Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hoş geldin esmer bombam 💣
Ben görüştüm ve doktorum kaos biter ama viral salgın bitmez dedi. Haklı kadın grip bitiyor mu ki o bitsin benim ablam bile geçen ay domuz gribiydi kaç yıl geçmiş üstünden kız domuz gribi oldu :KK70:
Dolayısıyla doktorum hastahane uygulamayı kaldırsa bile ziyaretçi almayalım dedi bana. Oda süslemesi enfeksiyon yayan saçmalıktan başka birşey değil dedi. Kaç bebeğimi doğar doğmaz enfeksiyondan yatırdık laf eden olursa da topu bana at doktorum yasakladı de dedi.
Hak verdim kuzum.
Gerçekten güvenip kimseyi alamam sanırım ziyaretçi olarak o tarihte de.. İlla taşıyıcılar olur çünkü 🤷🏼‍♀️
Bilmiyorum ki ya bromm çok istiyorum valla Allah biliyo ya cinsiyet partisi de yapamadım ,😒😅 ben sanırım yaparım😂 iyi bir sağlık taramasından gexire gecire milleti😂😂

Şamdanım ve @Kendinisevenbirii bugün çok yoruldum belki kendimi ödüllendirmek için akşam geyşama tecavüz edebilirim :KK8::KK70:
Kız ciciimm artık sen geysaya değilde, geyşa mi sana tecavüz edecek potansiyele gelse diyorum:işsiz::KK8:bu işte bir yanlışlık var:KK70: artık düzelsin, normal ayarlarına dönsün şu geyşa yaa:KK70:

Teşekkür ederim gülparem yemek yapmaya geçeceğiz şimdi.

Şamdanım ve K Kendinisevenbirii bugün çok yoruldum belki kendimi ödüllendirmek için akşam geyşama tecavüz edebilirim :KK8::KK70:

Hoşgeldin büşom nasılsın 😍

aynen cicicim :KK66: o kadar yorgunluğun üstüne geyşanı üstün isteklerine alet etmelisin😍😍

Arka duvar tamamen kaplanacakk ☺️yatağın üst citasina ışıklı toplar gelecek bir de şunları sipariş ettim duvara asmak id

Eklentiler

• IMG_20200322_181808.jpg
    IMG_20200322_181808.jpg
    83,6 KB · Görüntüleme: 39
Zaten sevişme yasağı da gelecek diye ödüm patliyor:110: :skandal:öyle bile olsa bana serbest olur dimii:KK8::KK70:

sana yasak gelse ülkeyi kaosa sokarsin savaş bile cikarirsin :KK70: :KK70: kesin sen muaf olursun. yasak gelirse ben de seninle aynı safta savaşrim:KK70: :KK70:

Arka duvar tamamen kaplanacakk ☺yatağın üst citasina ışıklı toplar gelecek bir de şunları sipariş ettim duvara asmak id

benim oğlanınki de bundan😍 çok güzel ve kullanışlı bence😍😍 güle güle kullanın canım:)

yaaa çok güzel maşallah Süphan Allah 😍😍 sağlıklı güzel günlerde kullansin pipili

İskandinav tarz süslemeler yapicak mısın odaya patilim:)
Samdanim çok guEl şeyler sipariş ettim gelsin hepsi neler yapicam :) arka duvar tamamen kaplanacak zaten, ışıklı toplar ışıklı isimlik sipariş ettim oyun çadırı susler ile uyumlu isimli halısını falan da sipariş ettik bakalım hepsi bir gelsin de 😍☺️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X