Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Allah sana seninle merhamet etsin cici ya

ama ben koçu severim yengeci de severim hatta kocun sinirini yengecin aglamasini çok tatlı bulurum normal bi kocam olmamasının sebebi benim sanırım

bu arada benim beybi akrosumun yükseleni terazi biliyo musun beni de çarpmış çarpan cici

Koptum
Karadeniz yemekleri bana da oldum olası hitap etmiyor ponçiğim. Bi karalahana sarmasını severim onu da gerçek karadenizli yapacak. Ben annemin yaptığı yüzünden çirkin birşey sanıyordum sonra rizede bir yedim aman Allah. Annem o lahanaların ümüğünü sıkmış meğer ne leziz şeymiş..
Bide mıhlama severim çok da güzel yaparım.
Onun dışında ot yerdim ben
Cici bebem sağolsun doğu mutfağı ile tanış etti beni. Gerçekten hayat doğudaymış

Bu yazdklarnin hic birinde uyusamadik cicimm
Uzgunum
Esim hatrina 2 defa kokorec yedim ceyrek ekmek oda
Of kokoreç mi.. Bayılırım. Yiyemiyorum gebelikten ahh ah
Sadece ciğer, kelle paça, beyin yiyemiyorum sanırım sakatat olarak. Şimdi diyecekler bunları yiyemiyorsan sakatat yiyorum deme onlar da haklı ama benim de kendimce pis bir damak tadım vardır yani işkembe kokoreç mumbar severim çünkü
Ya yerim miniğini, baya dilli birşey anlaşılan

Yoo smdi karadenizde de gercekten harika tatlar var yabana attirmam
Ama dogu yemekleri kesinlikle bana da hitap ediyor seviyorum ozellkle en cok kuru patlicann dolmasiii ya acliktan olecemmm erken kalktm ya kizim kalkmadi hala bekliyorrm yavastan patates kizartmaya baslasam iyi olcek

Yaaa evett gerçekten bana da hiç hitap etmiyor.. Allah affetsin sürekli ot yiyorlar Ya Rab
Hayır hiç lezzetlide değil.. Bende mıhlamayı severim bir tek onu yerim kayınvalidemn yaptığı.. Kaynanam yemek yapar bırakır bana hiç karadeniz mutfağı yapmaz bilir yemediğimii, yiyemiyorum tövbest ne bileyim

Eşim de diyor 30 sene boşuna yaşamışım ben diye çok yeme kolestrol çıkar diyorum bu saatten sonra bunun tadını bulmusum bırakmam diyo
Böyle başkaları doğu mutfağını övünce sanki beni övmüşler gibi gururlanıyorum harbiden çok pis doğuluyum ben neden böyleyim blmiyorum ama gerçekten bizim yemeklerimiz çok güzel be seksepalitikim, Allah var şimdi doğunun üzerine harbiden mutfak yok.

benim hayalim 3 çocuktu çay birak hayallerime ellesme yapacakmis gibi takilirim buralarda
Yok gulum yapana dur demem karismam ben mi dogurcam
Ama benim yerime dogurup buyutcek varsa yap desin bana yoksa demesin
Hala anlamıyorsunuz bu bir seçim meselesi değil hepimiz bir lanetin etkisindeyiz
Benim anneliğe bakış açımı hatırlamıyor musunuz kesinlikle istemiyordum. Ne oldu işte, lanet dizilimine göre sıra bana gelince bir anda isteyip yaptım
Bende idim sizler gibi sizler de olacaksınız ben gibi
Topiği destursuz açtım ondan mı acaba kapatıp bidaha mı açsam

Ooo hemde ne dilli duduk bazen azicik sus kizim diye yalvariyoruz

Bende sayilanlardan tek ciger yerimm severim hemde cok gerisi malesef

Akrebe terazi mi
Şamdanım senin oğlan için şimdiden aramızda para toplayalım, gelin adaylarını dolarlarla eurolarla ziynetlerle kandırmaya çalış göz boya, yoksa torun sevemicen
Koçun siniri ve Yengeç ağlaklığı sempatik geliyorsa bence bana bayılırdın

Sen tam dogulusunnn kizzz bencede

Ama lezzetli degil deme bizim mutfagimiza da agzima surmedim diyosun deneseydin severdin belki gercekten dogununda egeninde karadeniziin de kendine has lezzetleri var her yoremizin ayri ayri guzellikleri vaR cok bereketli bi ulkeyiz cok sukur

Müptelası seviyor işte
Koş kızart uyandır bebeni çayım

Yok çayım sevmiyorum, sevemiyorum..
Yemedim deil tatlarına baktım ama bana göre değil.. Sakarca, melocan, diken ucu yani nedi bunlar Allah aşkına
Tat yok tuz yok.. Ha damak zevki tabi kii zevkler ve renkler tartışılmaz.. Ama eşim mesela yılların Karadenizlisi ya da kayınpederim Annem bir yemek yapsın, yok yaa doğu mutfağının üzerine yok diyorlar hela kayınpederim bayram, seyran olsun da annem yemeğe çağırsın diye dört gözle bekler

Araplık var diyor kız daha ne kadar doğulu olacak çayım

Bende diyorum 26 sene boşa yaşamışım ama doğurduktan sonra eski halime dönerim gibi. Bilmiyorum gebelik damak tadı kalıcı mıdır acaba

Bende diyorum 26 sene boşa yaşamışım ama doğurduktan sonra eski halime dönerim gibi. Bilmiyorum gebelik damak tadı kalıcı mıdır acaba
Sen dönsen de senin kız öyle giderr brommm
evde artık çi kefte yoğurmalarını atarsınn bizeee

benim babam yeğenim 6 aylık olduğu an ağzına 1 sıkım çi kefte verdi
çocuk şimdi 5 yaşına girecek bizimle oturup 1 tabak çi kefte yiyor isotlu hee

Surii lik var ama bildiğiniz Surii lerden değiliz Surii leri de sevmeyiz yanlış anlaşılmasn
Ben cici bebeme doğar doğmaz ağız sütü yerine ağız çi keftesi vereceğim. O öyle ister çünkü biliyorum
Doğrudur ponçiğim biz de eski Bulgaristan göçmenlerindeniz. Annem Yunanistan babam Bulgaristan göçmeni. Ama yeni gelenleri sevmeyiz mesela. Onlar bizlerden değişik huyları suyları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…