Gebeliğe Hazırlık Son 7 gün heyecanlı bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beeeen varımmm ama bat saymıyorum :):) İki testimde negatif çıkınca ve hiçbir belirtim olmadığı için bat saymıyorum ama sayanlara destek olabilirim hah :):)

Canım benimde dün yumurtam oluştu. Sanırım 15 gün sonra adet olmam lazım. İnşallah olmam tabi bebisten dolayı :)

Sende var mı bir belirti falan ?

Aaa ne guzel daha yeni yumurtladin yani bari degerlendirebildinzmi insallah vallahi benim belirtiler var kasik agrisi yorgunluk halsizlik cok yemek yeme doymuyorum resmen sigara iciodum ama sanki icesim gelmio hic biseu yapasim yok belim agriodu biraz gecti ama ince ince batmalar var ay ne biliyim belirtiiyse bunlarr hep mevcut hayirlisi bakalimmm

Ahhh canimmm benimm allahtan umut kesilmezz olsunn birdahaki ayda senin batii bekleriz ayipsinn

Ay inşallahh. :):) Bende de reglime 4 ya da 5 gün kaldı bekleyip görücez. Akıntı var. Regl öncesi akıntım oluyor muydu hiç takip etmemişim hah :)

Benim bat a son 4 gün kendimde belirti aramak istemiyorum ama aşırı derecede uyku hali var bıraksalar hiç kalkmayacağım bide ara ara aniden giren kasık sancılarım var hayırlısı olsun inşallah 18 Ekim de hsg filmi çektirmiştim

Bendede oluyor canim ay insallah hamissizdir

Degerlendirdik canım. Devam ediyoruz değerlendirmeye. Bugün siliklesme başladı testte. Bugunu de boş gecmicez inşallah.

Allahım kucaklarini doldursun inşallah tüm bekleyenlerin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…