- 14 Mayıs 2018
- 1.094
- 699
- Konu Sahibi superisi1987
Ay senin cuma gunu cok yakin hadi bakalim insallah vardir!!!inşallah vardır cnm bebiş cuma günü test yapıcam bakalım regli gelmezse
Benim sali bitermi bu hafta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay senin cuma gunu cok yakin hadi bakalim insallah vardir!!!inşallah vardır cnm bebiş cuma günü test yapıcam bakalım regli gelmezse
biraz önce birlikte çalıştığım abla durduk yere bana sen sanki hamilesin dedi biter biter kuzum çalışmıyorsan çık gez dolaş vakit öldürAy senin cuma gunu cok yakin hadi bakalim insallah vardir!!!
Benim sali bitermi bu hafta
Bu havada iki cocukla cok zor dolasmakbiter biter kuzum çalışmıyorsan çık gez dolaş vakit öldür
kız iki tane beben mi varBu havada iki cocukla cok zor dolasmak
Keske calissaydim
Abla dediyse vardir bisey bundabiraz önce birlikte çalıştığım abla durduk yere bana sen sanki hamilesin dedi biter biter kuzum çalışmıyorsan çık gez dolaş vakit öldür
He ya giz iki prenses 4-2 cnmkız iki tane beben mi var
ay inşallah canım ya senin bebeğin varmış Allah bağışlasın benim gibi ilk olsa heycanan naparsın acabaAbla dediyse vardir bisey bunda
Allah agzina koymusşdur
Allah bağışlasın canımHe ya giz iki prenses 4-2 cnm
Amin insallah cumlemize cnmay inşallah canım ya senin bebeğin varmış Allah bağışlasın benim gibi ilk olsa heycanan naparsın acaba
bu ay 13. ay canımAmin insallah cumlemize cnm
Sen kac aydir deniyorsun
Baya varmis canimbu ay 13. ay canım
aynen canım umutlanmaktan korkuyorum belkide bilmiyorumBaya varmis canim
Bu surecde her ay hayal kirikligi olunca oluruna birakmiş sin
Ah ben olsam cokdan test yapar icimi rahatlitirdim cnm
Zaten yumdan + 10 test cikar silik
Benim yumdan 10 gun persenbe gunu eger o gunsilik cikmazsa ben bu aydan umut keserim
Neyse şekerim bende senden 1 gun once yapacam cikdi cikdi cikmadi adeti 2 gecene kadar yapmamaynen canım umutlanmaktan korkuyorum belkide bilmiyorum
hayırlısı cnmNeyse şekerim bende senden 1 gun once yapacam cikdi cikdi cikmadi adeti 2 gecene kadar yapmam
inşallah hamişsindir canım benimHelloo kızlar belirtileri okudum bir heyecan yaptim tabi kendim icinde benim 6 gun kaldi adete banada sabah esim dedi kirpiklerin birbirine girmis mascaraylami uyudun ki asla dun makyaj yapmadim tabi o anlamini bilmior yani oyle bir hurafe varya kirpikler karisinca hamile olurmussun ayy guldumm kendimee
Ay insallah canim bekleyen herkez hamiledirr bu ay ugurlu olsun ben dun test yaptim ama daha yapsammi bilmiorum yada beklesemmi karar veremediminşallah hamişsindir canım benim
bence bekle kuzum boşu boşuna negatif görüp strese sokma kendiniAy insallah canim bekleyen herkez hamiledirr bu ay ugurlu olsun ben dun test yaptim ama daha yapsammi bilmiorum yada beklesemmi karar veremedim
Oyleymis canmHelloo kızlar belirtileri okudum bir heyecan yaptim tabi kendim icinde benim 6 gun kaldi adete banada sabah esim dedi kirpiklerin birbirine girmis mascaraylami uyudun ki asla dun makyaj yapmadim tabi o anlamini bilmior yani oyle bir hurafe varya kirpikler karisinca hamile olurmussun ayy guldumm kendimee