Gebeliğe Hazırlık Son 7 gün heyecanlı bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam benim bat 7 siydi 8 inde seffaf akinti geldi ve kasik agrim var ama hafif hala olmadim nedir bu 3 aydir gecikmelr oluyor

Kizlar selamlar. Regle 4 gun var 1 haftadir batmalar ve hafif akinti olyodu.bugun minicik bi adet sancisi girdi cikti. Merak ettmtest yptim yarm saatten snra cikan cizgiye aldirmamam gerekyo biliyorum ama ayni markalarda daha once yaptgm hicbir testte ikinciyi gormedim ertesi gun bile. Ancak bugunki yaptgm testte yarm saattn snrs silik bi cizgi gordum . sizin yorumunuz nedir ihtimal veriyor msnz ?

Kizlar selamlar. Regle 4 gun var 1 haftadir batmalar ve hafif akinti olyodu.bugun minicik bi adet sancisi girdi cikti. Merak ettmtest yptim yarm saatten snra cikan cizgiye aldirmamam gerekyo biliyorum ama ayni markalarda daha once yaptgm hicbir testte ikinciyi gormedim ertesi gun bile. Ancak bugunki yaptgm testte yarm saattn snrs silik bi cizgi gordum . sizin yorumunuz nedir ihtimal veriyor msnz ?

Inşallah vardır Canim ama cok umitlenme derim bak benimde cook az silik cikti 1 gun gecikmeyle sanirim adet olucam 1 2 damla kan geldi durdu ama gelir diye tahmin ediyorum

X