- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #85.601
bı sıkıntın var mıydı canım insAllah herşey yolundadır fırsat bulabilirsen git canım ben şimdilik bekliyorum bklmKuzular günaydınnn,
Dün doktor randevum vardı gidemedim; doktor amcamızın işi çıkmış. Bugün için gel dedi. Bugünde işe uğramam gerekiyor yüzden gidemiyorum
ya yerim kızını benim b kızda sever patates kızartmasıjiYaptinmi kahvaltini cicissss bende aciktim da kizim uya masin diye sessizce oturup orgumu oruyorum tv haber dinleyerek
Dun gece yatmadan anne sen neden patates kizartmayi biraktin anlamiyorum dedi mindikkkpatates kizartcam ona uyansin da
Olabilir canım geçmezse gidicem bı doktora bklmYa yerimpiremsesim kalsiyum magnezyum desteğine ihtiyacın olabilir bu bacak ağrılarını doktora bir danış. Ben gebeliğin başından beri tuhaf şekilde bacak bilek ağrısı yaşıyordum 10 küsürüncü bir haftamda doktor takviye verdi. Düzenli kullanınca geçti çok şükür
Ama Belimin ağrısını geçirmiyor gerçi benim belimde sakatlık var ondandır.
Dönme işinde bende aynıyım. Gerilen rahim kaslarından dolayıymış bidenem ♥
Boyu 1.50 lerde olanlar var belkimmm cok kizdim cokkDoğuyu öven biri dahaaa
Ay aklıma ne geldi
Kuzenim Kayseri-Talas da oturuyor.Yani evlendi oraya gelin gitti.. kv kp görümceler hep şişkoama bayaaa bayaaaaa bodur ve şişko 1.50 idda oranı gibi boyları var
kuzenim diyor ki hamur yemekten hamur gibi olmuşlar
Bakalım belki müjdeyle gelirim üç beş güne❤
Ayy bı an bebeler büyüyünce topigi onlara birakacaz kısmına duygulandım yine yaahepimizin çocuğu olmuş ve topigi devralmış oluyor,ne güzel hayal bu topige ilk geldiğim günleri hatırladım aglakligim üstümde kaç gündür
Bence oyun oynayalım da cicim topige ilk kim ne zaman gelmiş, kaç aydır burda bizimle ve ilk msji ne olmuş,bunları bulup çıkar nostalji yap yabir seneye yaklaştı bana mesela Haziran'da kurmuşsun bu topigi sen bende sanırım temmuza girmeden geldim diye hatırlıyorum ama
Valla kese şekli ne anlama geliyor bilmiyorum ama çok güzel gerçek gibi bı duyguydu,sonra eşimin kolu böğrüme baskı yapmış uyanmış bulunduydum o güzel rüyadan öylelikle
Vallahi çok benzettim ponçiğim onun çocuğu gibiTeşekkürler seksepalitik sarışınımmm, afroditimmm, uzun saçlım, minnoş yüzlümmm, güzel gözlümmm
başka var mı ? daha çok var say say bitmezzzz
Babam ve eşim benziyor sima olarak demekkkk hımmm hımmm hiçte öyle düşünmedimm brommm kimse de demedi daha önce haama sen diyorsan inanırım
Sonra herkeşler görmedim etmedim diyoBen saga ortaya mi at diyormmm cici
Vallahiii ben demiyorumBoyu 1.50 lerde olanlar var belkimmm cok kizdim cokk
Dur sana kayınpedermide atayım kız bromKızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bu duygusallık regl duygusallığımı bebe duygusallığımı acaba
Müjdeyle geldiğin günler de gelsin inşallah biran önce
Evet bebelere bırakıcaz topiği
Cici bebe topik yönetimini devralacak, herkesin bebişi klavyelerin başında yerini alacak, erkek bebelere de fake hesap açtırıcaz ne de olsa alışkınız
Vallahi çok benzettim ponçiğim onun çocuğu gibi
Sonra herkeşler görmedim etmedim diyo
Haydaaa yine otlara devam o zamanne güzel et yemekten yanaklarım al al olmuştu
Yaaaa Maşallah subhanallah çok tatlıymışsın çok güzelsin çayımPp resmime bak cici baknca soyle
Kız gerçekten öyle boyuna hamur işi var bizde,başka hangi akıllı oturup 14 beze minik minik mantı sıkıp atar dolabına Kayserililerden başka asjdbksnDoğuyu öven biri dahaaa
Ay aklıma ne geldi
Kuzenim Kayseri-Talas da oturuyor.Yani evlendi oraya gelin gitti.. kv kp görümceler hep şişkoama bayaaa bayaaaaa bodur ve şişko 1.50 idda oranı gibi boyları var
kuzenim diyor ki hamur yemekten hamur gibi olmuşlar
Kiz hepsini yazmadim genel olarak yazdm zaten beee
Net gorunuyordu kuzum sagolssin sen gor diye koydummm tesekkur ederimmYaaaa Maşallah subhanallah çok tatlıymışsın çok güzelsin çayımHayallerimle örtüştün
Yalnız büyük göreydik keşke ama olsun böyle de belli
Çakma EntepliiiiKız gerçekten öyle boyuna hamur işi var bizde,başka hangi akıllı oturup 14 beze minik minik mantı sıkıp atar dolabına Kayserililerden başka asjdbksnbı su böreği yaparız ama mantidan da üstün olur bak onun hakkını yiyemem
Benim elti has Antepli yani Arap kökenlilermiş,ama gel gör ki yıllardır bir tane patlıcan kebabı yapıp yedirdi bizeöylesine ne denir
Yerim seni teşekkür ederim çayımNet gorunuyordu kuzum sagolssin sen gor diye koydummm tesekkur ederimm
mantı, ankara tavası, yağlama, kuyu kebabı, etli ekmek, Ankara yaprak döneri gibi şeyler cicicim:)
Mantı severim diğerlerini yemek nasip olmadı ama yesem severim eminim şamdanımama %30 opsiyon bıraktım bak
bence devam etcek et yemen:) senin kızda keramet var cici
Yaaaa cok tesekkur ederim sen bide suan gor evde dura dura degisik bi sekle girdimYerim seni teşekkür ederim çayım. Pek bakımlı gacıymışsın yalnız
Ya insallah samdanimaha bi akrep anasi daha yolda desenehadi bakalım bekliyoruz beybi
Hiç bilmiyorum cicim nasip insallahKızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bu duygusallık regl duygusallığımı bebe duygusallığımı acaba
Müjdeyle geldiğin günler de gelsin inşallah biran önce
Evet bebelere bırakıcaz topiği
Cici bebe topik yönetimini devralacak, herkesin bebişi klavyelerin başında yerini alacak, erkek bebelere de fake hesap açtırıcaz ne de olsa alışkınız
Esin annesine cok benziyormus
Geçen hafta 14 beze mantı yapıp dolabı doldurmuş biri olarak, en güzel mantıiii diyesim geldiyağlama,fırın ağzı,sucuğu pastirmasi filanda var işte ama bir doğu mutfağını edemiyor gerçekten samdanim zollu hamur işi var bizde