Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız nihalim sakin ol da seviş seviş:KK8:ne girtlaklamasi tovbe:skandal:

Kız samdan sasirtiyorsun benii :skandal: çok güzel bı şeye ağırlık veriyosun,lütfen devammm:KK73::KK8:

savaşmaktan yorgun düştü naciz bedenim kuzum:KK70: :KK70: artık keyfine yasayacam hazır adam normal insana dönmüşken:KK70: :KK70:

Biz de ayrıyız çocuklarla uyumaya alışmışım bırakamıyorum 🥰🙈
Ben de minik adamimla uyuyorum ❤️
Eşim 2 sene oğlunla yat diyor, ses falan dinleyemezmis, salonda oğlumla yatıyoruz,kendisi erkenden yattığı için yatak odası da ona ait 🙄

Ben de minik adamimla uyuyorum ❤
Eşim 2 sene oğlunla yat diyor, ses falan dinleyemezmis, salonda oğlumla yatıyoruz,kendisi erkenden yattığı için yatak odası da ona ait 🙄
Ses dinleyemezmis miii bu adamlara neoluyor boyle Jawlensky Jawlensky 1 swninki 2 bugun ya 😡

Ben de minik adamimla uyuyorum ❤
Aynı biz 😁 eşimde erkenden kapanıyordu. Uyku problemi var bölünmesini istemiyordu. Bu işin raconu bu herhalde :KK70:ama yatağımı özledim 😣😣

Aynı biz 😁 eşimde erkenden kapanıyordu. Uyku problemi var bölünmesini istemiyordu. Bu işin raconu bu herhalde :KK70:ama yatağımı özledim 😣😣
Biraz büyüsün erken uyku düzeni olsun yatak odadini kaparım oğlumla, kendisi de ister bizimle yatar ister ayrı 😆

Ses dinleyemezmis miii bu adamlara neoluyor boyle Jawlensky Jawlensky 1 swninki 2 bugun ya 😡
Tipik ikizler. Bakarsın çok iyi bakarsın delirmiş. Alıştım artık :halay: ama ise gittiği zamanlarda hak veriyorum uyku problemi var da yani şu an çok alakasız oldu. Zaten hakkından geldim. Bana kızıp alışveriş icin dışarı çıkacaktı ByNkoaLa ByNkoaLa nin da dediği gibi çıkarsan geri dönme git baba evine dedim paşa paşa oturdu :KK70:

B Brunello Cicinelli bromm ❣ ben henuz bu durumu gprusmedim söylediğin durumu , 3 Nisan da randevum var büyük ihtimal benim hastaned aynısını diyecek. Umarım o zamanq kadar kurtuluruz bu illetten😒
Hoş geldin esmer bombam 💣
Ben görüştüm ve doktorum kaos biter ama viral salgın bitmez dedi. Haklı kadın grip bitiyor mu ki o bitsin benim ablam bile geçen ay domuz gribiydi kaç yıl geçmiş üstünden kız domuz gribi oldu :KK70:
Dolayısıyla doktorum hastahane uygulamayı kaldırsa bile ziyaretçi almayalım dedi bana. Oda süslemesi enfeksiyon yayan saçmalıktan başka birşey değil dedi. Kaç bebeğimi doğar doğmaz enfeksiyondan yatırdık laf eden olursa da topu bana at doktorum yasakladı de dedi.
Hak verdim kuzum.
Gerçekten güvenip kimseyi alamam sanırım ziyaretçi olarak o tarihte de.. İlla taşıyıcılar olur çünkü 🤷🏼‍♀️

Tipik ikizler. Bakarsın çok iyi bakarsın delirmiş. Alıştım artık :halay: ama ise gittiği zamanlarda hak veriyorum uyku problemi var da yani şu an çok alakasız oldu. Zaten hakkından geldim. Bana kızıp alışveriş icin dışarı çıkacaktı ByNkoaLa ByNkoaLa nin da dediği gibi çıkarsan geri dönme git baba evine dedim paşa paşa oturdu :KK70:
Bizimki hala dışarı çıkma sevdasında :KK70:
Yok arabayı yikayim yok markete gideyim yok bilmem neee
Çinlilerin yaptığı gibi kapıya zırh koyicam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X