- 25 Aralık 2017
- 69
- 56
- 32
-
- Konu Sahibi superisi1987
Bende bat günü denedim. Yoktu sonradan dikkat edip baktığımda çok belli belirsiz bi çizgi gördüm. Yanı o yüzden hiç dikkate alma bunları gününü bekle bencebata son 2 dün denedim negatif
Bat gününden öncesinde bakabileceğin gebelik testi diye biliyorum benMerhabaa Yazılarınızı okudum 1,5 yıllık evliyim korunmasız 3. Ayım reglme 9 gün var erken gebelik testi dediğimiz olay nedir arkadaşlsr
Bat persembe canım 2 kaldı üzülmedim yaa diğer aylara bakcaz arttık :)Canımsın senin bat ne zamandı. Üzülme öyle hemn demiştim sana bak benim kuzenim adeti 10 gün geçtikten sonra pozitif gorebildi
2 kaldı canım persembe olmam gerekioBata kaç gün var cnm
Aynen canım Rabbim herşeyin hayırlısını en yakın zamanda da bebişlerimizi versin inşallahBat persembe canım 2 kaldı üzülmedim yaa diğer aylara bakcaz arttık :)
Amin amin cümlemizeRabbim hepimize ve isteyen herkese hayırlısı ile evlat nasip etsin
Aynen canım Rabbim herşeyin hayırlısını en yakın zamanda da bebişlerimizi versin inşallah
Iyiyim ablam sen nasılsın. Olmamana sevindim. Haftasonuna kadar nasıl dayancaksin kiii ??Canim sen nasilsin ne var ne yok beybii
Iyiyim ablam sen nasılsın. Olmamana sevindim. Haftasonuna kadar nasıl dayancaksin kiii ??
ben geldim yine canlar kızlar üstteki test dune ait negatif iğnenin 10. günü idi dün alttaki bugün ve iğnenin 11. günü iyice kuruduktan sonrada belirgnlesti sizcede varmi bakarmsnzEki Görüntüle 2205525
Ediyorum ablam hepiniz aklımdasınız. Valla söylediklerinin hepsinde haklısın bende bekliyorum o yüzden. Hepimizin hakkında hayrlısı olsun inşallahVallahi dayanicam olmadım ama bu olmayacağım anlamına gelmez askimm bekliycem gercekten umitlenmekten kormuyorum benim daha önceden bikac defa yalanci pozitif olmuştu ama sonu husran oldu malesef bekliycem bu sefer dua ett edinn lütfen kizlarr kasiklairmda ara ara giren batmalar var bugun bakalm neler olacak
evet kuzum üstteki negatif iğnenin 10.gu nü idi ve iğne etkisi geçti bu sabahki alttaki insallah koyulaşır yarın mi tekrarlayim acabaUsttekinde göremedim ama altta sanki biraz var ama cok silikk belli belirsiz canim yarin tekrarla kesinn
Ediyorum ablam hepiniz aklımdasınız. Valla söylediklerinin hepsinde haklısın bende bekliyorum o yüzden. Hepimizin hakkında hayrlısı olsun inşallah
Bu arada gmz ablanın isminin orda üzgün yazıyor o ne anlama geliyor...?
Bence kk ile ilgili birşey. Aceba yanla birşey mi yazdı dcem öyle birseyde yok ama sayfa öyle yapmış olabilir diye dúsünüyorum ama nedeni ne ki ?Aa bilmiorumki canim girmioda heralde biseymi olduki adetmi oldu o negatifti testleri canimm yaa
Bende yaptığımda böyleydi. Umarım pozitifleri görürüzben geldim yine canlar kızlar üstteki test dune ait negatif iğnenin 10. günü idi dün alttaki bugün ve iğnenin 11. günü iyice kuruduktan sonrada belirgnlesti sizcede varmi bakarmsnzEki Görüntüle 2205525
Sen nerde gordunki canim ben goremedimBence kk ile ilgili birşey. Aceba yanla birşey mi yazdı dcem öyle birseyde yok ama sayfa öyle yapmış olabilir diye dúsünüyorum ama nedeni ne ki ?