- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.050
-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #84.201
Bilmiyorum ki ya bromm çok istiyorum valla Allah biliyo ya cinsiyet partisi de yapamadım ,Hoş geldin esmer bombam
Ben görüştüm ve doktorum kaos biter ama viral salgın bitmez dedi. Haklı kadın grip bitiyor mu ki o bitsin benim ablam bile geçen ay domuz gribiydi kaç yıl geçmiş üstünden kız domuz gribi oldu
Dolayısıyla doktorum hastahane uygulamayı kaldırsa bile ziyaretçi almayalım dedi bana. Oda süslemesi enfeksiyon yayan saçmalıktan başka birşey değil dedi. Kaç bebeğimi doğar doğmaz enfeksiyondan yatırdık laf eden olursa da topu bana at doktorum yasakladı de dedi.
Hak verdim kuzum.
Gerçekten güvenip kimseyi alamam sanırım ziyaretçi olarak o tarihte de.. İlla taşıyıcılar olur çünkü
Kesinlikle@mehlika nur @_Gulnihal_
kızlar ben de ikizlerimne olmuş yani bence çok dengeli ikizler burcu değil mi poncikvegece
Kız ciciimm artık sen geysaya değilde, geyşa mi sana tecavüz edecek potansiyele gelse diyorumŞamdanım ve @Kendinisevenbirii bugün çok yoruldum belki kendimi ödüllendirmek için akşam geyşama tecavüz edebilirim
O nasıl selam gızzSelööğğğgömmmmmmm
Teşekkür ederim gülparem yemek yapmaya geçeceğiz şimdi.
Şamdanım ve K Kendinisevenbirii bugün çok yoruldum belki kendimi ödüllendirmek için akşam geyşama tecavüz edebilirim
Hoşgeldin büşom nasılsın
Nasıl olayım iş güç iş güçO nasıl selam gızzselam yavru ceylan senii
Zaten sevişme yasağı da gelecek diye ödüm patliyorSana herşey serbest yavrm
Kesinlikle
İkizler olmak ayrıcalıktır canım ikizler
AnshaksmskNasıl olayım iş güç iş güç
Yorldum yaa
Yavru ceylann
Sen napionn ürkek davşannn
Hayırla bu yatağa yatırdığın günleri de gostersin rabbim canimmBakın pipili bebemin yatağı geldi ama henüz eksik çok ,
Kır zincirleriniZaten sevişme yasağı da gelecek diye ödüm patliyoröyle bile olsa bana serbest olur dimii
Bakın pipili bebemin yatağı geldi ama henüz eksik çok ,
Zaten sevişme yasağı da gelecek diye ödüm patliyoröyle bile olsa bana serbest olur dimii
çok güzel çok beğendim güzel güle yatsın paşa içindeBakın pipili bebemin yatağı geldi ama henüz eksik çok ,
Çok hoş yaaa çok şirinArka duvar tamamen kaplanacakk ☺yatağın üst citasina ışıklı toplar gelecek bir de şunları sipariş ettim duvara asmak id
Arka duvar tamamen kaplanacakk ☺yatağın üst citasina ışıklı toplar gelecek bir de şunları sipariş ettim duvara asmak id
Samdanim çok guEl şeyler sipariş ettim gelsin hepsi neler yapicam :) arka duvar tamamen kaplanacak zaten, ışıklı toplar ışıklı isimlik sipariş ettim oyun çadırı susler ile uyumlu isimli halısını falan da sipariş ettik bakalım hepsi bir gelsin deyaaa çok güzel maşallah Süphan Allahsağlıklı güzel günlerde kullansin pipili
İskandinav tarz süslemeler yapicak mısın odaya patilim:)
Canim poğaça yanaklimmm teşekkür ederim amin insqllaahh tez zaman daaa en güzelleri size olsunnnHayırla bu yatağa yatırdığın günleri de gostersin rabbim canimmdarısı bizlere inşallah