- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #85.521
Malesef çayım hepimiz Arizona lanetine uğradık sürekli hamile kalmak zorundayızBen sirami savdim yaaa bumerang gbi ne bu dogurmaktan kurtulus yokmu herkes dogurdkca basa saracakmehlika dogursun benim yerime o seviyo o dogurmayi @mehlika nur
Öyle yapacağımm ballı hardalımmm, hemde görmüş olurum hiç yoktan iyidir ultrason görüntülerine 1 yenisi daha eklenir 4d ye girerimpipişlimi atarım size de gösteririmm
duduşları çok tatlıkkk bir görsennnntam öpmelikk
Demekki kesesi uzun olanın pipisi de uzun oluyor PatilimBenim uzundu hep ilk 1-2 ultrasonda yuvarlakımsı birşeydi sonra hep uzun uzunnn sonra işte şimdi pipiside uzun
Evet ya acikcasi esim artk bebek yapalm mi diyince he dedim ama hemen olacagna ihtimal vermedim hic ya oylesine takildim hic hesap kitap yapmadim hangi ay dogar nolur dusunmedim ... az daha erken olsaymis aslan olmasi muhtemeldi ama aslan ana babadan olmus bi terazi bile anlatttim sana tahammulu zordu bi de o da aslan olsa napardim acabaUyy çok zor çayım
Vallahi benim tahammülüm yok o kadarAy uslu olsun ya cidden bana cinnet gelir
O ağlar ben ağlarım geyşa düşünsün
Zamanlama hatası yapmasanız tam aslan ailesi olacakmışsınız
Yaaaa benim metoşumunda öyle işteee, arap dudağıı gibiiDemekki kesesi uzun olanın pipisi de uzun oluyor Patilim
Kuru fasülye gibi kese neye delalet kuru götlü olmaya mı diyeceğim ama kilosu da 1 hafta önden gidiyor çocuğun, bende anlamadım
Oy yerim o duduşları yav
Benimkinin de dudakları estetikle şişirilmiş gibi bide ördek gibi tutuyor onları. Herkes tikiconcon olacak starbucks da takılacak bu çocuk diyor
Aslanların bebeklikleri sakin oluyor ama sanırım çayımEvet ya acikcasi esim artk bebek yapalm mi diyince he dedim ama hemen olacagna ihtimal vermedim hic ya oylesine takildim hic hesap kitap yapmadim hangi ay dogar nolur dusunmedim ... az daha erken olsaymis aslan olmasi muhtemeldi ama aslan ana babadan olmus bi terazi bile anlatttim sana tahammulu zordu bi de o da aslan olsa napardim acaba
Coook agladim bende krizlere girdim ama umut ne kadar vadeder bilmiyorum sana da gecmeyecek gbi gelsede geciyor iste bi gun .... hatta bana o donemler buyuyecek gececek bugunler diyenleri bogasim geliyodu
Benim de yükselenim yengeç. O yüzden içli köfte gibi içleniyorum günün belli saatlerinde
Benim rüyalar gerçekleşirse minimum 5 ay vadesi oluyor genelde hep uzak tarihli şeyler malum oluyorama seninki öyle değil bence. Epey yakın gibi hissediyorum müjdeyi
Hepimiz birden gebe kalıp doğurduktan sonra topik ne olacak buraya hep gebe lazım
Artık bizlerden sonra sıra başa dönüpkk birinci noteri a C Cay6 a falan gelecek yapacak birşey yok topu onlar devralacak
Bilmemki canim esiminde bebekligi sakinmis usluymus . Esimij yukseleni de aslan tam aslan yaniiAslanların bebeklikleri sakin oluyor ama sanırım çayımgeyşam aşırı sakin bir bebekmiş. Yakuza da aslan o da sakin bir bebekmiş. Hala yapıları sakindir. Bir ihtimal diyorum genetik aktarım olsun
Terazi hayatının her alanında zor bir karakterdir ama çayım.
Bizimki de 7 gün erken doğarsa yengeç olacakgerçekten tahammül edemem çok içli çok ağlak çok duygusal çok karamsar olurlar genelde. Benim yükselenim de ordan biliyorum
KoptumYaaaa benim metoşumunda öyle işteee, arap dudağıı gibiianasının kanlarına çekmiş benim oğlummm. Araplık var bizde ondan mütevellit demekk ki bende de hiç dudak yoktur 0 dudak çizgi sadece hahahaahh
Senin kızla işin zorronu ancak bir doğulu çekip çevirirr seksepalitik sarışınım
Girise ureme topigi yazaydi barimmm girnezdik@imzaben i unutmussun cicibiz ikincileri yaparken siz de tekrar siraya girersiniz hiç bitmeyen topik olur burasi üreme topigi
Koç ve Yengeç birlikte bir insana zulümden Çin işkencesinden hatta Çin koronasından başka birşey değil şamdanımkoç yengeç kombinasyonuen sevdiğim
zaten senin isyanlarda var bi yengeclik cici35 den sonra yükselen burcu insanın kendi burcundan daha etkili oluyomus:)
Ben hic aci yemezdim isyerjne entepli asci abla gelip kuru dolmalari dokene kadar .... Allah im kulaklari cinlasi ne dolmalar yaparlardiii enfessssKoptum
Dün içli köfteye acı koydum sonra az geldi gözüme bidaha koyacaktım geyşam napıyosun miden yanacak dedi koydurmadı. Ben yiyorum yedikçe keşke koysaymışım zerre acılık yok diyorum geyşam ağzı yanmaktan yiyemiyorki ben kesinlikle acı yiyemeyen biriydim.
İsot istiyor bence bu çocuk
İsotlu, içli kefteli, çi kefteli, çi börekli, kebaplı, lehmecunlu cici bebemi bence de doğulu koca paklayacak. Mum ışığında şalgam içer şırdan yerler
Ponçik ekledi sonradan imzoşumu da@imzaben i unutmussun cicibiz ikincileri yaparken siz de tekrar siraya girersiniz hiç bitmeyen topik olur burasi üreme topigi
Canım cici premsesimmmKoptum
Dün içli köfteye acı koydum sonra az geldi gözüme bidaha koyacaktım geyşam napıyosun miden yanacak dedi koydurmadı. Ben yiyorum yedikçe keşke koysaymışım zerre acılık yok diyorum geyşam ağzı yanmaktan yiyemiyorki ben kesinlikle acı yiyemeyen biriydim.
İsot istiyor bence bu çocuk
İsotlu, içli kefteli, çi kefteli, çi börekli, kebaplı, lehmecunlu cici bebemi bence de doğulu koca paklayacak. Mum ışığında şalgam içer şırdan yerler
Cici bu arada tum o anlattklarm disinda da kizim cok duzenli tertiplidir nerdeyse 1 senedir oyuncak filan toplamamisimdir ck kucuk olmasna ragmen , yemegni masada yer elini silmeden kalkmaz , nizami isleri vardir mesela yatacagna yakin tokalarini panduflarini cikarir yerine koyar , sabah giyer taragini alir getirir sacini yapariz taragi yerine goturur ...Ponçik ekledi sonradan imzoşumu da
Daha da vardır unuttuklarımda sonra düzgün sıraya koyacağım hepinizi. O sırayla hamile kalacaksınız. Bak dikkatini çekerim kalacaksınız diyorum çünkü bu bir seçim değil. Hepimiz lanetlendik
Başak teraziden iyidir çayım.Bilmemki canim esiminde bebekligi sakinmis usluymus . Esimij yukseleni de aslan tam aslan yaniiozellikleri de uyuyor .
Ben kizimi bari az erken dogsunda basak olsun djye cok istedim ama olmadi cokta anlamamda basak teraziden dha iyi heralde dmi siz anliyosunuz bu islerden
Sagol cnm usenmeden yazmissinBaşak teraziden iyidir çayım.
Başaklar titiz olur hep temiz düzenli alanda yaşamak isterler ama genelde gördüğüm kendi temizlemek yerine işleri zorla başkasına yaptırıyorlar bu nasıl titizlik anlamadım
Takıntılı çok olurlar. Saat tıktık sesi gibi koşan çocuk sesi gibi şeylere takıntılı olurlar.ama sempatik insanlardır.
Teraziler adaletli denir ama onların adaleti sadece kendi kafalarındaki neyse o. Kendilerince adil olan doğrudur onlar için. Asla yanlışını düzeltemezsin anlatamazsın bile. Kendi doğrusu doğrudur geri kalan herşey yanlış ve hatalı
Şırdan yemedim merak ediyorum tadını ama mumbarın hastasıyım. Anam çok güzel yapardıBen hic aci yemezdim isyerjne entepli asci abla gelip kuru dolmalari dokene kadar .... Allah im kulaklari cinlasi ne dolmalar yaparlardiii enfessss
Makarnaya bile aci koyarlardi oyle oyle alistim smdi bende baya komsularmda dogulu onlarn yemekleri bana uyuyor mesela kulturume hic uymaz ama sahsima uyuyorama sirdan ve mumbar nooooo asla ve kat a tadi guzel diyollllla ama beynen ve de seklen yiyemem onu galba resmne bile bakamiyom
Girise ureme topigi yazaydi barimmm girnezdik
Bu yazdklarnin hic birinde uyusamadik cicimmŞırdan yemedim merak ediyorum tadını ama mumbarın hastasıyım. Anam çok güzel yapardı
Midye işkembe falan severim ben ya. Baya pislik biriyim
Kelle paça sevemedim bi tek
Sakatat kültürüm vardır evet, gebelikte yiyemiyorum ama doğurunca yicem