Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aynen en son bende Corona var diye hastaneye kaçıp gitmesin ama ince bir ayar istiyo dikkat et

ben kocişimi sabah uyanmama cezasi olarak biletini kesmistim. geceden de yorgun. bu geceden pek umudum yok ama saldircam
Aynen sen yine de şansını dene samdanim ummadık taş baş yarar bakarsın o sana saldırır

Aksam oldu boyle oldu heee gizlaaaa niyetleri bozan bozana
Napiyonuz biz gene cay iciyouz harbiden HayatSevinceGuzel in dedgi gbi oldu ev bugun kahvehane gbi habire ye ic ye ic bu isin sonu kotu gelsn kilolar
Niyeti bozanlardan ses yok çayım sen niye bozmuyorsuun vallahi içim dışım çaydan ondan bundan su doldu

KiLar bzm isyrni tatil etmisler ben yarn ise gdecektm giremiyorm 1 kişi de vaka için hastaneye almışlar test yapılacakmış bu eurumda bende bsey var mıdır

inşallah yoktur patilim. ama sen telaş etme. zaten hijyene kurallara dikkat ediyodun. temas bile olsa temel kurallara uyduğunda hasta olmuyosun
sakin olmaya çalış. bebisi de kendini de strese sokma. bak hiç bisey olmicak göreceksin

Maşallah yeğenine. Ayrıca pipilinin de odası hayırlı olsun internetten paylastigin görsele bayıldım
Teşekkürler nihalim
Hankisi? Yatak olan mi duvar yazıları mı yatagimiz dün geldi, resimdeki ile aynısıni yaptırdık odayı tamamlayim komple halini aticam size

Ya zaten şüphelenen kişi benim bölümden bile değil karşı bölümden yani adamla merhaba merhaba o kadar öyle aynı ortamda falan bulunmuslugumuz hiç yok ama şuan dusundgm bu durumda benim hastaneye gitmem gerekiyor mu ? Ya da hamile iken bana o testleri yapacaklqr mi

Vaka sayısı 1236 olmuş
Ölü sayısı 30a yükselmiş
Off ne kadar hızlı yayiliyor böyle yaşimdiye kadar vefat edenler hep yaşlılarmış Allah rahmet eylesin insallah gençlerde ölüm olmaz, o zmn durum daha vahim olur Allah'ım esirgesin cümlemizi

Off ne kadar hızlı yayiliyor böyle yaşimdiye kadar vefat edenler hep yaşlılarmış Allah rahmet eylesin insallah gençlerde ölüm olmaz, o zmn durum daha vahim olur Allah'ım esirgesin cümlemizi
Valla geçen 60 yaşında biri oldu poğaça yanaklim baktgn zaman 60 yaş çok ta fazla bir yaş değil.. benim babam da 60 yaşında mesela , yani 70-80 evet belki okey ama 60-65 bunlar bana fazla gelmiyor yavrum ya

Valla geçen 60 yaşında biri oldu poğaça yanaklim baktgn zaman 60 yaş çok ta fazla bir yaş değil.. benim babam da 60 yaşında mesela , yani 70-80 evet belki okey ama 60-65 bunlar bana fazla gelmiyor yavrum ya
Aynen oyle cok mutsuzumm gene karalar coktu bagrima Allah immm ne zaman bitecek bu cile

Aynen oyle cok mutsuzumm gene karalar coktu bagrima Allah immm ne zaman bitecek bu cile
Valla canım bana hemen bitecek gbi gelmiyor nedense .. her gün daha da çoğalıyor çok fazla yani ciddi anlamda ya dışarı çıkma yasağı gelmeli ya da başka bişey yapılmalı yani böyle onu kapanacak gbi bitecek gbi gelmiyor bana bizim burada polisler ekip arabası ile sokaklara ckmayin diye bas bas bağırıyor gene çıkanlar hep yaşlılar .. bgun markete gitmemiz gerekiyordu 70yas üstü amcalar hala sokakta güya yasak geldi, hiç gelmiş gbi degildi valla
Bizim türk milleti arsız anlamiyor

Aynen orası öyle canım 60 yaş ne ki oda genç tabi de,bugün eşim 37 yaşındaymış bı ölen diyince burda sandim içim bı tuhaf oldu İtalyadaymis dedi sonra biraz rahatladım ama can heryerde can rabbim yardım etsin tüm dünyaya insallah

Bencede kesinlikle yasak gelmeden hallolmayacak gibi... o banklari oturmasinlar diye kesip kaldirdi belediyeden gorevliler yaaa dusun insanlara buraya oturma keyfi gezme hasta olur olebilirsin sevdiklerine bulastirirsin onlar olebilir hasta olur diyorsun yok anlamuyor da hasta olmasinlar diye oturamasinlar diye banklari sokmek zorunda kaliyirlar hayretler icindeyim yaaa
Evde en cok bunalan skilanlardanim ama napalim saglik hrrseyin basi .... okadr gerginim sinjrliyimki esimle kizim oynuyor ve esim surekli kizimi opuyor diye geriliyorum cok opme diye diye dilimde tuy bitti anlamiyor tamam evlat seveceksin ok 1 2 defa op vicik vicik olmayin bi sure diyorum ise gidip geliyor dikkat ediyor kendine uzuluyorum da boyle dedgm icin ama korkuyorum da .... hepimiz ruh hastasi olacagz yaknda

Ya adamlar banklari kaldırıyor amcalar yerde oturuyor haberler de gösterdiler şaka gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…