sonra baktı benim Kız pek oynak vazgeçti herhalde bidaha sesi soluğu çıkmadı nişan atıldı sonra K Kendinisevenbirii talip oldu ama onun bebeği daha yola çıkmadı olduğunda kız olma ihtimali var. Onunki kız olursa seninkiyle baş göz edebiliriz ama benim kız oynak yani bide dudaklarını concon kızlar gibi ördek şeklinde tutuyor
Starbucksda takılır bu kız bilmiyorum ister misin
Ayyyyy amma korkmuşsundur çayım benim ilk oturduğumuz evde alt komşunun evinde yangın çıkmıştı resmen travma yaşadım. O gün bugündür yemek yaptığımda gidip inatla ocağı 50 kere kontrol ediyorum fişten hiçbirşey bırakmam falan Allah korusun ya

Uykum pek yok kuzummm
Ağrı da olmadı tahminimden daha kısa sürdü daha ağrı olur dediler olmadı acaba yapmadı mı kziin mi eli hafifti bilemedm

Ayyy herkes çıldırmış bizim mahalle bu taraflar kendini koruyor
Ama çarşı merkz tarafnda pek gormedm
Develt hastaesnde sanirm tam bilgim yok ama 28 kişi karantinadaymis

Ayy bilemedim ki şimdi starbucks diyince

Evet canim baya alevlenmisti yanindaki araba patlayabilirdi camimin onu diyebilirim nerdeyse ama cabuk geleceklerinden emindim zamanlamamiz iyi oldu kizim sayesnde sukur

bana biraz tutumluluk bulaşması şart cici virüsleri bol bol sal ben ekstradan üst katı çatı yerine beton yapcam cici. dördüncü kat gibi olur macir binasının tek yaşayan damı bizimki olur

Valla istemesin bı zahmet pembiscimsenin kiz benim gelincem artık,bizde alınan kız geri verilmez Starbucksda takılsın varsın benim oğlum onun için çalışır çabalar rahat yaşatır be cicim sen bize sakla bu kızı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…