Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
oy çok tatlı ya birazcik obur mu ne
Hemde ne obur
Teyzecim çok mu yedin qcaba yeter diyorum sen sus teyzss immmm cokkk güzel diyo bu kafasındakini falan da ben aldım bu kekleri yapmadan önce diyo ki masterchef sakkami takım mi teyzis ağzını yediğim çocuk

adam nefes alacak kadar boş kaliyo mu kiz doğru söyle

yani doğru diyosun. biz oğlanı üç dört gündür odasina yatırıyoruz. o bile ne kadar özgürleştirici bir eylem geldi bize

İyiyim cicimm yemek yiyeceğiz birazdan cem yılmazın filmi de netflixe verilmiş onu izleyeceğiz yavaştan evden sıkılmaya başladım benim gibi evci biri bile sıkılıyorsa napacaz bilmiyorum valla sen nasılsın cicimm bitti mi temizlik

Kuzum benimki sırf burcundan değil işte huyu aramızda espridir bu bizim. Ben ikizler burcu insanıyla hayatta yapamam dedim sonra da evlendim yoksa sen çok tatlısın ❤❤ alınma sakın

bende azıcık takiliyim demiştim canim

benim burclarla ilgili bi kriterim yoktu evlenirken bazı insanlar çok bilinçli oluyor

maşallah ya çok tatlı ama çok çok da bilmiş

demek sakkasini takacakmis bu ponçigin burcu ne patilim:)

adam nefes alacak kadar boş kaliyo mu kiz doğru söyle

yani doğru diyosun. biz oğlanı üç dört gündür odasina yatırıyoruz. o bile ne kadar özgürleştirici bir eylem geldi bize
Yemek yerken bide lavabo da nefes alacak kadar boş kalıyor yeter

Demek ki keramet sizin oğlanı odasında yatırmanız da sakliymis samdanimaynen devam, yanınıza ne kadar almadınız o kadar sevişmek için zamanınız olur

Celalle ceren filmi geldi aklıma

Niye kız bilmiyorum ben onu aydınlat hele bi
Celalle ceren filmi Şahan gokbakar ve Ezgi mola oynuyor isim de onların zaten . Bunların arkadaşları evleniyorlar sadece WC ve yemek molası veriyoruz meğer evlilik özgürce sevismekmis gibi bir şey diyordu da

Celalle ceren filmi Şahan gokbakar ve Ezgi mola oynuyor isim de onların zaten . Bunların arkadaşları evleniyorlar sadece WC ve yemek molası veriyoruz meğer evlilik özgürce sevismekmis gibi bir şey diyordu da
Filmi oyuncuları filan biliyorum da bu sahneyi bilmiyodum, ama haklı yani benim esim de isyan ediyor arada ama yapacak bişi yok pil bitmeden .....

çok müsade ediyomusun nefes almasina yasağa karşı nefes alma süresini yarıya indirebilirsin bence

valla eşim yorulmaya başladı gibi canım bu gece tekrar üstüne gidicem bakalım gerçekten keramet var mi

yaaa maşallah 4 mü oluyo pıtırcık hanım
rosun kızı da böyle olur o zaman demi
Samdanim 2017 doğumlu benim minik prensesim tam 3u dolduruyoruz Allah nasip ederse bu sene doğum günü yapamayacağız ona malum.. aile içinde ufak birsey yapicaz. Bakalım

Rosssumun kızi dünya tatlisi olcak benim gelinim

çok müsade ediyomusun nefes almasina yasağa karşı nefes alma süresini yarıya indirebilirsin bence

valla eşim yorulmaya başladı gibi canım bu gece tekrar üstüne gidicem bakalım gerçekten keramet var mi
Doğru dedin ben bunu niye düşünemedim, yasağı karşı nefes alma süresini yarıya indiriyim arada ben alıştıra alıştıra
Eşin yorulmaya başlasa da evde olduğundan ötürü enerjisi hep olacaktır samdanim sen git üstüne o bı sasirsin yavaştan sonra sende alıştıra alıştıra sadece arada aldığı nefes konumuna getirirsin
Darısı geysanin başına

benim mini akrosum da 2017 doğumlu:) senin yeğen dilli düdük maşallah ben daha büyük saniyodum

bana vermiyo ross bebem akros diye sen kaçırma bari kızı

Maşallah yeğenine. Ayrıca pipilinin de odası hayırlı olsun internetten paylastigin görsele bayıldım

aynen en son bende Corona var diye hastaneye kaçıp gitmesin ama ince bir ayar istiyo dikkat et

ben kocişimi sabah uyanmama cezasi olarak biletini kesmistim. geceden de yorgun. bu geceden pek umudum yok ama saldircam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…