Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kır zincirlerini :KK70: :KK70: :KK70:
Hee kiriyim zincirleri de 65 yaş üstü dedeleri nineleri yakalamaya çalıştıkları gibi benim de peşime düşsünler demi :KK70: seksü gaciyi yakalama derneği filan bile kurdururum da sevişmekten geri kalmamak için kocamı da sırtıma atıp diyar diyar kaçarım:KK8::KK70::KK70::KK70:

Samdanim çok guEl şeyler sipariş ettim gelsin hepsi neler yapicam :) arka duvar tamamen kaplanacak zaten, ışıklı toplar ışıklı isimlik sipariş ettim oyun çadırı susler ile uyumlu isimli halısını falan da sipariş ettik bakalım hepsi bir gelsin de 😍

senin yeğeni giydirmenden belliydi ama pipilinin ne kadar şanslı olduğu 😍😍 çok güzel şeyler düşünmüşsün ya😍😍 çok güzel olacak gerçekten 😍 ilerde ben de oda yaparsam bana yardımcı olursun değil mi ic mimarim dizaynirim😘

Hee kiriyim zincirleri de 65 yaş üstü dedeleri nineleri yakalamaya çalıştıkları gibi benim de peşime düşsünler demi :KK70: seksü gaciyi yakalama derneği filan bile kurdururum da sevişmekten geri kalmamak için kocamı da sırtıma atıp diyar diyar kaçarım:KK8::KK70::KK70::KK70:
Kocan değil mi ister diyar diyar kaç ister adamı dağa kaldir :KK70: :KK70: :KK70:
Kudurdu karı gene:KK8::KK8::KK70:

senin yeğeni giydirmenden belliydi ama pipilinin ne kadar şanslı olduğu 😍😍 çok güzel şeyler düşünmüşsün ya😍😍 çok güzel olacak gerçekten 😍 ilerde ben de oda yaparsam bana yardımcı olursun değil mi ic mimarim dizaynirim😘
Zevkleeeee samdanimmm 😂😍😍

Teşekkür ederimm canimmm 🙈😻

sana yasak gelse ülkeyi kaosa sokarsin savaş bile cikarirsin :KK70: :KK70: kesin sen muaf olursun. yasak gelirse ben de seninle aynı safta savaşrim:KK70: :KK70:
Allah korusun bu geceden sonra kabuslarda görmeye başlarım ben yasak gelecek diye korkudan ajdhsj :KK70: ülke zaten kaosta şuan valla bide benimle uğraşmak isterler mi bilemedim be samdanim:KK70::KK70: hem yanıma seni aldiysam biz bu savaştan galip çıkarız bence:KK8::KK70:

Kız ciciimm artık sen geysaya değilde, geyşa mi sana tecavüz edecek potansiyele gelse diyorum:işsiz::KK8:bu işte bir yanlışlık var:KK70: artık düzelsin, normal ayarlarına dönsün şu geyşa yaa:KK70:
aynen cicicim :KK66: o kadar yorgunluğun üstüne geyşanı üstün isteklerine alet etmelisin😍😍
"Bende istiyorum ama olmaz, acillik olmayalım"
-Ünlü Düşünür The Geyşa

Allah korusun bu geceden sonra kabuslarda görmeye başlarım ben yasak gelecek diye korkudan ajdhsj :KK70: ülke zaten kaosta şuan valla bide benimle uğraşmak isterler mi bilemedim be samdanim:KK70::KK70: hem yanıma seni aldiysam biz bu savaştan galip çıkarız bence:KK8::KK70:

kız nerden bilecekler bizim neler yaptığımızı:KK70: :KK70:
yasak gelmez ona :) herkesin özel hayatına kimse karışamaz deriz:KK70: :KK70:

gelirse de mutlaka kazaniriz canım biz:KK5:
eşin nöbete mi gitcekti bugün:)

Eklentiler

• IMG_20200321_191200_425.jpg
    IMG_20200321_191200_425.jpg
    65,2 KB · Görüntüleme: 26
kız nerden bilecekler bizim neler yaptığımızı:KK70: :KK70:
yasak gelmez ona :) herkesin özel hayatına kimse karışamaz deriz:KK70: :KK70:

gelirse de mutlaka kazaniriz canım biz:KK5:
eşin nöbete mi gitcekti bugün:)
Dimi yaa bonyo tuvalet giriş demiyorum bulduğum yerde sıkıştırıyorm ben koca mi :sampiyon:bu rahatlığıma kısıtlama gelirse koca mi da yanıma alır ülkeyi terk ederim :KK70:
Yok canim izinli bu ara ama bitti sayılır izni salı gunu başlayacak tekrar,şimdi evde takılıyoz:KK8:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X