Gebeliğe Hazırlık Son 7 gün heyecanlı bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim etrafımda kullananlar da hep hamile o nedenle ben de sağlıklı Bi bilgi edinemedim bu ilaçla ilgili
Sadce yan etki olarak göğüs, karın kasık agrısı, baş dönmesi, mide bulantısı yazıyor ben de bunlara ek gaz var sen de var mı gaz
Benim bugün ya da yarın adet olmam lazım canım
2 hafta önce bugün catladı yumurta
Evet canim gazim var ve buda ilginc

Aa hangi markanın yaptin erken gebelik testimi aldin ucuz teslerdenmi hicminyokk cizikk ya isiga falan tutt sen
2 markayla yapdim biri cubuk inovita
Biride pro klinise diye bisey yazili
Isiga tutum tertemiz carşaf gibiydi yok yani
Bunlara guvenmeyip erkwn gebelik testi miratech sparis etdim

1 kiz 1 ekek eltim var diyo yine erkek olsun tek kalmasin yani gozumuz doymuyor oluncada

Aaa ne istio daha vallahi ben zaten 3 çocuk istemem 2 yeter allah ne verirse artık basimizin taciii ama hic bir zman illa erkek olsun demedim hatta kizim olsa erkek olsun demem ben daha kizciyim benim eltimde 2 kiz var oda diyor erkek olana kadrndogurucam haha

Aaa ne istio daha vallahi ben zaten 3 çocuk istemem 2 yeter allah ne verirse artık basimizin taciii ama hic bir zman illa erkek olsun demedim hatta kizim olsa erkek olsun demem ben daha kizciyim benim eltimde 2 kiz var oda diyor erkek olana kadrndogurucam haha
Aynen canim bende 1 erkek 1 kiz istiyordum
Eltimin dusuncesi cok zayif diyorki neymis ya bu aglum ölürse tabi allah korusun sonra hic erkeksiz kalirim diyo bende dedim kiz tovbe et kader kismet ne malum kesin erkek olacak

Aynen canim bende 1 erkek 1 kiz istiyordum
Eltimin dusuncesi cok zayif diyorki neymis ya bu aglum ölürse tabi allah korusun sonra hic erkeksiz kalirim diyo bende dedim kiz tovbe et kader kismet ne malum kesin erkek olacak

Ayy Tobeler olsun ya hic hos deil oyle dusunmesi nasil kondurur insan evladina ayy sok oldum suan aklina bile getiremez insan ya ay cok tihaf

Ayy Tobeler olsun ya hic hos deil oyle dusunmesi nasil kondurur insan evladina ayy sok oldum suan aklina bile getiremez insan ya ay cok tihaf
Yemin ederim bende tuaf oldum ama duzusuncesinde vaz gecmiyor kadin
Birilerini ornek veryo bak iste onun oglu oldu ama oburyle avutyor diye dedim ne olursa olsun hicbiri birinin yerini tutmaz bide cok yalnis dusunyorsun dedim ama bos ve karismadim sormadimda bi oyle bi ozguveni var sanki istedigi zaman istedigi cinsiyeti yapabilen istedigi vakide hamile kalabilecegine guvenyormus gibi konusyor

X