Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilmiyorum ki ya bromm çok istiyorum valla Allah biliyo ya cinsiyet partisi de yapamadım , ben sanırım yaparım iyi bir sağlık taramasından gexire gecire milleti

Şamdanım ve @Kendinisevenbirii bugün çok yoruldum belki kendimi ödüllendirmek için akşam geyşama tecavüz edebilirim
Kız ciciimm artık sen geysaya değilde, geyşa mi sana tecavüz edecek potansiyele gelse diyorumbu işte bir yanlışlık var artık düzelsin, normal ayarlarına dönsün şu geyşa yaa

aynen cicicim o kadar yorgunluğun üstüne geyşanı üstün isteklerine alet etmelisin

Zaten sevişme yasağı da gelecek diye ödüm patliyor öyle bile olsa bana serbest olur dimii

sana yasak gelse ülkeyi kaosa sokarsin savaş bile cikarirsin kesin sen muaf olursun. yasak gelirse ben de seninle aynı safta savaşrim

Arka duvar tamamen kaplanacakk ☺yatağın üst citasina ışıklı toplar gelecek bir de şunları sipariş ettim duvara asmak id

benim oğlanınki de bundan çok güzel ve kullanışlı bence güle güle kullanın canım:)

yaaa çok güzel maşallah Süphan Allah sağlıklı güzel günlerde kullansin pipili

İskandinav tarz süslemeler yapicak mısın odaya patilim:)
Samdanim çok guEl şeyler sipariş ettim gelsin hepsi neler yapicam :) arka duvar tamamen kaplanacak zaten, ışıklı toplar ışıklı isimlik sipariş ettim oyun çadırı susler ile uyumlu isimli halısını falan da sipariş ettik bakalım hepsi bir gelsin de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…