Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
babam, annem, eşim, ben, amcam oğlu, diğer kızda öylesine biri işte :KK70: çok yakın biri değil boşver :KK70:
Annen de çok tatlı ponçik sempatik biri. Çok güzel ailesiniz esmer bombam maşallah subhanallah beben iyi bir aileye denk geldi 😍
Yalnız babanla eşini benzettim sima olarak.

geçici cici :) ama emzirirken de yemeye devam ediyosun. sonra emmeyi kesinse bebis sen de normal haline dönüyosun %70 :)

ben domates yiyemem çiğ:) hamilelikte ve emzirme döneminde acayip yedim. şimdi yine ağzıma suremiyorum:KK70:
Haydaaa yine otlara devam o zaman :KK70: :KK70: ne güzel et yemekten yanaklarım al al olmuştu :KK70::KK70:

Kiz hepsini yazmadim da dedmya ulkemiz cok bereketli her yorede ayrj guzellikler var diyeneeeee

hadi hadi K Kendinisevenbirii mantı demedin diye alınır ki Kayseri mutfağı da çok çok güzeldir 😍 ama hadi bişey demiyorum o kadar çok yöre ve yemek var ki hakkaten unutur insan:KK70: :KK70:

Annen de çok tatlı ponçik sempatik biri. Çok güzel ailesiniz esmer bombam maşallah subhanallah beben iyi bir aileye denk geldi 😍
Yalnız babanla eşini benzettim sima olarak.
Teşekkürler seksepalitik sarışınımmm, afroditimmm, uzun saçlım, minnoş yüzlümmm, güzel gözlümmm
başka var mı ? daha çok var say say bitmezzzz :KK70: :KK22:

Babam ve eşim benziyor sima olarak demekkkk hımmm hımmm hiçte öyle düşünmedimm brommm kimse de demedi daha önce ha :KK70: ama sen diyorsan inanırım :KK70:

Bu görme işi sırayla mı ya :KK70: :KK70: :KK70: topiğe ilk gören görüp sonra gelen göremiyor mu :KK70:
Ben tabisiiii görecemmm çünküü kendimi hep gösterdim hıhhhhh :KK70: siz sır gibi saklıyorsunuz :KK70:
Hayir cici 1 sene dolmasi gerekiyor filan demisti oyuzden dedim
😀😀😀😀 cohh cesursun tebriksss sekerim
Gorecennn beybisiii suan gostertebilirim
Vallahi yaptığım dedikodular geliyor aklıma biri görür eder diye atamıyorum yoksam gizemli olmaya çalışmıyorum normal bir tipim :KK70: :KK70:
100K hediyesi olarak paylaşacağım tamam :KK70:

Teşekkürler seksepalitik sarışınımmm, afroditimmm, uzun saçlım, minnoş yüzlümmm, güzel gözlümmm
başka var mı ? daha çok var say say bitmezzzz :KK70: :KK22:

Babam ve eşim benziyor sima olarak demekkkk hımmm hımmm hiçte öyle düşünmedimm brommm kimse de demedi daha önce ha :KK70: ama sen diyorsan inanırım :KK70:
Babanla esin senle banandan dha cok benziyo 🤣🤣
Bu arafa gercekten parliyor babacinn tertemiz

hadi hadi K Kendinisevenbirii mantı demedin diye alınır ki Kayseri mutfağı da çok çok güzeldir 😍 ama hadi bişey demiyorum o kadar çok yöre ve yemek var ki hakkaten unutur insan:KK70: :KK70:
Geçen hafta 14 beze mantı yapıp dolabı doldurmuş biri olarak, en güzel mantıiii diyesim geldi :KK70: yağlama,fırın ağzı,sucuğu pastirmasi filanda var işte ama bir doğu mutfağını edemiyor gerçekten samdanim😂 zollu hamur işi var bizde 😂

Koptum :KK70:
O güzel sarı saçlarına badem gözlerine diline yanan olur elbet şamdanım. Ama nikahtan sonrası bilmiyorum ne olacak hazırla kendini gelinin şikayet aramalarına :KK70::KK70:
Hatalıysam arama gelin yaz çocuğun alnına evlenirken :KK70:
İç Anadolu mutfağı sanırım hiç yemedim bilmiyorum bile şamdanım ne vardı içinde ki :110:
Bu arada bende sana bayılıyorum :oops:

mantı, ankara tavası, yağlama, kuyu kebabı, etli ekmek, Ankara yaprak döneri gibi şeyler cicicim:)

Geçen hafta 14 beze mantı yapıp dolabı doldurmuş biri olarak, en güzel mantıiii diyesim geldi :KK70: yağlama,fırın ağzı,sucuğu pastirmasi filanda var işte ama bir doğu mutfağını edemiyor gerçekten samdanim😂 zollu hamur işi var bizde 😂
Doğuyu öven biri dahaaa :cool: :cool:
Ay aklıma ne geldi :KK70: :KK70:

Kuzenim Kayseri-Talas da oturuyor.Yani evlendi oraya gelin gitti.. kv kp görümceler hep şişko :KK70: ama bayaaa bayaaaaa :KK70: bodur ve şişko :KK70: 1.50 idda oranı gibi boyları var :KK22:
kuzenim diyor ki hamur yemekten hamur gibi olmuşlar :KK70: :KK70:

Bakalım belki müjdeyle gelirim üç beş güne 🙈🤲

Ayy bı an bebeler büyüyünce topigi onlara birakacaz kısmına duygulandım yine yaa😢😍 hepimizin çocuğu olmuş ve topigi devralmış oluyor,ne güzel hayal😍bu topige ilk geldiğim günleri hatırladım😢😍 aglakligim üstümde kaç gündür 😢
Bence oyun oynayalım da cicim topige ilk kim ne zaman gelmiş, kaç aydır burda bizimle ve ilk msji ne olmuş,bunları bulup çıkar nostalji yap ya😍 bir seneye yaklaştı bana mesela Haziran'da kurmuşsun bu topigi sen bende sanırım temmuza girmeden geldim diye hatırlıyorum ama 🙈😅

Valla kese şekli ne anlama geliyor bilmiyorum ama çok güzel gerçek gibi bı duyguydu,sonra eşimin kolu böğrüme baskı yapmış uyanmış bulunduydum o güzel rüyadan öylelikle😂

aha bi akrep anasi daha yolda desene:KK70: :KK70: hadi bakalım bekliyoruz beybi😍😍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X