Gebeliğe Hazırlık Son 7 gün heyecanlı bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar iyi akşamlar gün içinde 3 saat idrarıımı tutup test yaptım maaalesef bata 3 kala negatif:KK43:

Eklentiler

• E9F1634C-F9E5-4EC2-B963-2EAACF8B775D.jpeg
    E9F1634C-F9E5-4EC2-B963-2EAACF8B775D.jpeg
    253,6 KB · Görüntüleme: 35
Tadi guzel deglmiydi canm
Valla bizim sorun yok ama ben bu ay
Esime icirmeyi dunyorum
Nekdar iciryordun
Yanı çok ağır diyordu o yüzden öyle oluyormuş. Ben gülünce sende içte gör diyordu. Ben kokusundan bile tiksindim hayatta içemem. Ama tadını bilmiyorum abla denemedim. Her gün uyumadan 1 yemek kaşığı veriyordum ben

Kızlar iyi akşamlar gün içinde 3 saat idrarıımı tutup test yaptım maaalesef bata 3 kala negatif:KK43:
Benim bat dündü ama hala adet olmadım. Dün dayanamayıp bende 5 saat ne idrar a gittim ne de sıvı tükettim ama birşey cikmdi. Hala da adet olmadım. Bence umitsizlige kapılma sende benim gibi. Cnki bildiğine göre bir çok insan günü geçmeden ogrenemiyor

Kendini rahat brak adet olacakmis gibi bekle bi bakmissin mucize olmuş
İnşallah öyle olur adet olrsamda yapcak bişi yok vardır allahın bi bildigi:)
Benim bat dündü ama hala adet olmadım. Dün dayanamayıp bende 5 saat ne idrar a gittim ne de sıvı tükettim ama birşey cikmdi. Hala da adet olmadım. Bence umitsizlige kapılma sende benim gibi. Cnki bildiğine göre bir çok insan günü geçmeden ogrenemiyor
Bekleyelm bakalım iki test almiştım birinide sabah ilk idrarla yapim bakalım o nası cıkcak hayırlısı hepimiz için:))

X