- 13 Aralık 2017
- 2.128
- 2.020
- 28
-
- Konu Sahibi superisi1987
Gmz ablanın en son yazdığı sayfaya git. Bende orda gördüm üzgün diye yazıyor. O ne anlama geliyor bende bilmiyorumSen nerde gordunki canim ben goremedim
Gmz ablanın en son yazdığı sayfaya git. Bende orda gördüm üzgün diye yazıyor. O ne anlama geliyor bende bilmiyorum
Bende anlamadim ne olduğunu valla. Dur abla ağzını hayır açAa gördüm kız niye öyle bilemedim bende vallaha enteresan...ayy ben adet olucam galiba yaa çok kötü belim ve kasikalrim ağrıyor yaa
Bende anlamadim ne olduğunu valla. Dur abla ağzını hayır aç
Benimde çoğu zamn kasık ve bel agrım geçmiyor akıntım da hiç durmuyorOfff gerçekten çok ağrıyo kız niye böyle olduki akinti basladi ama biliomusun az önceye kadar yoktu hic kuruydu yani
Adet olacakmışsın gibi düşünme.Offf gerçekten çok ağrıyo kız niye böyle olduki akinti basladi ama biliomusun az önceye kadar yoktu hic kuruydu yani
Kizlar sizi cooookkkkk ozledimmmmm cokkkkkk
Adet olacakmışsın gibi düşünme.
Tatli kiz beni sormussun ya yerim seni bennnAdet olacakmışsın gibi düşünme.
Ne ciddimisin canm olamazMaleseff tatlimm az önce tuvalete gittim selpaga cok az kan ama acik pembe renkte geldi sanirim adet oluyorum çok üzgünüm
Ne ciddimisin canm olamaz
Ben dun agsam regl olmusdum
Kizlar selamlar. Regle 4 gun var 1 haftadir batmalar ve hafif akinti olyodu.bugun minicik bi adet sancisi girdi cikti. Merak ettmtest yptim yarm saatten snra cikan cizgiye aldirmamam gerekyo biliyorum ama ayni markalarda daha once yaptgm hicbir testte ikinciyi gormedim ertesi gun bile. Ancak bugunki yaptgm testte yarm saattn snrs silik bi cizgi gordum . sizin yorumunuz nedir ihtimal veriyor msnz ?
Ya kizlar resim kural ihlali yapmisdim beni engellemislerdi