Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çünkü benim en son gebeligimde öyle oldu kan verdim negatif çıktı aynı 0.200 18 gün sonra bidaha kan verdim adetim 1 gün geçti o zamanda 5 bin üzeri çıktı
Çünkü benim en son gebeligimde öyle oldu kan verdim negatif çıktı aynı 0.200 18 gün sonra bidaha kan verdim adetim 1 gün geçti o zamanda 5 bin üzeri çıktı
Kan esas evet ama bende şu da oldu onceki hamileliğim de 0.200 çıktı 18 gün sonra adetim 1 gün geçti 5bin üzeri olduğunu öğrendim. İnşallah yine aynısını olurda hamile olurum.
Kan esas evet ama bende şu da oldu onceki hamileliğim de 0.200 çıktı 18 gün sonra adetim 1 gün geçti 5bin üzeri olduğunu öğrendim. İnşallah yine aynısını olurda hamile olurum.
Yani 18 gun sonra pozitife donmus olabilir. Ben de o yuzden adetiniz geciksin oyle yapin dedim. Cunku kanda gozukmeyen beta hcgnin idrara yansimasi bilimsel olarak mumkun degil. Insallah onceki gebeliginiz gibi pozitife deger doner.