Gebeliğe Hazırlık Son 7 gün heyecanlı bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah keske allah gönlüne gore versin ama diolarki yumurtlama gunu olan bebekler erkek olur ve cin takvimi ne göre deneyin ne dusunuosunz bu konuda kizlarrr
Cnm cin takvimi kizlarimda tutmadi erkekdi kiz oldu
Ikisindede yumdan once sik iliski yasadim
Artik gerisini allah bilir canm
Cnmm senin senin gogsun agriyormu ucu

Cnm cin takvimi kizlarimda tutmadi erkekdi kiz oldu
Ikisindede yumdan once sik iliski yasadim
Artik gerisini allah bilir canm
Cnmm senin senin gogsun agriyormu ucu

Yok acimiyor aa benim oğlumda tuttdu hatta tek iliski ıle hamile kaldim yumurtlmada denk gelmiş çalışıyodukk o ayy neredeyse hic yapamadikk sürpriz olduu

Tamamen kısmet bence duydum onu ama sanmıyorum sonucta ovulasyon takibi yapanların hepsinin erkek değildir ki zaten yumurtlama günü oluşmuyomu gebelik herkesde

Ya bende tuttu diomda bakma benim dusuncemde oyle tabiki zaten cocugun olacagi bir zaman var oda yumrlama zamani ki erkek belirliyor cinsiyeti kismet allah ne verirse o olir

Yok acimiyor aa benim oğlumda tuttdu hatta tek iliski ıle hamile kaldim yumurtlmada denk gelmiş çalışıyodukk o ayy neredeyse hic yapamadikk sürpriz olduu
Valla cnm kiz spermi uzun yasar derler erkek kisa ama hizli buna inanyorum cunki yuma yakin hic iliski yasamadim ondan once tahminen adetden hemen sonra iliski ve yuma 4-5 gun kala kesyordum
Benim prebsesler kim bilsin kac gun yumu beklemis

Valla cnm kiz spermi uzun yasar derler erkek kisa ama hizli buna inanyorum cunki yuma yakin hic iliski yasamadim ondan once tahminen adetden hemen sonra iliski ve yuma 4-5 gun kala kesyordum
Benim prebsesler kim bilsin kac gun yumu beklemis

Ozaman benim tutarsa kesin erkek mi haha çünkü yumurtlama gunu ve onceki 2 gun iliski oldu kismet yaa saglikli olsunda allahtan hayirlisini istemek daha iyi ama insan farklilik istio ben cok heves ediorum kizlara cicili bicili kokos giydirmek isterimm yani

Ozaman benim tutarsa kesin erkek mi haha çünkü yumurtlama gunu ve onceki 2 gun iliski oldu kismet yaa saglikli olsunda allahtan hayirlisini istemek daha iyi ama insan farklilik istio ben cok heves ediorum kizlara cicili bicili kokos giydirmek isterimm yani
Aynen cnm kismet ben ekek istememe ragmen yumdan bi hafta once calismaya basladim ta yumu 3 gun gecene kadar
Hayirlisi dedim artik cunki 6 ay yum gunu ve sonrasi bi hafta calismaya ragmen kalmadi
Bu arada cnm yarinda test yap bakalim koyulasyormu ama idrarini baya bi tut

Bak simdi bende cicili degde karizma giydirmek istiyorum ariiiik
Kizlar erkege gore cok ugrastiryor cnm bi yere gidecez ilk onlardan basliyorum alt ust sac toka tarak elbise ayakabi derken bana sira 30 40 dk gelyor :)

Ca
Ay nasillndurdun keske bir test yapaydin be canim baksana benim 7 gun olmasina rağmen yaptim ama pek net bisey yokk erken oldugunn bilioeim ama merakk
Canım baslarda ben de öyleydim ama bu 8.ay denemeye baslayalı
Görünce umutsuzluğa kapılmaktan korkuyorum
Bi de ne zaman yapsam o gün adet oluyorum :110:
Bu ay da değilmişim gibi hissediyorum
Çok erken yapma bence ben daha önce hayalet çizgiler görüyordum daha cok psikolojim bozuluyor:olamaz:

Birazda bana yollla su sabirdan yogsa evdeki testleri bitirecem
Bu gun yapdim 7 gun var silik dahil yok
Hayal kirikligi

Birazda bana yollla su sabirdan yogsa evdeki testleri bitirecem
Bu gun yapdim 7 gun var silik dahil yok
Hayal kirikligi
kuzum ben eve asla test almıyorum çünkü alsam dayanamam yaparım biliyorum sabırsız olsam bile iş çıkışıda açık eczane bulamıyorum test alamıyorum zaten :KK48: bu ayda umudum yok pek sakinlik ondandır belki

Bugun den kac gun kaldi
Belirtiler varmi cnm
son 2 gün kaldı canım pek belirtim yok klasik regli belirtilerindende sadece şiş ve sızlayan gögüsler var kasık ağrım yok bel ağrısıda bir cumartesi birde dün çok yoğun yaşadım ayakta bir iş yapınca belim kopacak gibi ağrıyor uzanınca geçiyor belirti dersek buna tek bu var

son 2 gün kaldı canım pek belirtim yok klasik regli belirtilerindende sadece şiş ve sızlayan gögüsler var kasık ağrım yok bel ağrısıda bir cumartesi birde dün çok yoğun yaşadım ayakta bir iş yapınca belim kopacak gibi ağrıyor uzanınca geçiyor belirti dersek buna tek bu var
Benimde gogusler ama bu belirti olarak saymicaz
Dun gece bel ve bacaga vuran bi agri oldu bu gun gecdi
Ve cok nadir kasiklarda biseyler olyor

X