- 13 Aralık 2017
- 2.128
- 2.020
- 28
-
- Konu Sahibi superisi1987
Ayy bu ay o keçiboynuzu pekmezini nasıl içirdim abla bir bilsen. Yavrucağım her içtiğinde titriyordu resmenAh kiayamam gurbetcimisen tatli kiz
Canim sana tavsiyem
Keciboynuzu pekmezi kocana icir
Biray gibi etkisini gosterir
Insallah hamilesindir gerek duymazsin
Tadi guzel deglmiydi canmAyy bu ay o keçiboynuzu pekmezini nasıl içirdim abla bir bilsen. Yavrucağım her içtiğinde titriyordu resmen
Vallah cnm 3 kala cikmadiysa cikmaz zaten diye dusunyorum nadir bi durum bat gunu silik cikarKızlar iyi akşamlar gün içinde 3 saat idrarıımı tutup test yaptım maaalesef bata 3 kala negatif
Adet olcam bence bu ayVallah cnm 3 kala cikmadiysa cikmaz zaten diye dusunyorum nadir bi durum bat gunu silik cikar
olsun yine sen umudunu kaybetme cnm
Kendini rahat brak adet olacakmis gibi bekle bi bakmissin mucize olmuşAdet olcam bence bu ay
Yanı çok ağır diyordu o yüzden öyle oluyormuş. Ben gülünce sende içte gör diyordu. Ben kokusundan bile tiksindim hayatta içemem. Ama tadını bilmiyorum abla denemedim. Her gün uyumadan 1 yemek kaşığı veriyordum benTadi guzel deglmiydi canm
Valla bizim sorun yok ama ben bu ay
Esime icirmeyi dunyorum
Nekdar iciryordun
Ovü testi yaptım ama tek çizgi. İdrarım da çok açıktı sanırım gün içinde sıvı tükettiğim için. Bat 20 kasım.Evet canm aynen oyledir insallah hamilesindir canm
Ovu testi yap bakalim koyulugun nasil olmus
Bat nezaman
Daha varmiş canmOvü testi yaptım ama tek çizgi. İdrarım da çok açıktı sanırım gün içinde sıvı tükettiğim için. Bat 20 kasım.
Benim bat dündü ama hala adet olmadım. Dün dayanamayıp bende 5 saat ne idrar a gittim ne de sıvı tükettim ama birşey cikmdi. Hala da adet olmadım. Bence umitsizlige kapılma sende benim gibi. Cnki bildiğine göre bir çok insan günü geçmeden ogrenemiyorKızlar iyi akşamlar gün içinde 3 saat idrarıımı tutup test yaptım maaalesef bata 3 kala negatif
Tamam öyle yapayım bugün göğüslerim inceden inceden sızlamaya başladıDaha varmiş canm
Sen adete 5 4 gun kala lh yap cnm
GercekdenmiDaha doğrusu benim testte belli belirsiz bi çizgi vardı ama ciddiye almadım
Foto da hiç belli olmuyor ki abla. Bende ışığın altında bakınca gördüm zatenGercekdenmi
Atsana resmini
İnşallah öyle olur adet olrsamda yapcak bişi yok vardır allahın bi bildigi:)Kendini rahat brak adet olacakmis gibi bekle bi bakmissin mucize olmuş
Bekleyelm bakalım iki test almiştım birinide sabah ilk idrarla yapim bakalım o nası cıkcak hayırlısı hepimiz için:))Benim bat dündü ama hala adet olmadım. Dün dayanamayıp bende 5 saat ne idrar a gittim ne de sıvı tükettim ama birşey cikmdi. Hala da adet olmadım. Bence umitsizlige kapılma sende benim gibi. Cnki bildiğine göre bir çok insan günü geçmeden ogrenemiyor
Amin inşallah. Ben bi kaç gün daha beklemeyi düşünüyorum. Daha yapmam testİnşallah öyle olur adet olrsamda yapcak bişi yok vardır allahın bi bildigi:)
Bekleyelm bakalım iki test almiştım birinide sabah ilk idrarla yapim bakalım o nası cıkcak hayırlısı hepimiz için:))
İnş gelmez bi kaç gün daha:) bende adet olcak gibi ağrıları var şimdidenAmin inşallah. Ben bi kaç gün daha beklemeyi düşünüyorum. Daha yapmam test
Yinede at sen az karanlik yerdeFoto da hiç belli olmuyor ki abla. Bende ışığın altında bakınca gördüm zaten
Gece sivi tuketme ozamanİnşallah öyle olur adet olrsamda yapcak bişi yok vardır allahın bi bildigi:)
Bekleyelm bakalım iki test almiştım birinide sabah ilk idrarla yapim bakalım o nası cıkcak hayırlısı hepimiz için:))