Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kır zincirlerini
Hee kiriyim zincirleri de 65 yaş üstü dedeleri nineleri yakalamaya çalıştıkları gibi benim de peşime düşsünler demi seksü gaciyi yakalama derneği filan bile kurdururum da sevişmekten geri kalmamak için kocamı da sırtıma atıp diyar diyar kaçarım

senin yeğeni giydirmenden belliydi ama pipilinin ne kadar şanslı olduğu çok güzel şeyler düşünmüşsün ya çok güzel olacak gerçekten ilerde ben de oda yaparsam bana yardımcı olursun değil mi ic mimarim dizaynirim

Kocan değil mi ister diyar diyar kaç ister adamı dağa kaldir
Kudurdu karı gene

Zevkleeeee samdanimmm

Teşekkür ederimm canimmm

sana yasak gelse ülkeyi kaosa sokarsin savaş bile cikarirsin kesin sen muaf olursun. yasak gelirse ben de seninle aynı safta savaşrim
Allah korusun bu geceden sonra kabuslarda görmeye başlarım ben yasak gelecek diye korkudan ajdhsj ülke zaten kaosta şuan valla bide benimle uğraşmak isterler mi bilemedim be samdanim hem yanıma seni aldiysam biz bu savaştan galip çıkarız bence

Kız ciciimm artık sen geysaya değilde, geyşa mi sana tecavüz edecek potansiyele gelse diyorumbu işte bir yanlışlık var artık düzelsin, normal ayarlarına dönsün şu geyşa yaa
aynen cicicim o kadar yorgunluğun üstüne geyşanı üstün isteklerine alet etmelisin
"Bende istiyorum ama olmaz, acillik olmayalım"
-Ünlü Düşünür The Geyşa

kız nerden bilecekler bizim neler yaptığımızı
yasak gelmez ona :) herkesin özel hayatına kimse karışamaz deriz

gelirse de mutlaka kazaniriz canım biz
eşin nöbete mi gitcekti bugün:)

kız nerden bilecekler bizim neler yaptığımızı
yasak gelmez ona :) herkesin özel hayatına kimse karışamaz deriz

gelirse de mutlaka kazaniriz canım biz
eşin nöbete mi gitcekti bugün:)
Dimi yaa bonyo tuvalet giriş demiyorum bulduğum yerde sıkıştırıyorm ben koca mi bu rahatlığıma kısıtlama gelirse koca mi da yanıma alır ülkeyi terk ederim
Yok canim izinli bu ara ama bitti sayılır izni salı gunu başlayacak tekrar,şimdi evde takılıyoz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…