- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #85.581
Annen de çok tatlı ponçik sempatik biri. Çok güzel ailesiniz esmer bombam maşallah subhanallah beben iyi bir aileye denk geldibabam, annem, eşim, ben, amcam oğlu, diğer kızda öylesine biri işteçok yakın biri değil boşver
Ben tabisiiii görecemmm çünküü kendimi hep gösterdim hıhhhhhsiz sır gibi saklıyorsunuz
Gorecennn beybisiii suan gostertebilirimSen beni görürsen bende seni görecek miyim de bakim hele
Yüzünüz eskimez kızzzz korkmayıncohh cesursun tebriksss sekerim
Haydaaa yine otlara devam o zamangeçici cici :) ama emzirirken de yemeye devam ediyosun. sonra emmeyi kesinse bebis sen de normal haline dönüyosun %70 :)
ben domates yiyemem çiğ:) hamilelikte ve emzirme döneminde acayip yedim. şimdi yine ağzıma suremiyorum
Tek konuda takili kalmiyoruz zabaaa korunden beri konusuyok burdaAyrıca konu bebek yapmaktan ne ara yemek kültürlerine bilmem nerelerin mutfağına geldi kızlar yakonudan konuya atlamakta üstümüze yok
Kiz hepsini yazmadim da dedmya ulkemiz cok bereketli her yorede ayrj guzellikler var diyeneeeee
Aksini idda etmedim ztenYüzünüz eskimez kızzzz korkmayın
Görmek istiyorsanız kendinizi göstereceksinizyok öyle 3 kuruşa 5 köfte
Teşekkürler seksepalitik sarışınımmm, afroditimmm, uzun saçlım, minnoş yüzlümmm, güzel gözlümmmAnnen de çok tatlı ponçik sempatik biri. Çok güzel ailesiniz esmer bombam maşallah subhanallah beben iyi bir aileye denk geldi
Yalnız babanla eşini benzettim sima olarak.
Kiz hepsini yazmadim genel olarak yazdm zaten beeehadi hadi K Kendinisevenbirii mantı demedin diye alınır ki Kayseri mutfağı da çok çok güzeldirama hadi bişey demiyorum o kadar çok yöre ve yemek var ki hakkaten unutur insan
Bu görme işi sırayla mı yatopiğe ilk gören görüp sonra gelen göremiyor mu
Ben tabisiiii görecemmm çünküü kendimi hep gösterdim hıhhhhhsiz sır gibi saklıyorsunuz
Hayir cici 1 sene dolmasi gerekiyor filan demisti oyuzden dedim
cohh cesursun tebriksss sekerim
Vallahi yaptığım dedikodular geliyor aklıma biri görür eder diye atamıyorum yoksam gizemli olmaya çalışmıyorum normal bir tipimGorecennn beybisiii suan gostertebilirim
Babanla esin senle banandan dha cok benziyoTeşekkürler seksepalitik sarışınımmm, afroditimmm, uzun saçlım, minnoş yüzlümmm, güzel gözlümmm
başka var mı ? daha çok var say say bitmezzzz
Babam ve eşim benziyor sima olarak demekkkk hımmm hımmm hiçte öyle düşünmedimm brommm kimse de demedi daha önce haama sen diyorsan inanırım
Ben saga ortaya mi at diyormmm ciciVallahi yaptığım dedikodular geliyor aklıma biri görür eder diye atamıyorum yoksam gizemli olmaya çalışmıyorum normal bir tipim
100K hediyesi olarak paylaşacağım tamam
Oha harbiden o kadar mı yaBabanla esin senle banandan dha cok benziyo
Bu arafa gercekten parliyor babacinn tertemiz
Geçen hafta 14 beze mantı yapıp dolabı doldurmuş biri olarak, en güzel mantıiii diyesim geldihadi hadi K Kendinisevenbirii mantı demedin diye alınır ki Kayseri mutfağı da çok çok güzeldirama hadi bişey demiyorum o kadar çok yöre ve yemek var ki hakkaten unutur insan
Koptum
O güzel sarı saçlarına badem gözlerine diline yanan olur elbet şamdanım. Ama nikahtan sonrası bilmiyorum ne olacak hazırla kendini gelinin şikayet aramalarına
Hatalıysam arama gelin yaz çocuğun alnına evlenirken
İç Anadolu mutfağı sanırım hiç yemedim bilmiyorum bile şamdanım ne vardı içinde ki
Bu arada bende sana bayılıyorum
Doğuyu öven biri dahaaaGeçen hafta 14 beze mantı yapıp dolabı doldurmuş biri olarak, en güzel mantıiii diyesim geldiyağlama,fırın ağzı,sucuğu pastirmasi filanda var işte ama bir doğu mutfağını edemiyor gerçekten samdanim zollu hamur işi var bizde
Bakalım belki müjdeyle gelirim üç beş güne❤
Ayy bı an bebeler büyüyünce topigi onlara birakacaz kısmına duygulandım yine yaahepimizin çocuğu olmuş ve topigi devralmış oluyor,ne güzel hayal bu topige ilk geldiğim günleri hatırladım aglakligim üstümde kaç gündür
Bence oyun oynayalım da cicim topige ilk kim ne zaman gelmiş, kaç aydır burda bizimle ve ilk msji ne olmuş,bunları bulup çıkar nostalji yap yabir seneye yaklaştı bana mesela Haziran'da kurmuşsun bu topigi sen bende sanırım temmuza girmeden geldim diye hatırlıyorum ama
Valla kese şekli ne anlama geliyor bilmiyorum ama çok güzel gerçek gibi bı duyguydu,sonra eşimin kolu böğrüme baskı yapmış uyanmış bulunduydum o güzel rüyadan öylelikle