Gebeliğe Hazırlık Son 7 gün heyecanlı bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnş gelmez bi kaç gün daha:) bende adet olcak gibi ağrıları var şimdiden:KK43:
Inşallah hiç gelmez. Benimde belim kırılacak resmen yaa. Bugün hiç oturamadım odan da mı bu kadar çok ağrıyor anlamadim. Sen Yine de öyle düşünme bence kırmızılar gelene kadar bi şansımız var bence:KK200:

Benimde son 1 hafta bat a hayırlısı olsun çok umutluydum kesin var diyodum ama umudum kalmadı
Umut kaybetmek yok. Siz ne zamndr bekliyorsunuz bilmiyorum ama ben 2 senedr bekliyorum. Bu zamana kadar o kadar çok şey denedim içtim ki anlatamam. O yüzden umutsuz olamayız. Cnki biz anne olacağız :KK200:

Kızlar günaydın bugun ilk idrarla yaptım maalesef negatif :KK43: hayalet çizgi bile yokkk kesn adet olcam zaten çenemde sivilcede cıktı :) artık önümüzdeki aya bakcaZ:)
Canımsın senin bat ne zamandı. Üzülme öyle hemn demiştim sana bak benim kuzenim adeti 10 gün geçtikten sonra pozitif gorebildi

Umut kaybetmek yok. Siz ne zamndr bekliyorsunuz bilmiyorum ama ben 2 senedr bekliyorum. Bu zamana kadar o kadar çok şey denedim içtim ki anlatamam. O yüzden umutsuz olamayız. Cnki biz anne olacağız :KK200:
Bende 1.5 yıldır bekliyorum canım hakkımızda hayırlısı midem yanıyor bişey yerken yedikten sonra acaba gebelik belirtisi olablr mi ki

Vardir vardir ay ben bugun nasil yatmisim yeni kalktım yeminle uyumaktan bihal oldum simdi iyimmm ama valla gayette enerjigimm bugun bakalim neler olacak adeti gecen varmi kizlarr
Benimki hala geçiyor. Valla bende 7 de uyandım hala uykum var ama gayet çalışkan ve dinamiğim. Asıl senden ne haber. Test felan yapmayı düşünüyormusun abla ?

X