-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #85.541
Yok gulum yapana dur demem karismam ben mi dogurcambenim hayalim 3 çocuktu çaybirak hayallerime ellesme yapacakmis gibi takilirim buralarda
Koç ve Yengeç birlikte bir insana zulümden Çin işkencesinden hatta Çin koronasından başka birşey değil şamdanım
Bak mesela koçun siniri ve agresifliğini yaşıyorum dehşet saçıyorum etrafıma. Sonra yengeç devreye giriyor neden böyle yaptım üzdüm insanları diye saatlerce ağlatıyor beni
Geyşamın izni iptal oluyor koç giriyor devreye sinirleniyorum heryeri yımrıklayasım geliyor sonra yengeç giriyor devreye oturup bahtıma ağlayıp içlenmeye başlıyorum. Böyle hayat mı olur çarpılmış gibi
KoptumCanım cici premsesimmm
teyzesinin 1 numaralı göz bebeğiisiii favorimmcocuk şimdiden biliyor ağzının tadını
Benim eşim karadenizli önceden yedikleri, karalahana çorbası, fasulye, melocan, fasulye tursusuağzıma sürmedim 3 sene boyunca
Evlendikten sonra da o sürmedi ağzına bu yediklerinişimdi lehmecunlardan, çi köftelerden, içli keftelerden, ağzı açıklardan, kuru dolmalardan vazgecemiyor adam sonradan 32sene sonra doğulu oldu babamşa oturup sabahları yeşil soğan yiyor ciğer yiyor yürek yiyo
Ci
Cici bu arada tum o anlattklarm disinda da kizim cok duzenli tertiplidir nerdeyse 1 senedir oyuncak filan toplamamisimdir ck kucuk olmasna ragmen , yemegni masada yer elini silmeden kalkmaz , nizami isleri vardir mesela yatacagna yakin tokalarini panduflarini cikarir yerine koyar , sabah giyer taragini alir getirir sacini yapariz taragi yerine goturur ...
Bu huydan olsun yuzum guldu
Sagol cnm usenmeden yazmissin
Benim kiz titiz ve takintili ama kendi hallediyor iste kendi duzeni var kafasinda mesela oyuncaklariyla isi bittignde hepsi o duzende olacak mesela yatiyoruz aa bebegmj uyutmayi unuttum diyo dur ben yatiriyim diyorum yok sen yapamazsin diyo onun belli bi yatiris sekli var oyle yapamam diye rahatsiz oldugu icin kendi yapiyo ... az fazla takntili gbi ama bakalm takipteyim
Of kokoreç mi.. Bayılırım. Yiyemiyorum gebelikten ahh ahBu yazdklarnin hic birinde uyusamadik cicimm
Uzgunum
Esim hatrina 2 defa kokorec yedim ceyrek ekmek oda
Yoo smdi karadenizde de gercekten harika tatlar var yabana attirmamKoptum
Karadeniz yemekleri bana da oldum olası hitap etmiyor ponçiğim. Bi karalahana sarmasını severim onu da gerçek karadenizli yapacak. Ben annemin yaptığı yüzünden çirkin birşey sanıyordum sonra rizede bir yedim aman Allah. Annem o lahanaların ümüğünü sıkmış meğerne leziz şeymiş..
Bide mıhlama severim çok da güzel yaparım.
Onun dışında ot yerdim ben
Cici bebem sağolsun doğu mutfağı ile tanış etti beni. Gerçekten hayat doğudaymış
Yaaa evett gerçekten bana da hiç hitap etmiyor.. Allah affetsin sürekli ot yiyorlar Ya RabKoptum
Karadeniz yemekleri bana da oldum olası hitap etmiyor ponçiğim. Bi karalahana sarmasını severim onu da gerçek karadenizli yapacak. Ben annemin yaptığı yüzünden çirkin birşey sanıyordum sonra rizede bir yedim aman Allah. Annem o lahanaların ümüğünü sıkmış meğerne leziz şeymiş..
Bide mıhlama severim çok da güzel yaparım.
Onun dışında ot yerdim ben
Cici bebem sağolsun doğu mutfağı ile tanış etti beni. Gerçekten hayat doğudaymış
benim hayalim 3 çocuktu çaybirak hayallerime ellesme yapacakmis gibi takilirim buralarda
Hala anlamıyorsunuz bu bir seçim meselesi değil hepimiz bir lanetin etkisindeyizYok gulum yapana dur demem karismam ben mi dogurcam
Ama benim yerime dogurup buyutcek varsa yap desin bana yoksa demesin
Ooo hemde ne dilli duduk bazen azicik sus kizim diye yalvariyoruzOf kokoreç mi.. Bayılırım. Yiyemiyorum gebelikten ahh ah
Sadece ciğer, kelle paça, beyin yiyemiyorum sanırım sakatat olarak. Şimdi diyecekler bunları yiyemiyorsan sakatat yiyorum deme onlar da haklı ama benim de kendimce pis bir damak tadım vardır yaniişkembe kokoreç mumbar severim çünkü
Ya yerim miniğini, baya dilli birşey anlaşılan
Akrebe terazi miAllah sana seninle merhamet etsin cici ya
ama ben koçu severim yengeci de severimhatta kocun sinirini yengecin aglamasini çok tatlı bulurum normal bi kocam olmamasının sebebi benim sanırım
bu arada benim beybi akrosumun yükseleni terazi biliyo musunbeni de çarpmış çarpan cici
Sen tam dogulusunnn kizzz bencedeYaaa evett gerçekten bana da hiç hitap etmiyor.. Allah affetsin sürekli ot yiyorlar Ya Rab
Hayır hiç lezzetlide değil.. Bende mıhlamayı severim bir tek onu yerim kayınvalidemn yaptığı.. Kaynanam yemek yapar bırakır bana hiç karadeniz mutfağı yapmaz bilir yemediğimii, yiyemiyorum tövbest ne bileyim
Eşim de diyor 30 sene boşuna yaşamışım ben diyeçok yeme kolestrol çıkar diyorum bu saatten sonra bunun tadını bulmusum bırakmam diyo
Böyle başkaları doğu mutfağını övünce sanki beni övmüşler gibi gururlanıyorumharbiden çok pis doğuluyum ben neden böyleyim blmiyorum ama gerçekten bizim yemeklerimiz çok güzel be seksepalitikim, Allah var şimdi doğunun üzerine harbiden mutfak yok.
Müptelası seviyor işteYoo smdi karadenizde de gercekten harika tatlar var yabana attirmam
Ama dogu yemekleri kesinlikle bana da hitap ediyor seviyorum ozellkle en cok kuru patlicann dolmasiii ya acliktan olecemmm erken kalktm ya kizim kalkmadi hala bekliyorrm yavastan patates kizartmaya baslasam iyi olcek
Yok çayım sevmiyorum, sevemiyorum..Sen tam dogulusunnn kizzz bencede
Ama lezzetli deme bizim mutfagimiza da agzima surmedim diyosun deneseydin severdin belki gercekten dogununda egeninde karadeniziin de kendine has lezzetleri var her yoremizin ayri ayri guzellikleri vaR cok bereketli bi ulkeyiz cok sukur
Araplık var diyor kız daha ne kadar doğulu olacak çayımSen tam dogulusunnn kizzz bencede
Ama lezzetli deme bizim mutfagimiza da agzima surmedim diyosun deneseydin severdin belki gercekten dogununda egeninde karadeniziin de kendine has lezzetleri var her yoremizin ayri ayri guzellikleri vaR cok bereketli bi ulkeyiz cok sukur
Bende diyorum 26 sene boşa yaşamışımYaaa evett gerçekten bana da hiç hitap etmiyor.. Allah affetsin sürekli ot yiyorlar Ya Rab
Hayır hiç lezzetlide değil.. Bende mıhlamayı severim bir tek onu yerim kayınvalidemn yaptığı.. Kaynanam yemek yapar bırakır bana hiç karadeniz mutfağı yapmaz bilir yemediğimii, yiyemiyorum tövbest ne bileyim
Eşim de diyor 30 sene boşuna yaşamışım ben diyeçok yeme kolestrol çıkar diyorum bu saatten sonra bunun tadını bulmusum bırakmam diyo
Böyle başkaları doğu mutfağını övünce sanki beni övmüşler gibi gururlanıyorumharbiden çok pis doğuluyum ben neden böyleyim blmiyorum ama gerçekten bizim yemeklerimiz çok güzel be seksepalitikim, Allah var şimdi doğunun üzerine harbiden mutfak yok.
Benim dedem ( babamın babası ) Halepten gelmişler seksepalik sarışınımmAraplık var diyor kız daha ne kadar doğulu olacak çayım
Sen dönsen de senin kız öyle giderr brommmBende diyorum 26 sene boşa yaşamışımama doğurduktan sonra eski halime dönerim gibi. Bilmiyorum gebelik damak tadı kalıcı mıdır acaba
Ben mutfaga girdigim an uyanir zaten masallah tilki uykusudur uykusu ya gece gec yatiyor iste o yuzden uyusun diye hareketlenmedim 10.3 11 gbi yatiyoMüptelası seviyor işte
Koş kızart uyandır bebeni çayım
Ana surilik var o zaman sende ponçiğimBenim dedem ( babamın babası ) Halepten gelmişler seksepalik sarışınımm
Surii lik varAna surilik var o zaman sende ponçiğim
Ben cici bebeme doğar doğmaz ağız sütü yerine ağız çi keftesi vereceğim. O öyle ister çünkü biliyorumSurii lik varama bildiğiniz Surii lerden değiliz Surii leri de sevmeyiz yanlış anlaşılmasn