Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
babam, annem, eşim, ben, amcam oğlu, diğer kızda öylesine biri işte çok yakın biri değil boşver
Annen de çok tatlı ponçik sempatik biri. Çok güzel ailesiniz esmer bombam maşallah subhanallah beben iyi bir aileye denk geldi
Yalnız babanla eşini benzettim sima olarak.

Haydaaa yine otlara devam o zaman ne güzel et yemekten yanaklarım al al olmuştu

Kiz hepsini yazmadim da dedmya ulkemiz cok bereketli her yorede ayrj guzellikler var diyeneeeee

hadi hadi K Kendinisevenbirii mantı demedin diye alınır ki Kayseri mutfağı da çok çok güzeldir ama hadi bişey demiyorum o kadar çok yöre ve yemek var ki hakkaten unutur insan

Annen de çok tatlı ponçik sempatik biri. Çok güzel ailesiniz esmer bombam maşallah subhanallah beben iyi bir aileye denk geldi
Yalnız babanla eşini benzettim sima olarak.
Teşekkürler seksepalitik sarışınımmm, afroditimmm, uzun saçlım, minnoş yüzlümmm, güzel gözlümmm
başka var mı ? daha çok var say say bitmezzzz

Babam ve eşim benziyor sima olarak demekkkk hımmm hımmm hiçte öyle düşünmedimm brommm kimse de demedi daha önce ha ama sen diyorsan inanırım

Bu görme işi sırayla mı ya topiğe ilk gören görüp sonra gelen göremiyor mu
Ben tabisiiii görecemmm çünküü kendimi hep gösterdim hıhhhhh siz sır gibi saklıyorsunuz
Hayir cici 1 sene dolmasi gerekiyor filan demisti oyuzden dedim
cohh cesursun tebriksss sekerim
Gorecennn beybisiii suan gostertebilirim
Vallahi yaptığım dedikodular geliyor aklıma biri görür eder diye atamıyorum yoksam gizemli olmaya çalışmıyorum normal bir tipim
100K hediyesi olarak paylaşacağım tamam

Babanla esin senle banandan dha cok benziyo
Bu arafa gercekten parliyor babacinn tertemiz

hadi hadi K Kendinisevenbirii mantı demedin diye alınır ki Kayseri mutfağı da çok çok güzeldir ama hadi bişey demiyorum o kadar çok yöre ve yemek var ki hakkaten unutur insan
Geçen hafta 14 beze mantı yapıp dolabı doldurmuş biri olarak, en güzel mantıiii diyesim geldi yağlama,fırın ağzı,sucuğu pastirmasi filanda var işte ama bir doğu mutfağını edemiyor gerçekten samdanim zollu hamur işi var bizde

mantı, ankara tavası, yağlama, kuyu kebabı, etli ekmek, Ankara yaprak döneri gibi şeyler cicicim:)

Doğuyu öven biri dahaaa
Ay aklıma ne geldi

Kuzenim Kayseri-Talas da oturuyor.Yani evlendi oraya gelin gitti.. kv kp görümceler hep şişko ama bayaaa bayaaaaa bodur ve şişko 1.50 idda oranı gibi boyları var
kuzenim diyor ki hamur yemekten hamur gibi olmuşlar

aha bi akrep anasi daha yolda desene hadi bakalım bekliyoruz beybi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…