-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #84.161
Amiiiiinnnnnbi düzene girebilsek gelecem cayim:) ama işe gidip gelince yetişemiyorum hiç topige. arada girip okuyayim diyorum o bile kaliyo hep yarim yamalak
iyi yapmışsın canım. bizim de idare eder bı sure yiyeceklerimiz:) oglana etkinlik malzemesi bile stokladikhava gerçekten çok güzel görünüyodu inşallah gezecegimiz günlerde gelir:)
Onbirinci dakka olay boyut değiştiriyor da kaldım benseni yerim ben
kocam yay burcusu olmaya başladı artık sanırımnüfusu patlatabiliriz ama ilk tercihim degil açıkçası. sadece fırsatı değerlendiren bir hatun olarak kalayim ben
ayrica şu olaylar durulsun bosanabilirim deon dk kavga ediyoruz onbirinci dk olay boyut degistiriyo sen boşanmazsin ama sizin direk nüfus artışı olur
Kolay gelsin de cicim temizliğe bu saate kalmanizin başka sebepleri varmiydiTünaydın kuzularım. Geyşamla temizlik yapıyoruz öldüm. Oturdum şimdi dinlenmeye. Aslında o yapıyor ben yardım ediyorum ama yine de öldüm. Bir yatak odası ve mutfak kaldı o da bitse çocuk bile isyana geldi içimde
Hadi sizde yatmayın kalkın temizliğe. Gorini gorinilere ölümmmmmm tüm virüsleri yok edeceğiz
Baska gunlerde de olur da c.tesi gecesi genelinin x gecesi diye bi istatistik okumustum ona istinadendedim
Geyşam da otur diyor ama tek yapınca da çok gevşek gevşek iş yapıyor benim 5 dk da hallettiğim yeri o yarım saatte hallediyor cinlerim tepeme çıkıyor şamdanımsen bi zahmet yardım da etme ciciniye oturmuyosun oturduğun yerde acaba
Çok güzel buuu
12 de başladık pamuğum ev koronahaneye dönmüş akşam 8 9 da anca biter bu temizlikKolay gelsin de cicim temizliğe bu saate kalmanizin başka sebepleri varmiydizira benim temizlik biteli 2 saat oldu
Abooo harikaa olmuss kizzz ellerine saglikkk gule gule bitir ve de kullannn abartisiz bayildim
Hakkaten çok hoş samdanım renklerine bayıldım
Çok güzel buuu
Gozunuz aydın canımEvde ama ayrı odalarda yatıyoruz
Birde işyerindeki o çocuktaki virüs testi negatif çıkmış çok şükür :)
İkisi de olmayabilir belki birbirini girtlaklayanlar çoğunlukta olabilir meselaAyy samdanim estağfurullah utandım şimdibiz sana benzeleyelim asıl bee
Ülke de ya boşanma sayısı patlayacak ya da nüfus sayısı deniyor zatenbakalım hangisi ağır basacak
Türkiye gibi bı memlekette,oyumu nüfus patlamasından yana kullanıyorum ben
Kolay gelsin cicimmmGeyşam da otur diyor ama tek yapınca da çok gevşek gevşek iş yapıyor benim 5 dk da hallettiğim yeri o yarım saatte hallediyor cinlerim tepeme çıkıyor şamdanım
Yaşlılardan betersin söz dinlemiyorsun sana da kesmek lazım para cezası diyor
Onbirinci dakka olay boyut değiştiriyor da kaldım bensiz hep o boyutta kalın yaa
haklı ne kadar yavaş yaparsa yapsin sen ayağını uzatıp dinlensene cici. yapıldıktan sonra hızlı yavaş ne farkeder kiGeyşam da otur diyor ama tek yapınca da çok gevşek gevşek iş yapıyor benim 5 dk da hallettiğim yeri o yarım saatte hallediyor cinlerim tepeme çıkıyor şamdanım
Yaşlılardan betersin söz dinlemiyorsun sana da kesmek lazım para cezası diyor
Kız nihalim sakin ol da seviş sevişİkisi de olmayabilir belki birbirini girtlaklayanlar çoğunlukta olabilir mesela
Kız samdan sasirtiyorsun beniidoğru diyosun savaşmaya karşı değilim ama sevişmeye ağırlık verebilirim
Nefes den solunumdan geçiyor hahahahahahahaByNkoaLa kız gel buraya böyle zaman da sevişmeyi düşünenlere şaşıyorum demişsin cinsellik kategorisinde bı msjnda
Evde duran adamlar kadınlar napsinlar yani,sevismeyip savassinlar mi be ross
Çok şükür nihalimmm :)Gozunuz aydın canım
Evde durmaya alışık olmadığı için arada patlayabilirmis. Ben alışikmisim. Sanki ben istedim evde kalmayı. Çocukların sesini kafası götürmüyor herhalde büyük kız kıskançlık yaptığı için son zamanlarda çok fazla bağıra bağıra ağlıyor sonra esim başka odaya gidince de ben çıldırıyorum sanki babamın evinden getirdimKız nihalim sakin ol da seviş sevişne girtlaklamasi tovbe
Kız samdan sasirtiyorsun beniiçok güzel bı şeye ağırlık veriyosun,lütfen devammm
Biz de ayrıyız çocuklarla uyumaya alışmışım bırakamıyorumÇok şükür nihalimmm :)
Ama biz hala ayrı yatıyoruz
Jajahsbsbsbsnsnnsn
Ben çocukları da attım yanından kocayı da iki kişilik yatakta misler gbi dine döne uyuyirmBiz de ayrıyız çocuklarla uyumaya alışmışım bırakamıyorum