Gebeliğe Hazırlık Son 7 gün heyecanlı bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet kesinlikle katılıyorum. Herkesin bünyesi farklı oyüzden farklı belirtiler alıyoruz. Yinede engel olamıyor insan aynı belirtiler belki bende de vardır düşüncesi. bizim önce bu psikolojiyi atlatmamız lazım

Zaten böyle stresle beynimiz istediğimizi bize vermeyecek :) beyin o kadar önemli ki. evlatlık bebek aldıktan sonra doğal yolla hamile kalan kadınlar gibi örnekler yazabiliriz. Vucudumuzdaki hissedip yazdığımız bu olaylar belkide hep yaşadığımız olaylar ama okadar dinliyoruzki vucudumuzu herşeyi duyup hissediyoruz buda ciddi umut ve sonrasında ciddi yıkıma neden oluyor böylelikle beyin ciddi hasar görüyor. Ben iğne fobisi olan herşeyden korkan bir insanım 3 ay kadar vajinusmusta yaşamıştım. Bebek istediğimden beri çok güçlü olmak için hep kendime söz veriyorum bu sabah kan vermeye tek gittim koltuğa oturdum ve beynimi öyle güzel yönelttimki asla iğneyi hissetmedim :) yani beyin beyin beyin. Ve burasının bizleri yanlış etkilediğine inanıyorum yanlış anlaşılmak istemem. Bebeğimizin alacağı nefesin bi sn öncesini ve sonrasını biz asla belirleyemeyiz buna neden inanamıyoruz. Ben sağlıkçıyım 3 sene kadın doğum servisinde çalıştım, birsürü gebenin serüvenine şahitlik ettik. Neler gördüm neler. Mesela birisinin eşi askerdi ve adetliykwn izne gelmiş adetinin bittiği gün geri dönmüş ve o gün bir kez ilişki yaşamışlar ve kadın hamile kalmış inanamadı:) normalde buralarda okuduğumuz yazılar ve bilgilere göre bu imkansız çünkü yumurtlama günü diye bişey var ever var ama bir sperm vucutta 72 saatten daha fazla bile yaşayabilir Rabbim yaşatırsa yaşarlar:) çok konuştum ama biraz üzülüyorum buralarda.

Kizlar hepinize ayri ayri tesekkur ederim çok umitliydim ben bu aydan kanama gorunce şok oldum ve silik hayalet çizgiyi de gorenlerdenim yani eskiye giderseniz görürsünüz hep bebek gördüm ruyamda hatta kizim olmus beyza ismini soyledim ruyamda gercekten kiz olursa beyza koyucam bu arada asiri gazim vardı boyle bisey olamaz allahdan hersey yarin tekrar kan vericem kasiklarim agriyor hala küçük lekelerde gelio ama doktor kalinti dedi sorun yok dedi

Az önce aradım ve öğrendim gebe değilim çalışmalara devam :)) hayal kırıklığı yaşadım, beni böylesine umutlandıran burada okuduklarımdı şayet okumasaydım şuan böyle hissetmeyecektim. O yüzden hakkınızı helal edin Rabbim hepimize gönlümüzden geçenleri nasip etsin, ben artık buralara uğramıycam hepinizi öpüyorum.

canım hayırlısı olsun allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizlerindebaşına benimde7 gün var adet olmama ama gögüslerim adet olcağım zamanlar ki gibi ağrımaya başladı nasip artık diyorum bu ay hamişlerin duası kabul olurmuş sende bana dua edermisiniz...

Benimde bat 25 Aralık.
Daha koskoca 10gün var.
Hayatta tek beceremediğim şey sabırlı olmak :)
Her Dk test yapmak istiyorum hep aklım orda..
Hepimiz için iyisi neyse o olsun

Benimde bat 19 aralık..ovulasyon testi kullandım bu ay ve yumurtlama zamanını yakalayıp değerlendirdik..5 gün kaldı hicbir belirti yok ne ağrı ne sızlama akinti sıfır yani..ama yinede beklemeye devam :))

Teşekkür ederm canım Tabiki ederim inşallahh seninde bebeğin gelmiştir canımm isteyen herkese nasip etsin aşlah inşallah

Kizlar merhaba ben hic gireniyordum kabamalarim düşük tehlikem oluuordu yatarak gunler geçiyordu psikojim alt üst oldu ama bebeğimi dusurdum üzgünüm...

Kizlar merhaba ben hic gireniyordum kabamalarim düşük tehlikem oluuordu yatarak gunler geçiyordu psikojim alt üst oldu ama bebeğimi dusurdum üzgünüm...

Cok gecmiş olsun..
Cok üzülme lütfen öncelik senin sağlığın..
6 ay dinlendir kendini sonra yine denersin..
İnşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…