- 13 Aralık 2017
- 2.128
- 2.020
- 28
-
- Konu Sahibi superisi1987
Inşallah hiç gelmez. Benimde belim kırılacak resmen yaa. Bugün hiç oturamadım odan da mı bu kadar çok ağrıyor anlamadim. Sen Yine de öyle düşünme bence kırmızılar gelene kadar bi şansımız var benceİnş gelmez bi kaç gün daha:) bende adet olcak gibi ağrıları var şimdiden
Boşver abla ya foto da hiç belli diil zaten. Ileri bakalım bGercekdenmi
Atsana resmini
Boşver abla yaa hiç belli olmuyor zaten foto daYinede at sen az karanlik yerde
Tamam sabah atıcam testi:)Gece sivi tuketme ozaman
Idrarinida tam yap uyu
Sabah idrarin koyu renk olur yap
İnşallah gelmez ama bakalım:)Inşallah hiç gelmez. Benimde belim kırılacak resmen yaa. Bugün hiç oturamadım odan da mı bu kadar çok ağrıyor anlamadim. Sen Yine de öyle düşünme bence kırmızılar gelene kadar bi şansımız var bence
Kizz kim test yaptii bakimmmm benim bugun kirmizilar gelmedi oleyyyyuu varan 1Tamam sabah atıcam testi:)
Yaa bende seni merak ediyordum abla çok sevindimKizz kim test yaptii bakimmmm benim bugun kirmizilar gelmedi oleyyyyuu varan 1
Umut kaybetmek yok. Siz ne zamndr bekliyorsunuz bilmiyorum ama ben 2 senedr bekliyorum. Bu zamana kadar o kadar çok şey denedim içtim ki anlatamam. O yüzden umutsuz olamayız. Cnki biz anne olacağızBenimde son 1 hafta bat a hayırlısı olsun çok umutluydum kesin var diyodum ama umudum kalmadı
Canımsın senin bat ne zamandı. Üzülme öyle hemn demiştim sana bak benim kuzenim adeti 10 gün geçtikten sonra pozitif gorebildiKızlar günaydın bugun ilk idrarla yaptım maalesef negatifhayalet çizgi bile yokkk kesn adet olcam zaten çenemde sivilcede cıktı :) artık önümüzdeki aya bakcaZ:)
Bende 1.5 yıldır bekliyorum canım hakkımızda hayırlısı midem yanıyor bişey yerken yedikten sonra acaba gebelik belirtisi olablr mi kiUmut kaybetmek yok. Siz ne zamndr bekliyorsunuz bilmiyorum ama ben 2 senedr bekliyorum. Bu zamana kadar o kadar çok şey denedim içtim ki anlatamam. O yüzden umutsuz olamayız. Cnki biz anne olacağız
Bata kaç gün var cnmKızlar günaydın bugun ilk idrarla yaptım maalesef negatifhayalet çizgi bile yokkk kesn adet olcam zaten çenemde sivilcede cıktı :) artık önümüzdeki aya bakcaZ:)
Bildiğime göre oda gebelik belirtisiymiş canimBende 1.5 yıldır bekliyorum canım hakkımızda hayırlısı midem yanıyor bişey yerken yedikten sonra acaba gebelik belirtisi olablr mi ki
Ahh kuzum bide beklemek o kadar zor ki. Allahım sabrımızı arttirsin inşallah.Bende 1.5 yıldır bekliyorum canım hakkımızda hayırlısı midem yanıyor bişey yerken yedikten sonra acaba gebelik belirtisi olablr mi ki
Aminnn inşaAllah canımmAhh kuzum bide beklemek o kadar zor ki. Allahım sabrımızı arttirsin inşallah.
İnşallah vardır canım ne diyim hayırlısı olsun hakkımızdaBildiğime göre oda gebelik belirtisiymiş canim
Amin canım inşallahİnşallah vardır canım ne diyim hayırlısı olsun hakkımızda
Benimki hala geçiyor. Valla bende 7 de uyandım hala uykum var ama gayet çalışkan ve dinamiğim. Asıl senden ne haber. Test felan yapmayı düşünüyormusun abla ?Vardir vardir ay ben bugun nasil yatmisim yeni kalktım yeminle uyumaktan bihal oldum simdi iyimmm ama valla gayette enerjigimm bugun bakalim neler olacak adeti gecen varmi kizlarr