-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #84.141
Yaaaa ne güzel olmuş sen de keyfine bak hava nasıl güzel kocanla kahve keyfi yap falladdine de faln yollayınkahve suyu koydum kahve icicem canım:) oğlanı da babasina sutladim uyutsun diye.
burda da hava çok güzel yahala ev işlerini hiç yapılmamış gibi yapmaya devam ediyosun dilos seni Corona değil hijyen hasta edecek az dur kız
Yaaaa ne güzel olmuş sen de keyfine bak hava nasıl güzel kocanla kahve keyfi yap falladdine de faln yollayın
Ben de benim kini sutladim sokağa git dedim kaç gundur öyle yiyorsun adamın hoşuna gitti zaar ben öyle diyinceevin tadilat işlerini yaptırdım öyle yolladım
Samdanim baktım dün astroloji yengec burcu bu ay kendini çok temizliğe veriyor temizlikten çıldırmış dedi bana
Temizlik onun vazgeçilmezi temiz olan heryeri yine temizliyor dedi banaaa
Doğru dedim
Samdanim erkek milleti değil mi azcik evde otursun illahaki dışarı çıkacak bişey buluyorlar laf söyleyince de daha çok kuduruyorlar en güzeli bir kere kendi isteğiyle izin ver 3 hafta evdekocama tabiki kahve yapmadim dilosartık bu evde türk kahvesini eşim yapıyo elleriyle getiriyo
Nescafe yaptım içiyorum. o da bebesini uyutsunonikiye kadar yattı danam
ben de evde tutmaya çalışıyorum hergun çıkıp gidecek bişey buluyodünkü ölüm vaka açıklaması sonrası epey korktu oturur sanırım
temizlik yapmayacağın ay var miymis bu sene yıllık yorumda da bişey yaziyo mu
benimkine baktim sen deyince de ful atraksiyon gene ya. bana niye evdeki tozlari al temiz yerleri temizle falan cikmiyo
Samdanim erkek milleti değil mi azcik evde otursun illahaki dışarı çıkacak bişey buluyorlar laf söyleyince de daha çok kuduruyorlar en güzeli bir kere kendi isteğiyle izin ver 3 hafta evde
Sana da der samdanimbu ay olmazsa diyer ay evini temizle bağrı toz al der
İkizler Burcu öyle bee samdanim hiç ayarları yokikizler burcu ya hep bı değişim, hep bi hareket, yeni işe girme, işte yükselme, ilişkilerde degisklik bilmem ne
rüzgar degirmeninden hızlı dönüyo hayatim dilosum yetişemiyorum bazen
ondan mütevellit hep elenktirikli ve aksiyim
kararimi verdim. burcumu degsitircem ben de yengeç olcameşim kendi çıksa da bikmaz dilos. ama evden atacam bi daha çıkarsa
Ayy samdanim estağfurullah utandım şimdikocam hazır değil ikinci bebeğebu yeterince yordu bizi
sana benzemek de bi onur beybi
evde kalma uzarsa bebek de gelebilirülkede nüfus patlamasi yasicaz sanırım
ByNkoaLa kız gel buraya böyle zaman da sevişmeyi düşünenlere şaşıyorum demişsin cinsellik kategorisinde bı msjnda
Evde duran adamlar kadınlar napsinlar yani,sevismeyip savassinlar mi be ross
Aman bee dilooosssssadama diyorum ki ortalık Corona gel uzak durak birbirmizden sanki ben onu dememişim gibi adam da ters tepki yaptı ellammm
1 haftadır yoruldum
Evler kahvehaneye döndü çayım bizim de artık ocak hep açık çay kahve bitki çayı takılıyoruzkk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
@Limonsuzzcay
Sohbetlerinizi okudum okudum geldimm hayirli mutli ve de saglikli pazarlarrr napiyonuzzz kahvalti sonrasi keyif cayi iciyoruz biz oyle iste
İkizler Burcu öyle bee samdanim hiç ayarları yok
Gel değiştir burcunu samdanimsana yengeç çok yakışacak
Benim ki de öyle yaaa sokak sürtüğü gibi çok seviyor bağırdım mi da kaçacak yer arıyor
Ben bir tane sopa var git kapının arkasından al onu beni uğraştırma diyorum kafana gözüne vur otur surda sessizce diyorum
Ayy samdanim estağfurullah utandım şimdibiz sana benzeleyelim asıl bee
Ülke de ya boşanma sayısı patlayacak ya da nüfus sayısı deniyor zatenbakalım hangisi ağır basacak
Türkiye gibi bı memlekette,oyumu nüfus patlamasından yana kullanıyorum ben
Evet evrt gel tabii bi donem baya gelemedin ne kadar hissettim yoklugunuhoşgeldin cayim:) ben de kahve yapicam şimdi:) işe gitmeyince ne kadar çok geliyorum fark ettin mi
Baska gunlerde de olur da c.tesi gecesi genelinin x gecesi diye bi istatistik okumustum ona istinadenbizim denk geldiğimiz tatil günü yok ki çaybirimiz mutlaka çalışıyo oluyo ama düzenli bi hayatımız olsaydi öyle olması da mantıklı olurdu:)
Evet evrt gel tabii bi donem baya gelemedin ne kadar hissettim yoklugunu
Kahvalti cay fasli bitti mutfagi topladm markete gidip geldim hafta ici cikmayaym kizimla diye evde babasiyla durabiliyoken... geldim tam oturdum esim kahve icelim dedi smdi biz de kahve iciyoruz aslnda icesm yoktu henuzde eslik edim diye iste hava oyle guzelki icim gitti
Tünaydın kuzularım. Geyşamla temizlik yapıyoruz öldüm. Oturdum şimdi dinlenmeye. Aslında o yapıyor ben yardım ediyorum ama yine de öldüm. Bir yatak odası ve mutfak kaldı o da bitse çocuk bile isyana geldi içimde
Hadi sizde yatmayın kalkın temizliğe. Gorini gorinilere ölümmmmmm tüm virüsleri yok edeceğiz
Abooo harikaa olmuss kizzz ellerine saglikkk gule gule bitir ve de kullannn abartisiz bayildim
Hakkaten çok hoş samdanım renklerine bayıldım