- 14 Mayıs 2018
- 1.094
- 699
- Konu Sahibi superisi1987
Oh neguzel yap su testide gun sayma artik cnmson 3 canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh neguzel yap su testide gun sayma artik cnmson 3 canım
Canim ilk hamileligimde sigaradan cok tiskinmisdim amaaa 6 haftaya girdigimde bi sabah uyandim icemedim sigr dumani yutamadim cunku ogutere o yutugim azicik duman cikincaya kadar ovutdum icim disima cikmisdi zaten hic alamz hale geldim ki bu bi an oldu
Bazilari tiskinmiyor sgr
Kasik agrilarin sagli solumuydu yogsa tam ortasimi
Ya benim tam ortasi deglde yanlar agriyor bi sag bi sol agriyor arada sirada ve simdide adet olacakmisim gibi belim ufakdanBazen tam ortası bazende sol canimm
benimde bi sağ kasık bi sol kasık ağrıyor bazen tek taraflımı olması gerekYa benim tam ortasi deglde yanlar agriyor bi sag bi sol agriyor arada sirada ve simdide adet olacakmisim gibi belim ufakdan
Ama memelerim sismis agriyor zaten memelerimi klomenle progestana baglicam ki klomen gecen ay kullandigimda gogus agrisi yapmadi ama progestan bu ilk kullanisim bilmiyorum yapyormu yapmuyormu bu ay acayip sisdiler
Ya benim tam ortasi deglde yanlar agriyor bi sag bi sol agriyor arada sirada ve simdide adet olacakmisim gibi belim ufakdan
Ama memelerim sismis agriyor zaten memelerimi klomenle progestana baglicam ki klomen gecen ay kullandigimda gogus agrisi yapmadi ama progestan bu ilk kullanisim bilmiyorum yapyormu yapmuyormu bu ay acayip sisdiler
Senin gogus ler ne durumda ucuna dokun sizlama varmi
Ben
benimde bi sağ kasık bi sol kasık ağrıyor bazen tek taraflımı olması gerek
Ya sor cnm cook sor soru sorun dglSen tedavi oluosun sanirim baska cocugun vsrmi ve yas kac canimm ne zamndie korunmuosunn ne cok soru sordum ama
Bu aydan cok umutluyum gerçekten bu ay olmazsa cokk üzülücemm
Ay canim inşallah hamilesinBu aydan cok umutluyum gerçekten bu ay olmazsa cokk üzülücemm
Ya sor cnm cook sor soru sorun dgl
26 yas 2 prensesim var dogal yolla kendiliginden oldu
Bu defa 7 ay deniyoruz tik yok sorunumuzda yok
Klomen progestan dok verdi klomen bu ikinci ay kullanyorum
Ben pre seed kullandım ovulasyon takibi yaptım adetten sonra hemen başladım şuan bir belirtim yok bugn baş ağrısı oldu şiddetli uyudum biraz geçti hislerimide dinleyemiyorum insan istediği için hep varmıs gibi düşünüyor eşim bişey taşıycaktı bana sen getirseydn ya dedi o an içimden ben hamile hamile nasıl taşıyım dedim sonra kendime şaşırdım :) bu ay da olmazsa delirdiğimi düşünücem artıkkBende bu aydan cok umudum var neden bilmiorum fakat yoksa bende cok uzulucem ve hemen doktora gidicemmm
Sen kac yasindasin cnmKiz ne guzel yasin kucuk daha ve 2 prensess ahh benimde 1 tane prensesimm olsun cok isyer allah nasip ederseee benimde oglum var 6 yasinda kardess istioruzzz ama tıkkk yokk malesef
Ben pre seed kullandım ovulasyon takibi yaptım adetten sonra hemen başladım şuan bir belirtim yok bugn baş ağrısı oldu şiddetli uyudum biraz geçti hislerimide dinleyemiyorum insan istediği için hep varmıs gibi düşünüyor eşim bişey taşıycaktı bana sen getirseydn ya dedi o an içimden ben hamile hamile nasıl taşıyım dedim sonra kendime şaşırdım :) bu ay da olmazsa delirdiğimi düşünücem artıkk
Sen kac yasindasin cnm
Bizde isde preseslere abi istiyoruz
15 aydır evliym 2 aydan sonra korunmadm hiç eşimde sperm hızı düşük cıktı ilaç kullanıyor 18 gündürAy canim inşallah hamilesin
Neden bu kadar umutlandin canim kac ay deniyorsun
Sen kac yasindasin cnm
Bizde isde preseslere abi istiyoruz
Presed bende kullandim cnm 2 ay ama seni uzmek istemem ise yaramadiBen pre seed kullandım ovulasyon takibi yaptım adetten sonra hemen başladım şuan bir belirtim yok bugn baş ağrısı oldu şiddetli uyudum biraz geçti hislerimide dinleyemiyorum insan istediği için hep varmıs gibi düşünüyor eşim bişey taşıycaktı bana sen getirseydn ya dedi o an içimden ben hamile hamile nasıl taşıyım dedim sonra kendime şaşırdım :) bu ay da olmazsa delirdiğimi düşünücem artıkk
15 aydır evliym 2 aydan sonra korunmadm hiç eşimde sperm hızı düşük cıktı ilaç kullanıyor 18 gündür
pre seed jel kullandım spermlern hızlanmasına yardımcı oluyormus 3 gün incir suyu yaptım süt hormonunu artırıyor dediler bıraktım bozarım ayarları diye :) öyle geçti bu ayımm ne güzel sizin bebişleriniz varmıss inşallah darısı başımaa
Tamamen kısmet bence duydum onu ama sanmıyorum sonucta ovulasyon takibi yapanların hepsinin erkek değildir ki zaten yumurtlama günü oluşmuyomu gebelik herkesdeAh keske allah gönlüne gore versin ama diolarki yumurtlama gunu olan bebekler erkek olur ve cin takvimi ne göre deneyin ne dusunuosunz bu konuda kizlarrr