Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
oy çok tatlı ya😍😍 birazcik obur mu ne :KK70: :KK70:
Hemde ne obur😅
Teyzecim çok mu yedin qcaba yeter diyorum sen sus teyzss immmm cokkk güzel diyo 😅😅 bu kafasındakini falan da ben aldım bu kekleri yapmadan önce diyo ki masterchef sakkami takım mi teyzis 😅😅😅😅 ağzını yediğim çocuk😅😅😅

Dimi yaa bonyo tuvalet giriş demiyorum bulduğum yerde sıkıştırıyorm ben koca mi :sampiyon:bu rahatlığıma kısıtlama gelirse koca mi da yanıma alır ülkeyi terk ederim :KK70:
Yok canim izinli bu ara ama bitti sayılır izni salı gunu başlayacak tekrar,şimdi evde takılıyoz:KK8:

adam nefes alacak kadar boş kaliyo mu kiz doğru söyle:KK70: :KK70: :KK70:

yani doğru diyosun. biz oğlanı üç dört gündür odasina yatırıyoruz. o bile ne kadar özgürleştirici bir eylem geldi bize:KK70: :KK70:

Teşekkür ederim gülparem yemek yapmaya geçeceğiz şimdi.

Şamdanım ve K Kendinisevenbirii bugün çok yoruldum belki kendimi ödüllendirmek için akşam geyşama tecavüz edebilirim :KK8::KK70:

Hoşgeldin büşom nasılsın 😍
İyiyim cicimm yemek yiyeceğiz birazdan cem yılmazın filmi de netflixe verilmiş onu izleyeceğiz yavaştan evden sıkılmaya başladım benim gibi evci biri bile sıkılıyorsa napacaz bilmiyorum valla 😂 sen nasılsın cicimm bitti mi temizlik

Kuzum benimki sırf burcundan değil işte huyu 😁aramızda espridir bu bizim. Ben ikizler burcu insanıyla hayatta yapamam dedim sonra da evlendim😍 yoksa sen çok tatlısın ❤❤ alınma sakın💞💞

:KK70: :KK70: bende azıcık takiliyim demiştim canim

benim burclarla ilgili bi kriterim yoktu evlenirken:KK70: :KK70: bazı insanlar çok bilinçli oluyor

Hemde ne obur😅
Teyzecim çok mu yedin qcaba yeter diyorum sen sus teyzss immmm cokkk güzel diyo 😅😅 bu kafasındakini falan da ben aldım bu kekleri yapmadan önce diyo ki masterchef sakkami takım mi teyzis 😅😅😅😅 ağzını yediğim çocuk😅😅😅

maşallah ya çok tatlı 😍 ama çok çok da bilmiş:KK70: :KK70: :KK70:

demek sakkasini takacakmis:KK70: bu ponçigin burcu ne patilim:)

adam nefes alacak kadar boş kaliyo mu kiz doğru söyle:KK70: :KK70: :KK70:

yani doğru diyosun. biz oğlanı üç dört gündür odasina yatırıyoruz. o bile ne kadar özgürleştirici bir eylem geldi bize:KK70: :KK70:
Yemek yerken bide lavabo da nefes alacak kadar boş kalıyor yeter :KK70:

Demek ki keramet sizin oğlanı odasında yatırmanız da sakliymis samdanim:KK70:aynen devam, yanınıza ne kadar almadınız o kadar sevişmek için zamanınız olur :KK8::KK70:

Demek ki keramet sizin oğlanı odasında yatırmanız da sakliymis samdanim:KK70:aynen devam, yanınıza ne kadar almadınız o kadar sevişmek için zamanınız olur :KK8::KK70:
Celalle ceren filmi geldi aklıma😂

Niye kız bilmiyorum ben onu aydınlat hele bi :KK70:
Celalle ceren filmi Şahan gokbakar ve Ezgi mola oynuyor isim de onların zaten . Bunların arkadaşları evleniyorlar sadece WC ve yemek molası veriyoruz meğer evlilik özgürce sevismekmis gibi bir şey diyordu da :KK70:

Celalle ceren filmi Şahan gokbakar ve Ezgi mola oynuyor isim de onların zaten . Bunların arkadaşları evleniyorlar sadece WC ve yemek molası veriyoruz meğer evlilik özgürce sevismekmis gibi bir şey diyordu da :KK70:
Filmi oyuncuları filan biliyorum da bu sahneyi bilmiyodum, ama haklı yani benim esim de isyan ediyor arada ama yapacak bişi yok pil bitmeden ..... :KK70: :KK70:

çok müsade ediyomusun nefes almasina :KK70: :KK70: yasağa karşı nefes alma süresini yarıya indirebilirsin bence:KK70:

valla eşim yorulmaya başladı gibi canım:KK70: bu gece tekrar üstüne gidicem bakalım gerçekten keramet var mi:KK70: :KK70:

yaaa maşallah 😍😍 4 mü oluyo pıtırcık hanım 😍
rosun kızı da böyle olur o zaman demi 😍😍
Samdanim 2017 doğumlu benim minik prensesim tam 3u dolduruyoruz Allah nasip ederse ☺️ bu sene doğum günü yapamayacağız ona malum.. aile içinde ufak birsey yapicaz. Bakalım

Rosssumun kızi dünya tatlisi olcak benim gelinim😅

çok müsade ediyomusun nefes almasina :KK70: :KK70: yasağa karşı nefes alma süresini yarıya indirebilirsin bence:KK70:

valla eşim yorulmaya başladı gibi canım:KK70: bu gece tekrar üstüne gidicem bakalım gerçekten keramet var mi:KK70: :KK70:
Doğru dedin :KK70:ben bunu niye düşünemedim, yasağı karşı nefes alma süresini yarıya indiriyim arada ben alıştıra alıştıra :KK70:
Eşin yorulmaya başlasa da evde olduğundan ötürü enerjisi hep olacaktır samdanim:KK8: sen git üstüne o bı sasirsin yavaştan sonra sende alıştıra alıştıra sadece arada aldığı nefes konumuna getirirsin:KK8::KK70:
Darısı geysanin başına:işsiz::KK70:

Samdanim 2017 doğumlu benim minik prensesim tam 3u dolduruyoruz Allah nasip ederse ☺ bu sene doğum günü yapamayacağız ona malum.. aile içinde ufak birsey yapicaz. Bakalım

benim mini akrosum da 2017 doğumlu:) senin yeğen dilli düdük maşallah ben daha büyük saniyodum:KK70: :KK70:

bana vermiyo ross bebem akros diye:KK70: :KK70: sen kaçırma bari kızı 😍😍

Samdanim 2017 doğumlu benim minik prensesim tam 3u dolduruyoruz Allah nasip ederse ☺ bu sene doğum günü yapamayacağız ona malum.. aile içinde ufak birsey yapicaz. Bakalım

Maşallah yeğenine. Ayrıca pipilinin de odası hayırlı olsun internetten paylastigin görsele bayıldım🙂

Doğru dedin :KK70:ben bunu niye düşünemedim, yasağı karşı nefes alma süresini yarıya indiriyim arada ben alıştıra alıştıra :KK70:
Eşin yorulmaya başlasa da evde olduğundan ötürü enerjisi hep olacaktır samdanim:KK8: sen git üstüne o bı sasirsin yavaştan sonra sende alıştıra alıştıra sadece arada aldığı nefes konumuna getirirsin:KK8::KK70:
Darısı geysanin başına:işsiz::KK70:

aynen en son bende Corona var diye hastaneye kaçıp gitmesin ama ince bir ayar istiyo dikkat et :KK70: :KK70:

ben kocişimi sabah uyanmama cezasi olarak biletini kesmistim. geceden de yorgun. bu geceden pek umudum yok ama saldircam:KK70: :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X