- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #84.121
Evde ama ayrı odalarda yatıyoruzB Brunello Cicinelli madonnam nasıl oldun daha iyi misin☺
ByNkoaLa kuzum nasılsın ☺ biraz daha rahatlayabildin mi? Eşin evde mi kalıyor yoksa anasına gönderdin mi
Sağol samdanımolsun saat daha oniki. akşama kadar bi sürü şey çalışır toparlarsin nur. geçmiş olsunilaç aliyo musun baş ağrısı için
Olur bencee cicim simdiden gostermis kendini cici bebeYaaaaaaaa eridim okurken imzoşum
Benim kızım da öyle olur mu ya gerçekten
Öyle bir kızım olsa daha ne isterim hayattan. Bıktım herkesle savaş halinde olmaktan. Kızımı doldurur doldurur salarım herkesin üstüne. Oh rahatım. Bence süper nükleer silah gibi kullanırım ben onu
Muhteşem bir ana olacağım gerçekten
Aa ayip ettin dal dalll cok guzel sohbet arkadasliklar sahane burdaTakip ediyorum ama pat diye dalmak istemedim
Ben baktığımda konular bayağı uçmuş oluyor çünkü
Evet canım, büyüklerin çok sıkıntısı yok maşaallah,evde oldukları için evi dağıtıyorlar gerçi, şuan kızım anakucaginda sallıyor ben mutfağı topluyorum, fırsat buldukça işleri gün içine yayarak yapacağım artık
Ne güzel canım yararlı şeyler yiyor çocuk, gerekli vitaminleri alır ne güzel
İlk sefa güzel uyuduk ❤ akşam saatlerce uğraştırdı ağlama noktasına geldiğim anlar oldu ama gece güzeldi hamdolsun
Malum cumartesi gecesi
Malum cumartesi gecesi
Yani belirli gun degil tabi ne zaman istersek de genelde tatil gunlerinde de oluryasizin cumartesi geceleri mi kutsal:)
ben artık kendiniseven gibi ava çıkıyorum
Benze tabi benzeeaynen gittikçe sana benziyorum
İyim samdanim iş güç çamaşırlari makineye attım 3 makine yıkanacak var hava da çok güzelnapiyosun dilosun
Evet maşaallah kardeşiyle ilgilenmeyi seviyor,ama küçük oğlan meme istiyorsa susturmak mümkün değil sesi kisilana kadar çatlayacak derecede ağlar, kısa sürede o dereceye gelir yani,önce mirildanim Falan yok, şimdiden çok fena bir şey,bir de ben kova olacak sanıyordum balık oldu, burcunun etkisi var mı bilmem,ne kadar güzel yaablasi kardesiyle mi ilgileniyo maşallah insanin en büyük yardımcısı yine çocuğu galiba:)
yiyo da mehlikam öğlen yemeği yemiyo bu kez deyiyecek yeri kalmiyo. şimdi uyutcam öğlen yemeği yemeden yaticak.
aman aman maşallah diyelim uyumaya devam etsingece uykusu olmadan çok zor gündüz
hoşgeldin cayim:) ben de kahve yapicam şimdi:) işe gitmeyince ne kadar çok geliyorum fark ettin mikk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
Limonsuzzcay
Sohbetlerinizi okudum okudum geldimm hayirli mutli ve de saglikli pazarlarrr napiyonuzzz kahvalti sonrasi keyif cayi iciyoruz biz oyle iste
Yani belirli gun degil tabi ne zaman istersek de genelde tatil gunlerinde de olurya
Benze tabi benzeeevde olmanın faideleri hep bunlar öbür aya müjdeli haberle gelirsin bekli
İyim samdanim iş güç çamaşırlari makineye attım 3 makine yıkanacak var hava da çok güzel
Sen napionnmm
Evet maşaallah kardeşiyle ilgilenmeyi seviyor,ama küçük oğlan meme istiyorsa susturmak mümkün değil sesi kisilana kadar çatlayacak derecede ağlar, kısa sürede o dereceye gelir yani,önce mirildanim Falan yok, şimdiden çok fena bir şey,bir de ben kova olacak sanıyordum balık oldu, burcunun etkisi var mı bilmem,
Meyveyi ara öğün olarak az yese öğlen yemeğini de yer ,en azından yararlı şeyler yiyor, yemekten alacağı vitamin vs alıyordur,
İnşaallah uyur bundan sonra,sağı solu belli olmuyor bebeklerin, zamanla düzene girer inşaallah