- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #85.901
Amann bi suru bebek var canim oynuyor kizim o konuda da takintili gercek bebegiymis gbi sahiplendigi 2 tane bebek var ozel ilgileniyo onlarla bi bolumunu de kaldirdim oyuncaklardan skldkca 1 1 cikariyorum ortadakilerden sakliyorum anlamiyo ama tabi o gercek cocgymus gbi baktklarna asla dokunmuyorum dokunamam zatenellerine saglik sen yaparsn masallah o sallari yapmissinya daha ne istesen yaparsin
Ben kizima yelek basladim yeni bi model denjycem bakim onun hevesndeyim
Bizde aynen öyleyiz canım, Allah bir an önce iyi bir şekilde atlatmayı nasip etsin bu süreci hepimize.Bebek büyüdükçe anneyi deşmeye başlıyor negom du bakalım daha başa neler gelecekaman Allah beterinden saklasın da.
Sağlık personeli olması çok tehlikeli
Benimki de yaşlı peşinde koşuyor. Allah korusun hepimizi çokk korkuyorum inan. Gelir gelmez direkt el yıkasın üstünü değiştirsin hemen makineye at kıyafetleri duşa girsin çıkınca da ağız burun gargara yapsın. Biz öyleyiz her gün
Çok hoş olmuş şamdanım, ellerinize sağlıkkk :) çok beğendim benEki Görüntüle 2608967 Eki Görüntüle 2608968
Eki Görüntüle 2608969
tamamen benzeyemedi ama bunu ben yaptım
Aaa twirlyvosEki Görüntüle 2608967 Eki Görüntüle 2608968
Eki Görüntüle 2608969
Brnimkide oynamiyordu 3 yas gercekten bi milatbenimki ilk defa biseyle bu kadar oynadi çay çok mutluyum
sen en iyisini yapiyosun.bizim bi tane de oyuncak olsa hepsi de ortada olsa oynamazpis velet
ne renk ip aldin yelek için:)
Anaaa harika olmusss benzemiskiii eline saglkEki Görüntüle 2608967 Eki Görüntüle 2608968
Eki Görüntüle 2608969
Ay insallah yatip kalkip dua ediyorum o kadar cocugumin odasini soyle suslicem boyle yapicam diyordm ama hic biri olmayacak sanirim bosa hayaller kurmusumBilseydik çıkardık bi kuaföre filan bi anda etrafımızı kuşattı
İnşallah geçer o zmnlara kadar
Tobe de dur hele karamsarlik yokkk Allah var gam yokkkAy insallah yatip kalkip dua ediyorum o kadar cocugumin odasini soyle suslicem boyle yapicam diyordm ama hic biri olmayacak sanirim bosa hayaller kurmusum
Çok hoş olmuş şamdanım, ellerinize sağlıkkk :) çok beğendim ben
Aaa twirlyvosbenzemiş daha ne olsun eline sağlık canım
Koronavirüs bitmeden hantavirüs çıkmış gülsem mi ağlasam mıbenimki ilk defa biseyle bu kadar oynadi çay çok mutluyum
sen en iyisini yapiyosun.bizim bi tane de oyuncak olsa hepsi de ortada olsa oynamazpis velet
ne renk ip aldin yelek için:)
Evde ekmek simit yapıyorum, yakın da ticarete dönüştürücem işiyaaaa teşekkür ederim canlarim benim
aksam kollarını da yapicam inşallah:)
Corona nelere kadir görüyo musunuz
Samdanım çok hoş olmuş, gayet benzemiş vallahiEki Görüntüle 2608967 Eki Görüntüle 2608968
Eki Görüntüle 2608969
O dışkı yiyenlerde oluyormuş, hayvan dışkısı, tövbe estağfurullahKoronavirüs bitmeden hantavirüs çıkmış gülsem mi ağlasam mıhepimiz ölücez
Eki Görüntüle 2608967 Eki Görüntüle 2608968
Eki Görüntüle 2608969
Çok hoş olmuş şamdanım, ellerinize sağlıkkk :) çok beğendim ben
Aaa twirlyvosbenzemiş daha ne olsun eline sağlık canım
Brnimkide oynamiyordu 3 yas gercekten bi milat
Hanfendi kendi secti ipii turuncu
Ooo samoş aynısı olmuşAnaaa harika olmusss benzemiskiii eline saglk
Koronavirüs bitmeden hantavirüs çıkmış gülsem mi ağlasam mıhepimiz ölücez
Hamarat insanEki Görüntüle 2608967 Eki Görüntüle 2608968
Eki Görüntüle 2608969
Ben içli köfte yaptım negom.Evde ekmek simit yapıyorum, yakın da ticarete dönüştürücem işi
Neler yaptırmıyor ki bu corona
İnşallahh o zamana kadarr daha azalmış oluurrrAy insallah yatip kalkip dua ediyorum o kadar cocugumin odasini soyle suslicem boyle yapicam diyordm ama hic biri olmayacak sanirim bosa hayaller kurmusum