Gebeliğe Hazırlık Son 7 gün heyecanlı bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamulelik olabilir cnm genelde oyle akinti olyor

Kızlar yumurtlama tarihi 3-4 Kasım,5 Kasım çatlama.Bat 19 Kasım 7 gün kaldı ovülasyon testlerimi her gün aynı saatlerde sıvı almadan yapıyorum bana artış oluyormuş gibi geldi sizce de öyle mi bakar mısınız ?

Eklentiler

• 6D72678D-293D-4F5C-8F02-B870FF574C4C.jpeg
    57,7 KB · Görüntüleme: 24
Ayni canm adet sancisi var bel meme agri
Adet sancısı mi hadi yaa. Bende düşünmemek için sabah 9 da kalktım birsürü yemek yaptım. Öğlen kocam geldi yemekler gitti. Sonra ufuk gitti ben hala yemek yapıyorum arada sigara Ha tabi bazen de kk ya girip çıkıyorum

Hangi sehrindesin canm?
Nekadar zamandir ordasin?
Daha nekadar orda kalacaksiniz?
Esin arapca bilyormu?
Taif teyiz abla biz. Biz evlenmeden 2 bucuk yil öncesinde de eşim burdaydı. Valla suan 2020 ye kadar burdayiz. Bende eğlendiğimden beridr gidiş gelis yapıyorum abla buraya. Türkiye de bazen 2 ay bazen 1 ay kalıyorum eşim benden daha az kalıyor onun izni az oluyor. O donuyor buraya ben ondan daha sonra dönüyorum. Eşim pat çat biliyor arapça anlaşabilecek kadar gibi çoğu zaman ingilizce anlaşmaya çalışıyoruz burdakilerle de onlarda nerdeyse hiç bilmiyor ingilizce

Hamulelik olabilir cnm genelde oyle akinti olyor
Ya gerçekten mi. Ay inşallah canım daha 3 aylık evliyiz ben fazla değil ama eşim çok istiyor. Ovülasyon testi yapıp pik olunca da mı hamile oluyoruz ? Yapsam mı bende ? Ovülasyon testi çok var elimde ama gebelik bir tane var. 4-5 kasımda pik olmuştu 6 kasımda silikleşti sonra tamamen kaybolmuştu.

ben adet günüm geçince avü ile yaptım 4 tane falan tepsi çift çizgi çıktı gebelik testi ile yapınca çıkmadı bence bekle

ben adet günüm geçince avü ile yaptım 4 tane falan tepsi çift çizgi çıktı gebelik testi ile yapınca çıkmadı bence bekle
Doğruluk payınında pek olacağını sanmıyorum bence ama bazı yapanlar oluyor falan diye yazmış o yüzden sordum. Sonuçta hamile olduğumuzu ispatlayan hcg hormonu. Ovü testi lh hormonunu tespit ediyor. Yine de sormak istedim teşekkür ederim canım cevapladığın için

evet çıkanlar var ama bence yapma çünkü insan ümitleniyor

Evet canm aynen oyledir insallah hamilesindir canm
Ovu testi yap bakalim koyulugun nasil olmus
Bat nezaman

Ah kiayamam gurbetcimisen tatli kiz
Canim sana tavsiyem
Keciboynuzu pekmezi kocana icir
Biray gibi etkisini gosterir
Insallah hamilesindir gerek duymazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…