Gebeliğe Hazırlık Son 7 gün heyecanlı bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben progestan hap kullandim klomenle
Ovu testide kullansaydin ona gore hesap yapsaydin pik gunden + 14 adet şartdir
Eger pko deglsen!!
Ins hamile olursin
Canım ovu testi kullanamadım bu ay çünkü çünkü çatlatma iğnesi kullandım
2 hafta önce bugün çatladı yumurta
Bugün ya da yarın adet olmam lazım
Progestanın yan etkileri beni mahvetti canım sende de mi öyle?
Baş dönmesi, kasık batması yasıyor musun sende

Merhabaaa herkese bende katılmak istedim sohbetinize yaklaşık 2.5 senelik evliyim tak dolmadı ve bebiş olmadı geçen ay klomen kullandım yumurta çatlamadı sanki ovu. Testinde koyu çıkmadı. Bu ay hiçbişey vermedi dr. Ovulasyonla değerlendirdik yumurtlama günlerini bata son 5 bakayım ama çok stresliyim yarın kan testi vercem 5 günü bu stresle geçiremem. Ama adete 7 ğün kala olan belirtilerimin hiçbiri yok.

Canım ovu testi kullanamadım bu ay çünkü çünkü çatlatma iğnesi kullandım
2 hafta önce bugün çatladı yumurta
Bugün ya da yarın adet olmam lazım
Progestanın yan etkileri beni mahvetti canım sende de mi öyle?
Baş dönmesi, kasık batması yasıyor musun sende
Aynen canim neydi o bas donme sersemlik uyku konusmakda zorluk yasadim canim
Ama diyorumki progestan meme agrisi yaparmi sende yapdimi

Merhabaaa herkese bende katılmak istedim sohbetinize yaklaşık 2.5 senelik evliyim tak dolmadı ve bebiş olmadı geçen ay klomen kullandım yumurta çatlamadı sanki ovu. Testinde koyu çıkmadı. Bu ay hiçbişey vermedi dr. Ovulasyonla değerlendirdik yumurtlama günlerini bata son 5 bakayım ama çok stresliyim yarın kan testi vercem 5 günü bu stresle geçiremem. Ama adete 7 ğün kala olan belirtilerimin hiçbiri yok.
Anlamadim yani sen bu aymi klomen catlama ignesi kullandin

Aynen canim neydi o bas donme sersemlik uyku konusmakda zorluk yasadim canim
Ama diyorumki progestan meme agrisi yaparmi sende yapdimi
Evet canım inanılmazdı Bi aralar hatta uçlarının rengi değişti ve damarlanma da yaptı biraz
Bunlar hamilelik belirtisi lakin ilacın da yan etkileri
O nedenle ben belirti arayamıyorum ilaç yapıyor bütün bunları çünkü ilacı kullandığım ilk haftadan başladı bunlar bende, oysaki hamilelikte ilk haftadan bu belirtiler başlamaz
Sadece inanılmaz bel ağrım oldu Bi kaç gün
Ama Kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum
Sende gaz yaptı mı progestan ben de bu şikayet var bir de:KK23:

Klomen veren doktor iğne vermedi mi canım?

Evet canım inanılmazdı Bi aralar hatta uçlarının rengi değişti ve damarlanma da ybiraz
Bunlar hamilelik belirtisi lakin ilacın da yan etkileri
O nedenle ben belirti arayamıyorum ilaç yapıyor bütün bunları çünkü ilacı kullandığım ilk haftadan başladı bunlar bende, oysaki hamilelikte ilk haftadan bu belirtiler başlamaz
Sadece inanılmaz bel ağrım oldu Bi kaç gün
Ama Kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum
Sende gaz yaptı mı progestan ben de bu şikayet var bir de:KK23:
Aynen cabim benimde meme ucu rengini degistirdi kesin ilacin yan etkisidir ama progestan kullananlara sordum yok agri sisme yapmadi diyince
Benimde geb belirtiler yok
Kac gunun var

Aynen cabim benimde meme ucu rengini degistirdi kesin ilacin yan etkisidir ama progestan kullananlara sordum yok agri sisme yapmadi diyince
Benimde geb belirtiler yok
Kac gunun var
Benim etrafımda kullananlar da hep hamile o nedenle ben de sağlıklı Bi bilgi edinemedim bu ilaçla ilgili
Sadce yan etki olarak göğüs, karın kasık agrısı, baş dönmesi, mide bulantısı yazıyor ben de bunlara ek gaz var sen de var mı gaz
Benim bugün ya da yarın adet olmam lazım canım
2 hafta önce bugün catladı yumurta

Hoşgeldin canimm yakin zamanda sende bebisine kavusursun insallahhhh

Ne güzel karar verdin sen hemen öyle kız:KK68:
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin :dua:

Aynen dimi canim oyle hemen verrdimm kararinii sanki senet imzaladik kiz olucagina ama tani oglum oldugu icin icimden kiz gecio allatan istiyorum saglikla gelsinn ama gercekten olursaa birgün kizim beyza derin koyucam

Aynen dimi canim oyle hemen verrdimm kararinii sanki senet imzaladik kiz olucagina ama tani oglum oldugu icin icimden kiz gecio allatan istiyorum saglikla gelsinn ama gercekten olursaa birgün kizim beyza derin koyucam
Benim de hep hayalim 1 kız 1 erkek onu tuttutabilenlere gıpta ile bakıyorum ama Malesef ben de daha 1 bile yok :KK14:

X