- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #84.181
Kız nihalim sakin ol da seviş sevişne girtlaklamasi tovbe
Kız samdan sasirtiyorsun beniiçok güzel bı şeye ağırlık veriyosun,lütfen devammm
Ben de minik adamimla uyuyorumBiz de ayrıyız çocuklarla uyumaya alışmışım bırakamıyorum
Ses dinleyemezmis miii bu adamlara neoluyor boyleBen de minik adamimla uyuyorum ❤
Eşim 2 sene oğlunla yat diyor, ses falan dinleyemezmis, salonda oğlumla yatıyoruz,kendisi erkenden yattığı için yatak odası da ona ait
Aynı bizBen de minik adamimla uyuyorum ❤
Eşim 2 sene oğlunla yat diyor, ses falan dinleyemezmis, salonda oğlumla yatıyoruz,kendisi erkenden yattığı için yatak odası da ona ait
Biraz büyüsün erken uyku düzeni olsun yatak odadini kaparım oğlumla, kendisi de ister bizimle yatar ister ayrıAynı bizeşimde erkenden kapanıyordu. Uyku problemi var bölünmesini istemiyordu. Bu işin raconu bu herhalde ama yatağımı özledim
Tipik ikizler. Bakarsın çok iyi bakarsın delirmiş. Alıştım artık
Biximki ilk ikj çocukta da ayrı yattı canım,uykusu çok kıymetli
Aynen canım kanepeler ne işe yarıyorBiraz büyüsün erken uyku düzeni olsun yatak odadini kaparım oğlumla, kendisi de ister bizimle yatar ister ayrı
Bizim uyku ihtiyacımız yok sanki.Biximki ilk ikj çocukta da ayrı yattı canım,uykusu çok kıymetli
Ve bunu bana diyorsunNefes den solunumdan geçiyor hahahahahahaha
Ayy yapmasınlar dursunlar azıcık şu zamanda onu mu düşünür ya insan ben düşünmüyorum
Teşekkür ederim gülparem yemek yapmaya geçeceğiz şimdi.Kolay gelsin cicimmm ❤
Şamdanım ve K Kendinisevenbirii bugün çok yoruldum belki kendimi ödüllendirmek için akşam geyşama tecavüz edebilirimdoğru diyosun savaşmaya karşı değilim ama sevişmeye ağırlık verebilirim
Hoşgeldin büşom nasılsınİyi akşamlar kızlarr ❤❤
Hoş geldin esmer bombamB Brunello Cicinelli bromm ❣ ben henuz bu durumu gprusmedim söylediğin durumu , 3 Nisan da randevum var büyük ihtimal benim hastaned aynısını diyecek. Umarım o zamanq kadar kurtuluruz bu illetten
Bizimki hala dışarı çıkma sevdasındaTipik ikizler. Bakarsın çok iyi bakarsın delirmiş. Alıştım artıkama ise gittiği zamanlarda hak veriyorum uyku problemi var da yani şu an çok alakasız oldu. Zaten hakkından geldim. Bana kızıp alışveriş icin dışarı çıkacaktı ByNkoaLa nin da dediği gibi çıkarsan geri dönme git baba evine dedim paşa paşa oturdu
Sana herşey serbest yavrmVe bunu bana diyorsun