Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bi düzene girebilsek gelecem cayim:) ama işe gidip gelince yetişemiyorum hiç topige. arada girip okuyayim diyorum o bile kaliyo hep yarim yamalak🤦

iyi yapmışsın canım. bizim de idare eder bı sure yiyeceklerimiz:) oglana etkinlik malzemesi bile stokladik:KK70: :KK70: hava gerçekten çok güzel görünüyodu😞 inşallah gezecegimiz günlerde gelir:)
Amiiiiinnnnn

seni yerim ben😍😍😘

kocam yay burcusu olmaya başladı artık sanırım:KK70::KK70: nüfusu patlatabiliriz🙄 ama ilk tercihim degil açıkçası. sadece fırsatı değerlendiren bir hatun olarak kalayim ben:KK70:

ayrica şu olaylar durulsun bosanabilirim de🤦 on dk kavga ediyoruz onbirinci dk olay boyut degistiriyo🙄🙄 sen boşanmazsin ama :KK70: :KK70: sizin direk nüfus artışı olur:KK70:
Onbirinci dakka olay boyut değiştiriyor da kaldım ben :KK70: siz hep o boyutta kalın yaa:KK8:

Tünaydın kuzularım:KK200:. Geyşamla temizlik yapıyoruz öldüm. Oturdum şimdi dinlenmeye. Aslında o yapıyor ben yardım ediyorum ama yine de öldüm. Bir yatak odası ve mutfak kaldı o da bitse :bicak: çocuk bile isyana geldi içimde :KK70:
Hadi sizde yatmayın kalkın temizliğe. Gorini gorinilere ölümmmmmm tüm virüsleri yok edeceğiz 💪🏻 :temizlik::KK70::KK70:
Kolay gelsin de cicim temizliğe bu saate kalmanizin başka sebepleri varmiydi:KK8:zira benim temizlik biteli 2 saat oldu 😂

sen bi zahmet yardım da etme cici🤦 niye oturmuyosun oturduğun yerde acaba
Geyşam da otur diyor ama tek yapınca da çok gevşek gevşek iş yapıyor benim 5 dk da hallettiğim yeri o yarım saatte hallediyor cinlerim tepeme çıkıyor şamdanım :KK70:
Yaşlılardan betersin söz dinlemiyorsun sana da kesmek lazım para cezası diyor :skandal::KK70:

Ayy samdanim estağfurullah utandım şimdi :oops:biz sana benzeleyelim asıl bee:KK68:

Ülke de ya boşanma sayısı patlayacak ya da nüfus sayısı deniyor zaten :KK70: bakalım hangisi ağır basacak:KK70:
Türkiye gibi bı memlekette,oyumu nüfus patlamasından yana kullanıyorum ben :süslü::işsiz::KK8:😂
İkisi de olmayabilir belki birbirini girtlaklayanlar çoğunlukta olabilir mesela :KK11:

Geyşam da otur diyor ama tek yapınca da çok gevşek gevşek iş yapıyor benim 5 dk da hallettiğim yeri o yarım saatte hallediyor cinlerim tepeme çıkıyor şamdanım :KK70:
Yaşlılardan betersin söz dinlemiyorsun sana da kesmek lazım para cezası diyor :skandal::KK70:
Kolay gelsin cicimmm ❤️

haklı ne kadar yavaş yaparsa yapsin sen ayağını uzatıp dinlensene cici. yapıldıktan sonra hızlı yavaş ne farkeder ki🙄

ByNkoaLa ByNkoaLa kız gel buraya:KK53:böyle zaman da sevişmeyi düşünenlere şaşıyorum demişsin cinsellik kategorisinde bı msjnda:skandal:
Evde duran adamlar kadınlar napsinlar yani,sevismeyip savassinlar mi be ross:işsiz::KK8::KK70:
Nefes den solunumdan geçiyor hahahahahahaha
Ayy yapmasınlar dursunlar azıcık şu zamanda onu mu düşünür ya insan ben düşünmüyorum :KK70:

Kız nihalim sakin ol da seviş seviş:KK8:ne girtlaklamasi tovbe:skandal:

Kız samdan sasirtiyorsun benii :skandal: çok güzel bı şeye ağırlık veriyosun,lütfen devammm:KK73::KK8:
Evde durmaya alışık olmadığı için arada patlayabilirmis. Ben alışikmisim. Sanki ben istedim evde kalmayı. Çocukların sesini kafası götürmüyor herhalde büyük kız kıskançlık yaptığı için son zamanlarda çok fazla bağıra bağıra ağlıyor sonra esim başka odaya gidince de ben çıldırıyorum sanki babamın evinden getirdim:KK67: şöyle şöyle vurasim geliyor. Ben masum bir yengecim halbuki evde olmayı seviyorsam benim suçum mu:KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X