Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olur bencee cicim simdiden gostermis kendini cici bebe doldurmana gerek bile yok onlar senin kimle konusup konusmadigini anliyolar cicimm valla cok zekiler

ne kadar güzel ya ablasi kardesiyle mi ilgileniyo maşallah insanin en büyük yardımcısı yine çocuğu galiba:)

yiyo da mehlikam öğlen yemeği yemiyo bu kez de yiyecek yeri kalmiyo. şimdi uyutcam öğlen yemeği yemeden yaticak.

aman aman maşallah diyelim uyumaya devam etsin gece uykusu olmadan çok zor gündüz

Evet maşaallah kardeşiyle ilgilenmeyi seviyor,ama küçük oğlan meme istiyorsa susturmak mümkün değil sesi kisilana kadar çatlayacak derecede ağlar, kısa sürede o dereceye gelir yani,önce mirildanim Falan yok, şimdiden çok fena bir şey,bir de ben kova olacak sanıyordum balık oldu, burcunun etkisi var mı bilmem,
Meyveyi ara öğün olarak az yese öğlen yemeğini de yer ,en azından yararlı şeyler yiyor, yemekten alacağı vitamin vs alıyordur,
İnşaallah uyur bundan sonra,sağı solu belli olmuyor bebeklerin, zamanla düzene girer inşaallah

Benze tabi benzee evde olmanın faideleri hep bunlar öbür aya müjdeli haberle gelirsin bekli

kocam hazır değil ikinci bebeğe bu yeterince yordu bizi

sana benzemek de bi onur beybi
evde kalma uzarsa bebek de gelebilir ülkede nüfus patlamasi yasicaz sanırım

İyim samdanim iş güç çamaşırlari makineye attım 3 makine yıkanacak var hava da çok güzel

Sen napionnmm

kahve suyu koydum kahve icicem canım:) oğlanı da babasina sutladim uyutsun diye.

burda da hava çok güzel ya hala ev işlerini hiç yapılmamış gibi yapmaya devam ediyosun dilos seni Corona değil hijyen hasta edecek az dur kız

benimki hiç mizirdamadi mesela etinden et kopariyolar gibi aglardi daima

gerçekten doğuştan belli ediyolar kendilerini mehlikam. bizim bebek doktoru oğlumu gördü dedi yandin sen annesi bu çok aksi sinirli bi bebek. inatçı da olacak dedigi gibi aynı hala anında sinirlenen aşırı inatçı bi velet

zamanla uyum sağlar bence evdeki tempoya. üç kardeşler ilk çocuk değil ya onun bile etkisi olur. burcu etkiliyo mu bilmiyorum ama. balik tanıdığım yok hiç:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…