Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Koç ve Yengeç birlikte bir insana zulümden Çin işkencesinden hatta Çin koronasından başka birşey değil şamdanım :KK70: :KK70:
Bak mesela koçun siniri ve agresifliğini yaşıyorum dehşet saçıyorum etrafıma. Sonra yengeç devreye giriyor neden böyle yaptım üzdüm insanları diye saatlerce ağlatıyor beni :KK70::KK70:
Geyşamın izni iptal oluyor koç giriyor devreye sinirleniyorum heryeri yımrıklayasım geliyor sonra yengeç giriyor devreye oturup bahtıma ağlayıp içlenmeye başlıyorum. Böyle hayat mı olur çarpılmış gibi :KK70::KK70:

:KK70: :KK70: Allah sana seninle merhamet etsin cici ya

ama ben koçu severim yengeci de severim:KK70: hatta kocun sinirini yengecin aglamasini çok tatlı bulurum:KK70: :KK70: normal bi kocam olmamasının sebebi benim sanırım:KK70: :KK70:

bu arada benim beybi akrosumun yükseleni terazi biliyo musun🤦🤦 beni de çarpmış çarpan cici:KK70: :KK70:

Canım cici premsesimmm :KK70:
teyzesinin 1 numaralı göz bebeğiisiii favorimm :KK70: cocuk şimdiden biliyor ağzının tadını :KK70:
Benim eşim karadenizli önceden yedikleri, karalahana çorbası, fasulye, melocan, fasulye tursusu :KK70: ağzıma sürmedim 3 sene boyunca :KK70:
Evlendikten sonra da o sürmedi ağzına bu yediklerini :KK70: şimdi lehmecunlardan, çi köftelerden, içli keftelerden, ağzı açıklardan, kuru dolmalardan vazgecemiyor :KK70: adam sonradan 32sene sonra doğulu oldu :KK70: babamşa oturup sabahları yeşil soğan yiyor :KK70: ciğer yiyor :KK70: yürek yiyo :KK70: :KK70:
Koptum :KK70: :KK70: :KK70:
Karadeniz yemekleri bana da oldum olası hitap etmiyor ponçiğim. Bi karalahana sarmasını severim onu da gerçek karadenizli yapacak. Ben annemin yaptığı yüzünden çirkin birşey sanıyordum sonra rizede bir yedim aman Allah. Annem o lahanaların ümüğünü sıkmış meğer :KK70: ne leziz şeymiş..
Bide mıhlama severim çok da güzel yaparım.
Onun dışında ot yerdim ben :KK70:
Cici bebem sağolsun doğu mutfağı ile tanış etti beni. Gerçekten hayat doğudaymış :KK70:

Ci

Cici bu arada tum o anlattklarm disinda da kizim cok duzenli tertiplidir nerdeyse 1 senedir oyuncak filan toplamamisimdir ck kucuk olmasna ragmen , yemegni masada yer elini silmeden kalkmaz , nizami isleri vardir mesela yatacagna yakin tokalarini panduflarini cikarir yerine koyar , sabah giyer taragini alir getirir sacini yapariz taragi yerine goturur ...
Bu huydan olsun yuzum guldu 🤣🤣🤣🤣
Sagol cnm usenmeden yazmissin
Benim kiz titiz ve takintili ama kendi hallediyor iste kendi duzeni var kafasinda mesela oyuncaklariyla isi bittignde hepsi o duzende olacak mesela yatiyoruz aa bebegmj uyutmayi unuttum diyo dur ben yatiriyim diyorum yok sen yapamazsin diyo onun belli bi yatiris sekli var oyle yapamam diye rahatsiz oldugu icin kendi yapiyo ... az fazla takntili gbi ama bakalm takipteyim
Bu yazdklarnin hic birinde uyusamadik cicimm 🤣🤣🤣
Uzgunum
Esim hatrina 2 defa kokorec yedim ceyrek ekmek oda 😂
Of kokoreç mi.. Bayılırım. Yiyemiyorum gebelikten ahh ah :KK42:
Sadece ciğer, kelle paça, beyin yiyemiyorum sanırım sakatat olarak. Şimdi diyecekler bunları yiyemiyorsan sakatat yiyorum deme onlar da haklı ama benim de kendimce pis bir damak tadım vardır yani :KK70:işkembe kokoreç mumbar severim çünkü :KK70:
Ya yerim miniğini, baya dilli birşey anlaşılan :KK70:

Karadeniz yemekleri bana da oldum olası hitap etmiyor ponçiğim. Bi karalahana sarmasını severim onu da gerçek karadenizli yapacak. Ben annemin yaptığı yüzünden çirkin birşey sanıyordum sonra rizede bir yedim aman Allah. Annem o lahanaların ümüğünü sıkmış meğer :KK70: ne leziz şeymiş..
Cici bebem sağolsun doğu mutfağı ile tanış etti beni. Gerçekten hayat doğudaymış :KK70:
Yoo smdi karadenizde de gercekten harika tatlar var yabana attirmam 🤣🤣🤣
Ama dogu yemekleri kesinlikle bana da hitap ediyor seviyorum ozellkle en cok kuru patlicann dolmasiii ya acliktan olecemmm erken kalktm ya kizim kalkmadi hala bekliyorrm yavastan patates kizartmaya baslasam iyi olcek

Yaaa evett gerçekten bana da hiç hitap etmiyor.. Allah affetsin sürekli ot yiyorlar Ya Rab :işsiz: :110:
Hayır hiç lezzetlide değil.. Bende mıhlamayı severim bir tek onu yerim kayınvalidemn yaptığı.. Kaynanam yemek yapar bırakır bana hiç karadeniz mutfağı yapmaz bilir yemediğimii, yiyemiyorum tövbest ne bileyim :KK70:

Eşim de diyor 30 sene boşuna yaşamışım ben diye :KK70: çok yeme kolestrol çıkar diyorum bu saatten sonra bunun tadını bulmusum bırakmam diyo :KK70: :KK70:
Böyle başkaları doğu mutfağını övünce sanki beni övmüşler gibi gururlanıyorum :KK70: harbiden çok pis doğuluyum ben neden böyleyim blmiyorum :KK70: ama gerçekten bizim yemeklerimiz çok güzel be seksepalitikim, Allah var şimdi :KK70: doğunun üzerine harbiden mutfak yok. :KK33:

benim hayalim 3 çocuktu çay:KK70: :KK70: birak hayallerime ellesme:KK70: yapacakmis gibi takilirim buralarda:KK70: :KK70:
Yok gulum yapana dur demem karismam ben mi dogurcam 🤣🤣🤣
Ama benim yerime dogurup buyutcek varsa yap desin bana yoksa demesin 🤣🤣🤣
Hala anlamıyorsunuz bu bir seçim meselesi değil hepimiz bir lanetin etkisindeyiz :rolleyes:
Benim anneliğe bakış açımı hatırlamıyor musunuz kesinlikle istemiyordum. Ne oldu işte, lanet dizilimine göre sıra bana gelince bir anda isteyip yaptım :skandal:
Bende idim sizler gibi sizler de olacaksınız ben gibi :KK42:
Topiği destursuz açtım ondan mı acaba 🤔 kapatıp bidaha mı açsam :KK70::KK70:

Of kokoreç mi.. Bayılırım. Yiyemiyorum gebelikten ahh ah :KK42:
Sadece ciğer, kelle paça, beyin yiyemiyorum sanırım sakatat olarak. Şimdi diyecekler bunları yiyemiyorsan sakatat yiyorum deme onlar da haklı ama benim de kendimce pis bir damak tadım vardır yani :KK70:işkembe kokoreç mumbar severim çünkü :KK70:
Ya yerim miniğini, baya dilli birşey anlaşılan :KK70:
Ooo hemde ne dilli duduk bazen azicik sus kizim diye yalvariyoruz 🤣🤣

Bende sayilanlardan tek ciger yerimm severim hemde cok gerisi malesef 🤣🤣🤣

:KK70: :KK70: Allah sana seninle merhamet etsin cici ya

ama ben koçu severim yengeci de severim:KK70: hatta kocun sinirini yengecin aglamasini çok tatlı bulurum:KK70: :KK70: normal bi kocam olmamasının sebebi benim sanırım:KK70: :KK70:

bu arada benim beybi akrosumun yükseleni terazi biliyo musun🤦🤦 beni de çarpmış çarpan cici:KK70: :KK70:
Akrebe terazi mi 😳
Şamdanım senin oğlan için şimdiden aramızda para toplayalım, gelin adaylarını dolarlarla eurolarla ziynetlerle kandırmaya çalış göz boya, yoksa torun sevemicen :KK70: :KK70:
Koçun siniri ve Yengeç ağlaklığı sempatik geliyorsa bence bana bayılırdın :oops::KK70:

Yaaa evett gerçekten bana da hiç hitap etmiyor.. Allah affetsin sürekli ot yiyorlar Ya Rab :işsiz: :110:
Hayır hiç lezzetlide değil.. Bende mıhlamayı severim bir tek onu yerim kayınvalidemn yaptığı.. Kaynanam yemek yapar bırakır bana hiç karadeniz mutfağı yapmaz bilir yemediğimii, yiyemiyorum tövbest ne bileyim :KK70:

Eşim de diyor 30 sene boşuna yaşamışım ben diye :KK70: çok yeme kolestrol çıkar diyorum bu saatten sonra bunun tadını bulmusum bırakmam diyo :KK70: :KK70:
Böyle başkaları doğu mutfağını övünce sanki beni övmüşler gibi gururlanıyorum :KK70: harbiden çok pis doğuluyum ben neden böyleyim blmiyorum :KK70: ama gerçekten bizim yemeklerimiz çok güzel be seksepalitikim, Allah var şimdi :KK70: doğunun üzerine harbiden mutfak yok. :KK33:
Sen tam dogulusunnn kizzz bencede

Ama lezzetli degil deme bizim mutfagimiza da agzima surmedim diyosun deneseydin severdin belki gercekten dogununda egeninde karadeniziin de kendine has lezzetleri var her yoremizin ayri ayri guzellikleri vaR cok bereketli bi ulkeyiz cok sukur

Yoo smdi karadenizde de gercekten harika tatlar var yabana attirmam 🤣🤣🤣
Ama dogu yemekleri kesinlikle bana da hitap ediyor seviyorum ozellkle en cok kuru patlicann dolmasiii ya acliktan olecemmm erken kalktm ya kizim kalkmadi hala bekliyorrm yavastan patates kizartmaya baslasam iyi olcek
Müptelası seviyor işte :KK70:
Koş kızart uyandır bebeni çayım 🥰

Ama lezzetli deme bizim mutfagimiza da agzima surmedim diyosun deneseydin severdin belki gercekten dogununda egeninde karadeniziin de kendine has lezzetleri var her yoremizin ayri ayri guzellikleri vaR cok bereketli bi ulkeyiz cok sukur
Yok çayım sevmiyorum, sevemiyorum..
Yemedim deil tatlarına baktım ama bana göre değil.. Sakarca, melocan, diken ucu yani nedi bunlar Allah aşkına :KK70:
Tat yok tuz yok.. Ha damak zevki tabi kii zevkler ve renkler tartışılmaz.. Ama eşim mesela yılların Karadenizlisi :KK70: ya da kayınpederim :KK70: Annem bir yemek yapsın, yok yaa doğu mutfağının üzerine yok diyorlar :KK70: hela kayınpederim bayram, seyran olsun da annem yemeğe çağırsın diye dört gözle bekler :KK70: :KK70: :KK70:

Ama lezzetli deme bizim mutfagimiza da agzima surmedim diyosun deneseydin severdin belki gercekten dogununda egeninde karadeniziin de kendine has lezzetleri var her yoremizin ayri ayri guzellikleri vaR cok bereketli bi ulkeyiz cok sukur
Araplık var diyor kız daha ne kadar doğulu olacak çayım :KK70: :KK70:

Bende diyorum 26 sene boşa yaşamışım :KK70: ama doğurduktan sonra eski halime dönerim gibi. Bilmiyorum gebelik damak tadı kalıcı mıdır acaba 🤔

Bende diyorum 26 sene boşa yaşamışım :KK70: ama doğurduktan sonra eski halime dönerim gibi. Bilmiyorum gebelik damak tadı kalıcı mıdır acaba 🤔
Sen dönsen de senin kız öyle giderr brommm :KK70:
evde artık çi kefte yoğurmalarını atarsınn bizeee :KK70: :KK70: :KK70:

benim babam yeğenim 6 aylık olduğu an ağzına 1 sıkım çi kefte verdi :KK70: :KK70:
çocuk şimdi 5 yaşına girecek bizimle oturup 1 tabak çi kefte yiyor :KK70: :KK70: isotlu hee :KK70: :KK70:

Surii lik var :KK70: ama bildiğiniz Surii lerden değiliz :KK70: Surii leri de sevmeyiz :KK70: yanlış anlaşılmasn :KK70: :KK70:
Ben cici bebeme doğar doğmaz ağız sütü yerine ağız çi keftesi vereceğim. O öyle ister çünkü biliyorum :KK70: :KK70: :KK70:
Doğrudur ponçiğim biz de eski Bulgaristan göçmenlerindeniz. Annem Yunanistan babam Bulgaristan göçmeni. Ama yeni gelenleri sevmeyiz mesela. Onlar bizlerden değişik huyları suyları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X