Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzular günaydınnn,
Dün doktor randevum vardı gidemedim; doktor amcamızın işi çıkmış. Bugün için gel dedi. Bugünde işe uğramam gerekiyor yüzden gidemiyorum
bı sıkıntın var mıydı canım insAllah herşey yolundadır fırsat bulabilirsen git canım ben şimdilik bekliyorum bklm
Yaptinmi kahvaltini cicissss bende aciktim da kizim uya masin diye sessizce oturup orgumu oruyorum tv haber dinleyerek
Dun gece yatmadan anne sen neden patates kizartmayi biraktin anlamiyorum dedi mindikkk patates kizartcam ona uyansin da
ya yerim kızını benim b kızda sever patates kızartmasıji
Olabilir canım geçmezse gidicem bı doktora bklm

Boyu 1.50 lerde olanlar var belkimmm cok kizdim cokk

Kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bu duygusallık regl duygusallığımı bebe duygusallığımı acaba
Müjdeyle geldiğin günler de gelsin inşallah biran önce
Evet bebelere bırakıcaz topiği
Cici bebe topik yönetimini devralacak, herkesin bebişi klavyelerin başında yerini alacak, erkek bebelere de fake hesap açtırıcaz ne de olsa alışkınız
Vallahi çok benzettim ponçiğim onun çocuğu gibi
Ben saga ortaya mi at diyormmm cici
Sonra herkeşler görmedim etmedim diyo

Dur sana kayınpedermide atayım kız brom

Kız gerçekten öyle boyuna hamur işi var bizde,başka hangi akıllı oturup 14 beze minik minik mantı sıkıp atar dolabına Kayserililerden başka asjdbksn bı su böreği yaparız ama mantidan da üstün olur bak onun hakkını yiyemem
Benim elti has Antepli yani Arap kökenlilermiş,ama gel gör ki yıllardır bir tane patlıcan kebabı yapıp yedirdi bize öylesine ne denir

Çakma Entepliiii

mantı, ankara tavası, yağlama, kuyu kebabı, etli ekmek, Ankara yaprak döneri gibi şeyler cicicim:)
ama %30 opsiyon bıraktım bak

bence devam etcek et yemen:) senin kızda keramet var cici
Mantı severim diğerlerini yemek nasip olmadı ama yesem severim eminim şamdanım
İç anadolunun neresindendin?

aha bi akrep anasi daha yolda desene hadi bakalım bekliyoruz beybi
Ya insallah samdanim
Hiç bilmiyorum cicim nasip insallah

Ya erkek çocuklara fake hesap çok mantıklı ama belki o zmna site yoneticileri bıkar da bu fakelerden siteyi kadın erkek karışık bı kulüp haline getirir

yani bence de doğu mutfağı çok güzel ama ic Anadolu hep unutuluyo ya ondan seettim

ellerine sağlık canım benim demek 14 beze yaptın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…