Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kahve suyu koydum kahve icicem canım:) oğlanı da babasina sutladim uyutsun diye.

burda da hava çok güzel ya😍😍 hala ev işlerini hiç yapılmamış gibi yapmaya devam ediyosun dilos:KK70: seni Corona değil hijyen hasta edecek az dur kız
Yaaaa ne güzel olmuş sen de keyfine bak hava nasıl güzel kocanla kahve keyfi yap falladdine de faln yollayın :KK70::KK70::KK70::KK30:

Ben de benim kini sutladim sokağa git dedim kaç gundur öyle yiyorsun adamın hoşuna gitti zaar ben öyle diyince 😂😂😂😂😂evin tadilat işlerini yaptırdım öyle yolladım😂😂

Samdanim baktım dün astroloji yengec burcu bu ay kendini çok temizliğe veriyor temizlikten çıldırmış dedi bana🙄🙄🙄😂😂

Temizlik onun vazgeçilmezi temiz olan heryeri yine temizliyor dedi banaaa:KK34::KK34::KK70:

Doğru dedim 😂😂😂😂

Yaaaa ne güzel olmuş sen de keyfine bak hava nasıl güzel kocanla kahve keyfi yap falladdine de faln yollayın :KK70::KK70::KK70::KK30:

Ben de benim kini sutladim sokağa git dedim kaç gundur öyle yiyorsun adamın hoşuna gitti zaar ben öyle diyince 😂😂😂😂😂evin tadilat işlerini yaptırdım öyle yolladım😂😂

Samdanim baktım dün astroloji yengec burcu bu ay kendini çok temizliğe veriyor temizlikten çıldırmış dedi bana🙄🙄🙄😂😂

Temizlik onun vazgeçilmezi temiz olan heryeri yine temizliyor dedi banaaa:KK34::KK34::KK70:

Doğru dedim 😂😂😂😂

kocama tabiki kahve yapmadim dilos:KK70: :KK70: artık bu evde türk kahvesini eşim yapıyo elleriyle getiriyo:KK70:

Nescafe yaptım içiyorum. o da bebesini uyutsun 🙄 onikiye kadar yattı danam

ben de evde tutmaya çalışıyorum hergun çıkıp gidecek bişey buluyo🤦 dünkü ölüm vaka açıklaması sonrası epey korktu oturur sanırım:KK70:

temizlik yapmayacağın ay var miymis bu sene yıllık yorumda da bişey yaziyo mu:KK70: :KK70:
benimkine baktim sen deyince de ful atraksiyon gene ya. bana niye evdeki tozlari al temiz yerleri temizle falan cikmiyo🤦

kocama tabiki kahve yapmadim dilos:KK70: :KK70: artık bu evde türk kahvesini eşim yapıyo elleriyle getiriyo:KK70:

Nescafe yaptım içiyorum. o da bebesini uyutsun 🙄 onikiye kadar yattı danam

ben de evde tutmaya çalışıyorum hergun çıkıp gidecek bişey buluyo🤦 dünkü ölüm vaka açıklaması sonrası epey korktu oturur sanırım:KK70:

temizlik yapmayacağın ay var miymis bu sene yıllık yorumda da bişey yaziyo mu:KK70: :KK70:
benimkine baktim sen deyince de ful atraksiyon gene ya. bana niye evdeki tozlari al temiz yerleri temizle falan cikmiyo🤦
Samdanim erkek milleti değil mi azcik evde otursun illahaki dışarı çıkacak bişey buluyorlar laf söyleyince de daha çok kuduruyorlar en güzeli bir kere kendi isteğiyle izin ver 3 hafta evde 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Sana da der samdanim 🤣 bu ay olmazsa diyer ay evini temizle bağrı toz al der 😂😂😂

Samdanim erkek milleti değil mi azcik evde otursun illahaki dışarı çıkacak bişey buluyorlar laf söyleyince de daha çok kuduruyorlar en güzeli bir kere kendi isteğiyle izin ver 3 hafta evde 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Sana da der samdanim 🤣 bu ay olmazsa diyer ay evini temizle bağrı toz al der 😂😂😂

ikizler burcu ya hep bı değişim, hep bi hareket, yeni işe girme, işte yükselme, ilişkilerde degisklik bilmem ne🤦

rüzgar degirmeninden hızlı dönüyo hayatim dilosum yetişemiyorum bazen🙄
ondan mütevellit hep elenktirikli ve aksiyim:KK70: :KK70:

kararimi verdim. burcumu degsitircem ben de yengeç olcam :KK70: :KK70: eşim kendi çıksa da bikmaz dilos. ama evden atacam bi daha çıkarsa :KK70:

ikizler burcu ya hep bı değişim, hep bi hareket, yeni işe girme, işte yükselme, ilişkilerde degisklik bilmem ne🤦

rüzgar degirmeninden hızlı dönüyo hayatim dilosum yetişemiyorum bazen🙄
ondan mütevellit hep elenktirikli ve aksiyim:KK70: :KK70:

kararimi verdim. burcumu degsitircem ben de yengeç olcam :KK70: :KK70: eşim kendi çıksa da bikmaz dilos. ama evden atacam bi daha çıkarsa :KK70:
İkizler Burcu öyle bee samdanim hiç ayarları yok 😂😂😂😂😂😂😂

Gel değiştir burcunu samdanim 🤣🤣🤣 sana yengeç çok yakışacak 😂😂😂😂😂😂

Benim ki de öyle yaaa sokak sürtüğü gibi çok seviyor bağırdım mi da kaçacak yer arıyor 😡😡😂😈😂😂

Ben bir tane sopa var git kapının arkasından al onu beni uğraştırma diyorum kafana gözüne vur otur surda sessizce diyorum 😂😂😂

kocam hazır değil ikinci bebeğe :KK70: :KK70: bu yeterince yordu bizi:KK70:

sana benzemek de bi onur beybi😍😍😘
evde kalma uzarsa bebek de gelebilir 🤦 ülkede nüfus patlamasi yasicaz sanırım:KK70:
Ayy samdanim estağfurullah utandım şimdi :oops:biz sana benzeleyelim asıl bee:KK68:

Ülke de ya boşanma sayısı patlayacak ya da nüfus sayısı deniyor zaten :KK70: bakalım hangisi ağır basacak:KK70:
Türkiye gibi bı memlekette,oyumu nüfus patlamasından yana kullanıyorum ben :süslü::işsiz::KK8:😂

ByNkoaLa ByNkoaLa kız gel buraya:KK53:böyle zaman da sevişmeyi düşünenlere şaşıyorum demişsin cinsellik kategorisinde bı msjnda:skandal:
Evde duran adamlar kadınlar napsinlar yani,sevismeyip savassinlar mi be ross:işsiz::KK8::KK70:
:KK70: :KK70: :KK70: adama diyorum ki ortalık Corona gel uzak durak birbirmizden sanki ben onu dememişim gibi adam da ters tepki yaptı ellammm😂😂😂😂😂😂
1 haftadır yoruldum :KK70::KK70::KK70:

İkizler Burcu öyle bee samdanim hiç ayarları yok 😂😂😂😂😂😂😂

Gel değiştir burcunu samdanim 🤣🤣🤣 sana yengeç çok yakışacak 😂😂😂😂😂😂

Benim ki de öyle yaaa sokak sürtüğü gibi çok seviyor bağırdım mi da kaçacak yer arıyor 😡😡😂😈😂😂

Ben bir tane sopa var git kapının arkasından al onu beni uğraştırma diyorum kafana gözüne vur otur surda sessizce diyorum 😂😂😂

:KK70::KK70::KK70: aahahaha sopayla kendini döv mü dedin adama

valla bi sürtük de benimki🤦 Allah'tan oturuyo şu an:KK70:

ben değişken değilim dilos hayatim değişken:KK70: ben sadece sorunsuz adapte olup uyum sağlıyorum. aslında ikizler burcusu değişik değil:KK70: :KK70:

Ayy samdanim estağfurullah utandım şimdi :oops:biz sana benzeleyelim asıl bee:KK68:

Ülke de ya boşanma sayısı patlayacak ya da nüfus sayısı deniyor zaten :KK70: bakalım hangisi ağır basacak:KK70:
Türkiye gibi bı memlekette,oyumu nüfus patlamasından yana kullanıyorum ben :süslü::işsiz::KK8:😂

seni yerim ben😍😍😘

kocam yay burcusu olmaya başladı artık sanırım:KK70::KK70: nüfusu patlatabiliriz🙄 ama ilk tercihim degil açıkçası. sadece fırsatı değerlendiren bir hatun olarak kalayim ben:KK70:

ayrica şu olaylar durulsun bosanabilirim de🤦 on dk kavga ediyoruz onbirinci dk olay boyut degistiriyo🙄🙄 sen boşanmazsin ama :KK70: :KK70: sizin direk nüfus artışı olur:KK70:

hoşgeldin cayim:) ben de kahve yapicam şimdi:) işe gitmeyince ne kadar çok geliyorum fark ettin mi:KK70::KK70:
Evet evrt gel tabii bi donem baya gelemedin ne kadar hissettim yoklugunu
Kahvalti cay fasli bitti mutfagi topladm markete gidip geldim hafta ici cikmayaym kizimla diye evde babasiyla durabiliyoken... geldim tam oturdum esim kahve icelim dedi smdi biz de kahve iciyoruz aslnda icesm yoktu henuzde eslik edim diye iste hava oyle guzelki icim gitti

Tünaydın kuzularım:KK200:. Geyşamla temizlik yapıyoruz öldüm. Oturdum şimdi dinlenmeye. Aslında o yapıyor ben yardım ediyorum ama yine de öldüm. Bir yatak odası ve mutfak kaldı o da bitse :bicak: çocuk bile isyana geldi içimde :KK70:
Hadi sizde yatmayın kalkın temizliğe. Gorini gorinilere ölümmmmmm tüm virüsleri yok edeceğiz 💪🏻 :temizlik::KK70::KK70:

Screenshot_2020-03-22-14-41-05-058.jpeg

C Cay6
HayatSevinceGuzel HayatSevinceGuzel
:) işte salim beybiler

bizim denk geldiğimiz tatil günü yok ki çay:KK70::KK70: birimiz mutlaka çalışıyo oluyo:KK70: ama düzenli bi hayatımız olsaydi öyle olması da mantıklı olurdu:)
Baska gunlerde de olur da c.tesi gecesi genelinin x gecesi diye bi istatistik okumustum ona istinaden 🤣🤣 dedim

Evet evrt gel tabii bi donem baya gelemedin ne kadar hissettim yoklugunu
Kahvalti cay fasli bitti mutfagi topladm markete gidip geldim hafta ici cikmayaym kizimla diye evde babasiyla durabiliyoken... geldim tam oturdum esim kahve icelim dedi smdi biz de kahve iciyoruz aslnda icesm yoktu henuzde eslik edim diye iste hava oyle guzelki icim gitti

bi düzene girebilsek gelecem cayim:) ama işe gidip gelince yetişemiyorum hiç topige. arada girip okuyayim diyorum o bile kaliyo hep yarim yamalak🤦

iyi yapmışsın canım. bizim de idare eder bı sure yiyeceklerimiz:) oglana etkinlik malzemesi bile stokladik:KK70: :KK70: hava gerçekten çok güzel görünüyodu😞 inşallah gezecegimiz günlerde gelir:)

Tünaydın kuzularım:KK200:. Geyşamla temizlik yapıyoruz öldüm. Oturdum şimdi dinlenmeye. Aslında o yapıyor ben yardım ediyorum ama yine de öldüm. Bir yatak odası ve mutfak kaldı o da bitse :bicak: çocuk bile isyana geldi içimde :KK70:
Hadi sizde yatmayın kalkın temizliğe. Gorini gorinilere ölümmmmmm tüm virüsleri yok edeceğiz 💪🏻 :temizlik::KK70::KK70:

sen bi zahmet yardım da etme cici🤦 niye oturmuyosun oturduğun yerde acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X