- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.050
-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #84.241
Hemde ne oburoy çok tatlı yabirazcik obur mu ne
Dimi yaa bonyo tuvalet giriş demiyorum bulduğum yerde sıkıştırıyorm ben koca mibu rahatlığıma kısıtlama gelirse koca mi da yanıma alır ülkeyi terk ederim
Yok canim izinli bu ara ama bitti sayılır izni salı gunu başlayacak tekrar,şimdi evde takılıyoz
İyiyim cicimm yemek yiyeceğiz birazdan cem yılmazın filmi de netflixe verilmiş onu izleyeceğiz yavaştan evden sıkılmaya başladım benim gibi evci biri bile sıkılıyorsa napacaz bilmiyorum vallaTeşekkür ederim gülparem yemek yapmaya geçeceğiz şimdi.
Şamdanım ve K Kendinisevenbirii bugün çok yoruldum belki kendimi ödüllendirmek için akşam geyşama tecavüz edebilirim
Hoşgeldin büşom nasılsın
Kuzum benimki sırf burcundan değil işte huyuaramızda espridir bu bizim. Ben ikizler burcu insanıyla hayatta yapamam dedim sonra da evlendim yoksa sen çok tatlısın ❤❤ alınma sakın
Hemde ne obur
Teyzecim çok mu yedin qcaba yeter diyorum sen sus teyzss immmm cokkk güzel diyobu kafasındakini falan da ben aldım bu kekleri yapmadan önce diyo ki masterchef sakkami takım mi teyzis ağzını yediğim çocuk
Yemek yerken bide lavabo da nefes alacak kadar boş kalıyor yeteradam nefes alacak kadar boş kaliyo mu kiz doğru söyle
yani doğru diyosun. biz oğlanı üç dört gündür odasina yatırıyoruz. o bile ne kadar özgürleştirici bir eylem geldi bize
Boğamaşallah ya çok tatlıama çok çok da bilmiş
demek sakkasini takacakmisbu ponçigin burcu ne patilim:)
Celalle ceren filmi geldi aklımaYemek yerken bide lavabo da nefes alacak kadar boş kalıyor yeter
Demek ki keramet sizin oğlanı odasında yatırmanız da sakliymis samdanimaynen devam, yanınıza ne kadar almadınız o kadar sevişmek için zamanınız olur
Niye kız bilmiyorum ben onu aydınlat hele biCelalle ceren filmi geldi aklıma
Celalle ceren filmi Şahan gokbakar ve Ezgi mola oynuyor isim de onların zaten . Bunların arkadaşları evleniyorlar sadece WC ve yemek molası veriyoruz meğer evlilik özgürce sevismekmis gibi bir şey diyordu daNiye kız bilmiyorum ben onu aydınlat hele bi
Filmi oyuncuları filan biliyorum da bu sahneyi bilmiyodum, ama haklı yani benim esim de isyan ediyor arada ama yapacak bişi yok pil bitmeden .....Celalle ceren filmi Şahan gokbakar ve Ezgi mola oynuyor isim de onların zaten . Bunların arkadaşları evleniyorlar sadece WC ve yemek molası veriyoruz meğer evlilik özgürce sevismekmis gibi bir şey diyordu da
Yemek yerken bide lavabo da nefes alacak kadar boş kalıyor yeter
Demek ki keramet sizin oğlanı odasında yatırmanız da sakliymis samdanimaynen devam, yanınıza ne kadar almadınız o kadar sevişmek için zamanınız olur
Boğa
Nisan da doğum gnusu var pitircigiminnn
Samdanim 2017 doğumlu benim minik prensesim tam 3u dolduruyoruz Allah nasip ederseyaaa maşallah4 mü oluyo pıtırcık hanım
rosun kızı da böyle olur o zaman demi
Doğru dedinçok müsade ediyomusun nefes almasinayasağa karşı nefes alma süresini yarıya indirebilirsin bence
valla eşim yorulmaya başladı gibi canımbu gece tekrar üstüne gidicem bakalım gerçekten keramet var mi
Samdanim 2017 doğumlu benim minik prensesim tam 3u dolduruyoruz Allah nasip ederse ☺ bu sene doğum günü yapamayacağız ona malum.. aile içinde ufak birsey yapicaz. Bakalım
Rosssumun kızi dünya tatlisi olcak benim gelinim
Maşallah yeğenine. Ayrıca pipilinin de odası hayırlı olsun internetten paylastigin görsele bayıldımSamdanim 2017 doğumlu benim minik prensesim tam 3u dolduruyoruz Allah nasip ederse ☺ bu sene doğum günü yapamayacağız ona malum.. aile içinde ufak birsey yapicaz. Bakalım
Rosssumun kızi dünya tatlisi olcak benim gelinim
Doğru dedinben bunu niye düşünemedim, yasağı karşı nefes alma süresini yarıya indiriyim arada ben alıştıra alıştıra
Eşin yorulmaya başlasa da evde olduğundan ötürü enerjisi hep olacaktır samdanimsen git üstüne o bı sasirsin yavaştan sonra sende alıştıra alıştıra sadece arada aldığı nefes konumuna getirirsin
Darısı geysanin başına