Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amiiiiinnnnn

Onbirinci dakka olay boyut değiştiriyor da kaldım ben siz hep o boyutta kalın yaa

Kolay gelsin de cicim temizliğe bu saate kalmanizin başka sebepleri varmiydizira benim temizlik biteli 2 saat oldu

sen bi zahmet yardım da etme cici niye oturmuyosun oturduğun yerde acaba
Geyşam da otur diyor ama tek yapınca da çok gevşek gevşek iş yapıyor benim 5 dk da hallettiğim yeri o yarım saatte hallediyor cinlerim tepeme çıkıyor şamdanım
Yaşlılardan betersin söz dinlemiyorsun sana da kesmek lazım para cezası diyor

İkisi de olmayabilir belki birbirini girtlaklayanlar çoğunlukta olabilir mesela

Kolay gelsin cicimmm

haklı ne kadar yavaş yaparsa yapsin sen ayağını uzatıp dinlensene cici. yapıldıktan sonra hızlı yavaş ne farkeder ki

ByNkoaLa kız gel burayaböyle zaman da sevişmeyi düşünenlere şaşıyorum demişsin cinsellik kategorisinde bı msjnda
Evde duran adamlar kadınlar napsinlar yani,sevismeyip savassinlar mi be ross
Nefes den solunumdan geçiyor hahahahahahaha
Ayy yapmasınlar dursunlar azıcık şu zamanda onu mu düşünür ya insan ben düşünmüyorum

Kız nihalim sakin ol da seviş sevişne girtlaklamasi tovbe

Kız samdan sasirtiyorsun benii çok güzel bı şeye ağırlık veriyosun,lütfen devammm
Evde durmaya alışık olmadığı için arada patlayabilirmis. Ben alışikmisim. Sanki ben istedim evde kalmayı. Çocukların sesini kafası götürmüyor herhalde büyük kız kıskançlık yaptığı için son zamanlarda çok fazla bağıra bağıra ağlıyor sonra esim başka odaya gidince de ben çıldırıyorum sanki babamın evinden getirdim şöyle şöyle vurasim geliyor. Ben masum bir yengecim halbuki evde olmayı seviyorsam benim suçum mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…