- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #84.221
Hee kiriyim zincirleri de 65 yaş üstü dedeleri nineleri yakalamaya çalıştıkları gibi benim de peşime düşsünler demiKır zincirlerini
Dilosummmm,çok güzel çok beğendim güzel güle yatsın paşa içinde
Çok hoş yaaa çok şirin
Amin bitanemmmDilosummmm,❣❣ teşekkür ederimmm balimm daha guzelleri senin olsunnn
Samdanim çok guEl şeyler sipariş ettim gelsin hepsi neler yapicam :) arka duvar tamamen kaplanacak zaten, ışıklı toplar ışıklı isimlik sipariş ettim oyun çadırı susler ile uyumlu isimli halısını falan da sipariş ettik bakalım hepsi bir gelsin de☺
Kocan değil mi ister diyar diyar kaç ister adamı dağa kaldirHee kiriyim zincirleri de 65 yaş üstü dedeleri nineleri yakalamaya çalıştıkları gibi benim de peşime düşsünler demiseksü gaciyi yakalama derneği filan bile kurdururum da sevişmekten geri kalmamak için kocamı da sırtıma atıp diyar diyar kaçarım
Zevkleeeee samdanimmmsenin yeğeni giydirmenden belliydi ama pipilinin ne kadar şanslı olduğuçok güzel şeyler düşünmüşsün ya çok güzel olacak gerçekten ilerde ben de oda yaparsam bana yardımcı olursun değil mi ic mimarim dizaynirim
Allah korusun bu geceden sonra kabuslarda görmeye başlarım ben yasak gelecek diye korkudan ajdhsjsana yasak gelse ülkeyi kaosa sokarsin savaş bile cikarirsinkesin sen muaf olursun. yasak gelirse ben de seninle aynı safta savaşrim
Zevkleeeee samdanimmm
Teşekkür ederimm canimmm
Kız ciciimm artık sen geysaya değilde, geyşa mi sana tecavüz edecek potansiyele gelse diyorumbu işte bir yanlışlık var artık düzelsin, normal ayarlarına dönsün şu geyşa yaa
"Bende istiyorum ama olmaz, acillik olmayalım"aynen cicicimo kadar yorgunluğun üstüne geyşanı üstün isteklerine alet etmelisin
Ya yasak gelirseKocan değil mi ister diyar diyar kaç ister adamı dağa kaldir
Kudurdu karı gene
Acillik niye olalım pek sevgili eşim geyşa efendi deseydin su kocana ciciimm"Bende istiyorum ama olmaz, acillik olmayalım"
-Ünlü Düşünür The Geyşa
Allah korusun bu geceden sonra kabuslarda görmeye başlarım ben yasak gelecek diye korkudan ajdhsjülke zaten kaosta şuan valla bide benimle uğraşmak isterler mi bilemedim be samdanim hem yanıma seni aldiysam biz bu savaştan galip çıkarız bence
Ay o teyzisi ben sana gösterimsenin teyzis napiyo bu aralar patilim:) görüşemiyoruz diye sizlanmiyo mu:)
Sende sağlıklı kullan sırma saclimmponcikvegece aldıkların çok güzel ponçiğim Allah kullanacağımız günlere erişmeyi nasip etsin
Biz mobilya olarak sadece beşik aldık şimdilik.
Dimi yaa bonyo tuvalet giriş demiyorum bulduğum yerde sıkıştırıyorm ben koca mikız nerden bilecekler bizim neler yaptığımızı
yasak gelmez ona :) herkesin özel hayatına kimse karışamaz deriz
gelirse de mutlaka kazaniriz canım biz
eşin nöbete mi gitcekti bugün:)
"Bende istiyorum ama olmaz, acillik olmayalım"
-Ünlü Düşünür The Geyşa
Kuzum benimki sırf burcundan değil işte huyu@mehlika nurJawlensky
kızlar ben de ikizlerimne olmuş yani bence çok dengeli ikizler burcu değil mi poncikvegece
Ay o teyzisi ben sana gösterim
Dün neler yaptikkk
Kolay gelsin cicimmm.Ben yeni gectim mutfağa çok geciktimTeşekkür ederim gülparem yemek yapmaya geçeceğiz şimdi.
Şamdanım ve K Kendinisevenbirii bugün çok yoruldum belki kendimi ödüllendirmek için akşam geyşama tecavüz edebilirim
Hoşgeldin büşom nasılsın