-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #85.561
Bende komsjlarima diyorum bak evde dolma dokersiniz bana da gonderin diyeYok çayım sevmiyorum, sevemiyorum..
Yemedim deil tatlarına baktım ama bana göre değil.. Sakarca, melocan, diken ucu yani nedi bunlar Allah aşkına
Tat yok tuz yok.. Ha damak zevki tabi kii zevkler ve renkler tartışılmaz.. Ama eşim mesela yılların Karadenizlisiya da kayınpederim Annem bir yemek yapsın, yok yaa doğu mutfağının üzerine yok diyorlar hela kayınpederim bayram, seyran olsun da annem yemeğe çağırsın diye dört gözle bekler
Aynen işte bizim de öyle bromm, şimdiki Surii ler bir değişik bir piss.. Benim babamı göstereyim sana demezsin kökeni Surii.. bakımlı 2 dirhem bir çekirdek tertemizz bir yağız delühanlıBen cici bebeme doğar doğmaz ağız sütü yerine ağız çi keftesi vereceğim. O öyle ister çünkü biliyorum
Doğrudur ponçiğim biz de eski Bulgaristan göçmenlerindeniz. Annem Yunanistan babam Bulgaristan göçmeni. Ama yeni gelenleri sevmeyiz mesela. Onlar bizlerden değişik huyları suyları
Göster bakayımAynen işte bizim de öyle bromm, şimdiki Surii ler bir değişik bir piss.. Benim babamı göstereyim sana demezsin kökeni Surii.. bakımlı 2 dirhem bir çekirdek tertemizz bir yağız delühanlıdur kız gösterem
Yok yaa o diger suriiiyeliler markette yanindan gecsen nasil kokuyolar Allah im niye oyle kokarlarkiAynen işte bizim de öyle bromm, şimdiki Surii ler bir değişik bir piss.. Benim babamı göstereyim sana demezsin kökeni Surii.. bakımlı 2 dirhem bir çekirdek tertemizz bir yağız delühanlıdur kız gösterem
Al bromGöster bakayım
Seni görmedik ki inanamayalım çayım. Önce seni görmek lazım karşılaştırma içinBen de babami gostersem babam oldgna inanamazsiniz masallahhh
+1Seni görmedik ki inanamayalım çayım. Önce seni görmek lazım karşılaştırma için
Vayyyy hakkaten çok cool adam ponçiğim. Karizmatik.Al brom
Akrebe terazi mi
Şamdanım senin oğlan için şimdiden aramızda para toplayalım, gelin adaylarını dolarlarla eurolarla ziynetlerle kandırmaya çalış göz boya, yoksa torun sevemicen
Koçun siniri ve Yengeç ağlaklığı sempatik geliyorsa bence bana bayılırdın
Sen tam dogulusunnn kizzz bencede
Ama lezzetli degil deme bizim mutfagimiza da agzima surmedim diyosun deneseydin severdin belki gercekten dogununda egeninde karadeniziin de kendine has lezzetleri var her yoremizin ayri ayri guzellikleri vaR cok bereketli bi ulkeyiz cok sukur
Ben sagaaa didimkiii poncik seni gormus topige benden sonra gelmesine ragmen... ben neden gpremiyorum didimmmSeni görmedik ki inanamayalım çayım. Önce seni görmek lazım karşılaştırma için
babam, annem, eşim, ben, amcam oğlu, diğer kızda öylesine biri işteVayyyy hakkaten çok cool adam ponçiğim. Karizmatik.
Yanındaki annen mi?
Kiz hepsini yazmadim da dedmya ulkemiz cok bereketli her yorede ayrj guzellikler var diyeneeeeesana bayılıyorum bensebepsiz değilmiş
ben boşuna mi diyorum gelinime dünyayı sericem diye cicibütün mal varlığım gelinime armağan olsun
tek umudum çok yakışıklı cilveli bı oğlan. belki denk gelir de birini ikna eder evlenmeye
iç Anadolu yetim mi yaniye herkes atliyo iç Anadolu mutfağını
Bende diyorum 26 sene boşa yaşamışımama doğurduktan sonra eski halime dönerim gibi. Bilmiyorum gebelik damak tadı kalıcı mıdır acaba
Bu görme işi sırayla mı yaBen sagaaa didimkiii poncik seni gormus topige benden sonra gelmesine ragmen... ben neden gpremiyorum didimmm
Onu teste tabi tutup kendni gostertmissin
Ben tabisiiii görecemmm çünküü kendimi hep gösterdim hıhhhhhBen sagaaa didimkiii poncik seni gormus topige benden sonra gelmesine ragmen... ben neden gpremiyorum didimmm
Koptumsana bayılıyorum bensebepsiz değilmiş
ben boşuna mi diyorum gelinime dünyayı sericem diye cicibütün mal varlığım gelinime armağan olsun
tek umudum çok yakışıklı cilveli bı oğlan. belki denk gelir de birini ikna eder evlenmeye
iç Anadolu yetim mi yaniye herkes atliyo iç Anadolu mutfağını
Sen beni görürsen bende seni görecek miyim de bakim heleBen sagaaa didimkiii poncik seni gormus topige benden sonra gelmesine ragmen... ben neden gpremiyorum didimmm
Hayir cici 1 sene dolmasi gerekiyor filan demisti oyuzden dedimBu görme işi sırayla mı yatopiğe ilk gören görüp sonra gelen göremiyor mu
Bakalım belki müjdeyle gelirim üç beş güneInsalllahhhh ya benmde icime oyle doguyor seni umutlandirmak istemem ama coj yakin gbiii insallah oyledir
Ayy bı an bebeler büyüyünce topigi onlara birakacaz kısmına duygulandım yine yaaÖnce biz sonra onlar sonra yine biz sonra yine onlar bu şekilde doğura doğura ilerlemek zorundayız topiğin bekası için buna mecburuz
Bebeler büyüyüp erişkin olduğu zamanda topiği onlara bırakıp huzurevine yerleşeceğiz
Yaaa maşallah rüyalara bak yaaa çifter çifter gelmiş vallahi
Kalp şeklinde kese erkek mi oluyordu acaba. Kıza yuvarlak denir erkeğinkine uzun muz gibi denir benimki fasulye gibiydi. Aynı kuru fasülyeye benziyordu